Και τι έγινε? Δώσατε ραντεβού ή μπα?Καλησπερα παληκαρια!ειχα και μια απροσμενη συναντηση καθως γυριζα απο το μπανιο,σε ενα χωραφι που συνορευει με πια γκρεμωδης παραλια,ειδα ενα μπουλουκακι αγριοπεριστερα!
Μου χει μπει ιδεα να σηκωθω αυριο το πρωι να πιω καφε και να παω να δω πορεια...αλλα απο την αλλη αχρηστο θα ειναι,σιγα μην ερθω εδω για κυνηγι!Και τι έγινε? Δώσατε ραντεβού ή μπα?
Αν είναι να πας για να δεις την πορεία τους ναι θα σου είναι άχρηστο αφού δεν θα πας εκεί για κυνήγι. Αν είναι να πας όμως για να δεις την φύση το πρωι τότε ξανασκέψου του!Μου χει μπει ιδεα να σηκωθω αυριο το πρωι να πιω καφε και να παω να δω πορεια...αλλα απο την αλλη αχρηστο θα ειναι,σιγα μην ερθω εδω για κυνηγι!
Θα φαω κανενα τακουνι στο κεφαλι ρε,αμα της πω πως θελω να κοιμηθω για να παω αυριο να δω τα πουλακια...την ετρεχα να δουμε και θρυλο την τριτη με το που φτασαμε στο νησι!Αν είναι να πας για να δεις την πορεία τους ναι θα σου είναι άχρηστο αφού δεν θα πας εκεί για κυνήγι. Αν είναι να πας όμως για να δεις την φύση το πρωι τότε ξανασκέψου του!
Τα ίδια κάνω και εγώΘα φαω κανενα τακουνι στο κεφαλι ρε,αμα της πω πως θελω να κοιμηθω για να παω αυριο να δω τα πουλακια...την ετρεχα να δουμε και θρυλο την τριτη με το που φτασαμε στο νησι!
Δεν την ετρεχες. Την εστρωνες..την ετρεχα να δουμε και θρυλο την τριτη με το που φτασαμε στο νησι!
Kαλησπερα σε ολους!Ρίξαμε τις τουφεκιές μας σήμερα με τον Μάνο και μου ήρθε και μια φαεινή ιδέα να νοικιάσω ένα εικοσαρι να ρίξω την πρώτη πουλα, από όπλα βέβαια δεν έχει κάτι το αξιόλογο στο σκοπευτήριο κάτι επαναληπτικές rem και πρέπει να είναι και youth model γιατί ήθελε άλλο ένα κοντακι για να μου έρθει.
Δοκιμάσαμε και ένα 28αρι fiochi φυσιγγαρα και αυτό πολύ ωραία σπασίματα.