Εσυ εφαγες και τις σφιγγες μαζι? Καλησπερα καρντασια.Καλησπέρα παληκάρια!μόλις γύρισα από μπάνιο και φαγητό.σημερα και οι δύο παραλίες που επισκέφτηκα ήταν φοβερές όπως και το φαγητό,αν και μας το χάλασαν οι σφίγγες το φαι....βασικά της γυναίκας,εγώ δεν χαμπαριαζω και πολύ!
Ευτυχως μπας και στειλει ο καμπελας κανενα δεμα στην αναπτυξιακη ελλαδα...Καλημέρα κόσμε
Τα μάθατε; Βγήκαμε στις αγορές....ha ha ha.
Αυτα κανεις με τις τρυγονοφωτο σου και δεν προλαβαινω να αλλαζω φοντο στο κινητο
Πολλες σφιγγες σημαινει βαρυς χειμωναςΚαλησπέρα παληκάρια!μόλις γύρισα από μπάνιο και φαγητό.σημερα και οι δύο παραλίες που επισκέφτηκα ήταν φοβερές όπως και το φαγητό,αν και μας το χάλασαν οι σφίγγες το φαι....βασικά της γυναίκας,εγώ δεν χαμπαριαζω και πολύ!
Τετοια λεγε εσυ σε δημοσιο βημα να πανε τα φυσιγγια στα 350 €!Πολλες σφιγγες σημαινει βαρυς χειμωνας
Καλησπερα Αρχοντες
Φιλε Γιαννη το ψυχολογικο κομματι στην δουλεια ειναι το Α και το Ω. !! Μπορει να σε διαλυσει οντως..Καλησπέρα στη παρέα. Πολλή κούραση σήμερα στη δουλειά σωματική αλλά και ψυχολογική δυστηχως.
Αυτή Γιάννη είναι χειρότερη!!! Έχω κι εγώ ιδίαν πείραν ... Σκοπευτήριο δεν πρόλαβες να πας, να εκτονωθείς λιγάκι ;;;Καλησπέρα στη παρέα. Πολλή κούραση σήμερα στη δουλειά σωματική αλλά και ψυχολογική δυστηχως.
Εσυ Στέλιο πρεπει να κανεις παρεα με ενα ψηλο αγορι της βορειου Ελλάδος..Μας εκουζούλανε ο αέρας σήμερα, τουλάχιστον δρόσισε λίγο ... Επηρέαζε και τα πιατάκια, άλλες τροχιές άλλες ταχύτητες, αλλού για αλλού , με την ανάλογη επίπτωση και στις επιδόσεις μας ...