Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έδινα μια εξέταση για την οποία προετοιμαζόμουν όλο το εξάμηνο. Ευτυχώς πήγε καλά. Πολύ αγχός δύο μέρες τώρα. Πάμε για το επόμενο τώρα. Καλή συνέχεια σε όλους
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έδινα μια εξέταση για την οποία προετοιμαζόμουν όλο το εξάμηνο. Ευτυχώς πήγε καλά. Πολύ αγχός δύο μέρες τώρα. Πάμε για το επόμενο τώρα. Καλή συνέχεια σε όλους
Με το καλο και στο επόμενο Βασίλη.Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έδινα μια εξέταση για την οποία προετοιμαζόμουν όλο το εξάμηνο. Ευτυχώς πήγε καλά. Πολύ αγχός δύο μέρες τώρα. Πάμε για το επόμενο τώρα. Καλή συνέχεια σε όλους
Ποιος μιλαει!!! εμπειρια μιας μερας ρε παιδι μουΠρώτη φορά ακούω να κάνει αυτή την ευχή άντρας για τον εαυτό του Καλά να περάσεις φίλε και στα δικά σου! Έχε το νου σου στις λεύτερες όταν θα πετάξει η νύφη το μπουκετό λουλούδια. Έτσι θα ξέρεις πού να στοχεύσεις .seveys.
Ε εντάξει κύριε Γιάννη, μοιράζω αυτή την λίγη γνώση που έχωΠοιος μιλαει!!! εμπειρια μιας μερας ρε παιδι μου
Ισα που παταει η γαταΕ εντάξει κύριε Γιάννη, μοιράζω αυτή την λίγη γνώση που έχω
Και κελαηδαει το π@@λι σου.ha ha ha..ha ha ha..banana..banana..victory..victory.και μαμω τις ομοιοκαταληξιεςκαλό βράδυ σε όλους
Αυτά είναι τα ωραία ρε φίλε. Καλό βράδυ σε όλουςΧαιρετώ την παρέα.
Δεν σας παρακολούθησα σήμερα γιατί άλλες ....υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά.
Συντροφια με τον Σπύρο και τη γυναίκα του περάσαμε πολύ ωραία και η μέρα κύλησε γρήγορα
Η πιο ωραία στιγμή ήταν οταν εγω με τον Σπύρο ψήναμε την Τζουμερκιώτικη προβατίνα και διαλέγαμε τα καλύτερα μεζεδάκια που μαζί με τις παγωμένες μπύρες ήταν απόλαυση.
Πριν λίγο αναχώρησαν για Γιάννενα αφού λόγω δουλειάς δεν μπορούσαν να μείνουν το βράδυ.
Το επόμενο ραντεβού σε λίγες μέρες στα Γιάννενα και ελπίζω να προλάβω τον Χρήστο,όπως να γνωρίσω και τον Νικολή.
Καλό βράδυ σε όλους.