Καλησπέρα σας κύριοι και καλή εβδομάδα.
Εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει συνεχόμενα από εχθές με μικρά διαλείμματα.
Εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει συνεχόμενα από εχθές με μικρά διαλείμματα.
Να τα φτιάξεις!Καλησπερα σας.Εχω καμια 40αρια τσιχλοκοτσιφα του φλεβαρη ακαθαριστα στην κατάψυξη.Να τα φτιαξω η θα έχουν χαλασει?
μια χαρά θα είναιΚαλησπερα σας.Εχω καμια 40αρια τσιχλοκοτσιφα του φλεβαρη ακαθαριστα στην κατάψυξη.Να τα φτιαξω η θα έχουν χαλασει?
Να τα φτιαξεις.Καλησπερα σας.Εχω καμια 40αρια τσιχλοκοτσιφα του φλεβαρη ακαθαριστα στην κατάψυξη.Να τα φτιαξω η θα έχουν χαλασει?
Όπως προείπαν και τα παλικάρια, τα τρως άφοβα!Καλησπερα σας.Εχω καμια 40αρια τσιχλοκοτσιφα του φλεβαρη ακαθαριστα στην κατάψυξη.Να τα φτιαξω η θα έχουν χαλασει?
καλοφαγοτες!Καλησπερα σας !!!
Σημερα και λογο καιρου το μενου εχει τσιχλιτσες που εχουν μαριναριστει σπο χτες.....μμμ...τα λεμε αργοτερα τωρα εχει αγωνα..
![]()
Τον εταξα στην Παναγια παιδες μεγαλη η χαρη της να τον εχει γερό και να μας αξιωσει να συνεχισουμε και φετος και για πολλα χρονια τις κυνηγετικες μας εξωρμησεις .....γεια σου ρε cotton man....Φυγαμε για τηνο 16-23 αυγουστου ΑΓ Ιωαννης.ha ha ha..banana.![]()
Σσσσσσσσσσ μην λες τα προτερηματα μουha haaaha haaaΤον εταξα στην Παναγια παιδες μεγαλη η χαρη της να τον εχει γερό και να μας αξιωσει να συνεχισουμε και φετος και για πολλα χρονια τις κυνηγετικες μας εξωρμησεις .....γεια σου ρε cotton man....
Καλα να περασεις.....
ΥΓ... Παναγια μου..βαλτου και ενα ωραιο συγαστηρα στην μυτη , μπορει να χρειαστει να διανυκτερευσουμε σε κανενα κυνηγοτοπο...
![]()
Είναι καλή μάρκα Κώστα. Καλησπέρα κόσμεΚαλησπέρα Παλικάρια
Αυτά τα ηλεκτρικα τα izzy είναι της προκοπής ?
Θέλω να πάρω ένα φουρνακι-κουζινακι για το Νησί
αλλά δεν ξέρω τι μάρκα να επιλέξω .xm.
Καμιά συμβουλή ?![]()