Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παληκάρια!μόλις γύρισα από μπάνιο και φαγητό.σημερα και οι δύο παραλίες που επισκέφτηκα ήταν φοβερές όπως και το φαγητό,αν και μας το χάλασαν οι σφίγγες το φαι....βασικά της γυναίκας,εγώ δεν χαμπαριαζω και πολύ!

Καλησπέρα παληκάρια!μόλις γύρισα από μπάνιο και φαγητό.σημερα και οι δύο παραλίες που επισκέφτηκα ήταν φοβερές όπως και το φαγητό,αν και μας το χάλασαν οι σφίγγες το φαι....βασικά της γυναίκας,εγώ δεν χαμπαριαζω και πολύ!
Εσυ εφαγες και τις σφιγγες μαζι? Καλησπερα καρντασια.

Καλησπέρα στην παρέα.
Όση κούραση και να νιώθω από την ορθοστασία όλη μέρα,όταν πάω στο χωριό έστω και για βόλτα με ένα ''μαγικό'' τρόπο εξαφανίζεται.
Όταν δε φανούν και 5-10 τρυγόνια που γυροφέρνουν η διάθεση μου εκτοξεύεται.
Για λίγο όμως.Τώρα πίσω στην πόλη.

Πολλες σφιγγες σημαινει βαρυς χειμωνας .pray to God..pray to God. .hunter..hunter..hunter.1.hunter.1.hunter.1.my man.
Καλησπερα Αρχοντες ;)

Καλησπέρα στη παρέα. Πολλή κούραση σήμερα στη δουλειά σωματική αλλά και ψυχολογική δυστηχως.
Φιλε Γιαννη το ψυχολογικο κομματι στην δουλεια ειναι το Α και το Ω. !! Μπορει να σε διαλυσει οντως..

Καλησπέρα στη παρέα. Πολλή κούραση σήμερα στη δουλειά σωματική αλλά και ψυχολογική δυστηχως.
Αυτή Γιάννη είναι χειρότερη!!! Έχω κι εγώ ιδίαν πείραν ... :( Σκοπευτήριο δεν πρόλαβες να πας, να εκτονωθείς λιγάκι ;;; ;)
Καλησπέρα σας κύριοι ... Μας εκουζούλανε ο αέρας σήμερα, τουλάχιστον δρόσισε λίγο ... Επηρέαζε και τα πιατάκια, άλλες τροχιές άλλες ταχύτητες, αλλού για αλλού , με την ανάλογη επίπτωση και στις επιδόσεις μας ... Αλλά δεν τα βάφουμε και μαύρα, κάναμε την παρέα μας, ήπιαμε τους καφέδες μας, ρίξαμε τις τουφεκιές μας, πέρασε και σήμερα ευχάριστα η ώρα μας ... ;)

Μας εκουζούλανε ο αέρας σήμερα, τουλάχιστον δρόσισε λίγο ... Επηρέαζε και τα πιατάκια, άλλες τροχιές άλλες ταχύτητες, αλλού για αλλού , με την ανάλογη επίπτωση και στις επιδόσεις μας ...
Εσυ Στέλιο πρεπει να κανεις παρεα με ενα ψηλο αγορι της βορειου Ελλάδος.. .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back