Καλησπερα παιδες.
καρβουνα???ισως.δεν ξερω.μπορειΚαλησπέρα!
Μόλις έβγαλα από την κατάψυξη τις τελευταίες φάσσες!!
Σκέφτομαι για κοκκινιστες με πιλάφι!!
Καμιά άλλη ιδέα;
Μόλις μπήκα κουρασμένος κι εγώ αλλά τουλάχιστον τελείωσαΚαλησπερα κυριοι..!!
Πολυ κουραση γυρισα πριν καμια ωρα και ξαναφευγω ..
Ωραιο τοπιο καθαρος αερας αλλα σε λαθος χεριαΧαιρετώ υην παρέα.
Αφου ξενάγησα τον μικρό και την γυναίκα στα υψώματα της αντίστασης του 40 κατα των κατακτητών ,μετα τους εξήγησα πως στα αγια αυτα χώματα συνεχίζεται μέχρι και σήμερα καθε χρόνο στα τελη Οκτωβρη ,η αντίσταση κατά των μπλέ ιπτάμενων εισβολέων..buy buy.
Τώρα πίνω καφεδάκι στην Κλειδωνιά δίπλα στο γεφύρι και στα κρυσταλλινα νερά του μοναδικού Βοιδομάτη και συνεχίζουμε προς Πάπιγκο.
Mαζευε ερχονται εξοδα!!!.shoot..shoot.Καλησπερα κυριοι..!!
Πολυ κουραση γυρισα πριν καμια ωρα και ξαναφευγω ..
Πονηρουληγια που το εβαλες?καλό σας βράδυ
Εγω εζησα χειροτερο εδω στα Χανια..απο γκουρμεδαδικο...Ωραιο τοπιο καθαρος αερας αλλα σε λαθος χερια
Ειναι σιγουρο οτι αν συνεχισουν αυτην την τακτικη απο ξενοδοχεια μεχρι ταβερνες να γδερνουν τους επισκεπτες προσφεροντας αθλιες υπηρεσιες
θα καταληξουν σαν τους Χασιωτες και τους Καλυβιωτες τουτεστιν να εξασκουνται ολημερις και οληνυχτις στην καταμετρηση της αλογομυγας
Δεν θα ξεχασω εκεινη την μεριδα πατατες που μας την εφεραν σε μπολακι σπιτικου γλυκου αλλα και την προβατινα Ισπανιας
που απο το πολυ λιπος της μεριδας ειχε βεντουζαρει και ηταν μπετον αρμε με την λαδοκολλα
και οταν ρωτησα τον σερβιτορο δειχνοντας του τα πιατα του
αν με κοβει για Σουηδο
γελαγε με τα χαλια του Εργοδοτη του
αλλα και τον Μαλαξ με το ξενοδοχειο που εσβηνε το καλοριφερ ολη την νυχτα
και μας σερβιρε για πρωινο ντοπια αυγα απο κοτες παραγωγης του που ειχαν την σφραγιδα στο τσοφλι του Careefour .buy buy..buy buy.
Kαλησπερα Αρχοντες
Κρητηκιε!! προσεχε ο ιδρωτας της δουλειας μην σταξη επανω θα τα χαλασειπαρασκευη σημερα χαλαρα στη δουλεια κι επειδη πεινασαμε σε συννενοηση με τον πρoισταμενο και αφου τον καλεσαμε να ερθει απο το γραφειο του ειπαμε να φαμε ελληνικα και παραδοσιακα
φιλαρακω ειμαι παλιος.μετα απο 23 χρονια ψηνουν οι νεοι.εγω τρωωΚρητηκιε!! προσεχε ο ιδρωτας της δουλειας μην σταξη επανω θα τα χαλασει
Δωσε μου και εσυ πονο...παρασκευη σημερα χαλαρα στη δουλεια κι επειδη πεινασαμε σε συννενοηση με τον πρoισταμενο και αφου τον καλεσαμε να ερθει απο το γραφειο του ειπαμε να φαμε ελληνικα και παραδοσιακα
καλά να περνάτε αλλά τι πίνετε;;;;παρασκευη σημερα χαλαρα στη δουλεια κι επειδη πεινασαμε σε συννενοηση με τον πρoισταμενο και αφου τον καλεσαμε να ερθει απο το γραφειο του ειπαμε να φαμε ελληνικα και παραδοσιακα
ξάπλα Γιάννη είμαι κομάτια και το πρωί πάλι 6.00 στο πόδιΠονηρουληγια που το εβαλες?