Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κλασική περίπτωση βλάβης... εγκεφαλικής... .yelling..sarcastic.

Συνάδελφε θα συμφωνήσω μαζί σου. Κλασική περίπτωση βλάβης... εγκεφαλικής... Έχει ο υπόλοιπος κόσμος εκτός από εμάς... .very funny. .very funny.

Καλησπέρα καρντάσια! :)

Last edited:
Λέτε ρε να ανέβει ο ΦΠΑ στα φάρμακα;;;;;;.fff..fff..fff.

Θα μας στοιχίσουν ο κούκος αηδόνι τα τρελόχαπα .banana..banana..sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα.big smile.

γεια σου george....σε περιμενω φιλε οποτε βρεθεις;)
Φιλαράκι αν έρθω θα μείνω νηστικός από το πολύ ψάρεμα .fishing.
Μου χει πει ο Δημοσθένης μια καλή μεριά για μεγάλους σαργούς που δεν την έχω δοκιμάσει ...

Καλημέρα, μου τον χαλασατε τελικά με αυτά που λέτε. Έχουμε 7:30 ραντεβού κ είναι αφαντος.... ☺

Καλημέρα σας μάγκες, καλό σκ!Πάρτε φυσίγγια γτ αμα έχουν αρχίσει τα κρύα από τώρα τον Αύγουστο θα κυνηγάμε πάπιες!

Καλημερα παρεα.
ψες ειχα ενα μινι κυνηγετικο τσιμπουσι στο σπιτι με μικρη παρεα κυνηγους.
το μενου ειχε τσιχλες αλλα χρυσανθος με καλο λαδι κ σχοινο, αγρια σπαραγγια, καππαρη, κ κρεατικα στα κάρβουνα με ποτο κ ιστοριες περι λαγων φυσικα.
ομορφη βραδια προς αναμονη του κυνηγιου.
Την συνταγη εαν υπαρχει καπου τοπικ να την βαλω.
θα περασει ο πονοκέφαλος στον Μητσο. Ο μακης θα ξέρει τι να φτιαξει αποψε κ ο Διονυσης θα παει γθα φυσιγγια:)IMG_20150606_17235.jpg IMG_20150606_3633.jpg IMG_20150606_3633.jpg IMG_20150606_29490.jpg IMG_20150606_15667.jpg

Καλημέρα καρντάσια! Καλό ΣΚ σε όλους...υγεία μάγκες και να περνάτε όμορφα γιατί μια ζωή την έχουμε!

Καλημέρα, μου τον χαλασατε τελικά με αυτά που λέτε. Έχουμε 7:30 ραντεβού κ είναι αφαντος.... ☺

Δεν κατάλαβες .Ηρθε απο τις 6 δεν σε βρήκε και έφυγε....τώρα θα την μάθεις ; .sarcastic.

Καλημερα παρεα.
ψες ειχα ενα μινι κυνηγετικο τσιμπουσι στο σπιτι με μικρη παρεα κυνηγους.
το μενου ειχε τσιχλες αλλα χρυσανθος με καλο λαδι κ σχοινο, αγρια σπαραγγια, καππαρη, κ κρεατικα στα κάρβουνα με ποτο κ ιστοριες περι λαγων φυσικα.
ομορφη βραδια προς αναμονη του κυνηγιου.
Την συνταγη εαν υπαρχει καπου τοπικ να την βαλω.
θα περασει ο πονοκέφαλος στον Μητσο. Ο μακης θα ξέρει τι να φτιαξει αποψε κ ο Διονυσης θα παει γθα φυσιγγια:)

Με φωτογραφίες δεν μου περνάει Χρύσανθε.Θέλω έργα ...bbq.

Ρε φιλαρακι ελα κ συ δυο μέρες τον Αυγουστο να σε περιποιηθω.
ειλικρινα στο λεω.:)
Δυστυχως υπάρχουν οι αποστασεις αλλιως θα σουν μαζι μου ψες να τα πινουμε κ να τα λεμε.

Ρε φιλαρακι ελα κ συ δυο μέρες τον Αυγουστο να σε περιποιηθω.
ειλικρινα στο λεω.:)
Δυστυχως υπάρχουν οι αποστασεις αλλιως θα σουν μαζι μου ψες να τα πινουμε κ να τα λεμε.

Λέγοντας έργα ,εννοώ κατάσταση εδω και τώρα όχι απο σένα που είσαι πολύ μακριά.....
Όμως νασαι καλά ρε χρύσανθε.Αρκει ο λόγος σου.Αν ποτέ κατέβω ,σίγουρα θα τα πούμε και θα τα πιούμε.

Καλά τα club και τα μπαράκια, αλλά είναι προτιμότερη μερικές φορές μια βόλτα το βράδυ στο βουνό. Την φωτογραφία την τράβηξα χθες από το χωριό Μακρινίτσα (υψόμετρο περίπου 600 μέτρα) και φαίνεται ο Βόλος φωτισμένος. Ο Βόλος σαν πόλη δεν μου αρέσει αλλά πέρασα τα καλύτερα 5 χρόνια της ζωής μου. Κρίμα που σε λίγο τελειώνει όλο αυτό.

Καλό μεσημέρι στην παρέα. Χρύσανθε ζήλεψα, το βράδυ θα μαγειρέψω τσίχλες κοκκινιστές με ρύζι ffff

http://www.zougla.gr/greece/article/gimni-podilates-sto-kentro-tis-8esalonikis
Με ευκαιρία την γυμνή ποδηλασία στην Θεσ/νίκη σκέφτομαι να διοργανώσουμε και μεις μια βραδιά γυμνής προβατοκατάστασης αλλά το καλύτερο θα γίνει το φθινόπωρο.Γυμνή κυνηγητική εξόρμηση του forum που αλλού ;στην Βοιωτία !!!
Για να λαχταρίσουμε με τα εργαλεία μας ,κυνηγητικά και μη, χτικιασμένες τσίχλες και παχουλούς Βοιωτούς..
.banana..banana..shoot.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back