Καλησπέρα στη παρέα.
ha haaa.pop.
Άστον αυτόν δεν έχει γιατριά.
Όλο για μια Ιταλίδα μιλάει και κάτι φίδια δεν βγάζω άκρη....buy buy.
Άστον αυτόν δεν έχει γιατριά.
Όλο για μια Ιταλίδα μιλάει και κάτι φίδια δεν βγάζω άκρη....buy buy.
Καλησπέρα ... Επιστροφή πριν λίγη ώρα από το σκοπευτήριο. Καφεδάκι, καλή παρέα, ρίξαμε τις πούλες μας, και μετά που νύχτωσε μαζευτήκαμε στο κυλικείο και τσιμπήσαμε κάτι ... .eat. ... μια μακαρονάδα με ζυγούρι κοκκινιστό και χωριάτικη σαλάτα ... ήπιαμε ένα κρασάκι, είπαμε τις μ@λακίες μας και πέρασε ή ώρα ...
Έκανα και μια πολύ καλή πούλα σήμερα, μάλλον την καλύτερή μου στη φετινή χρονιά (23/25) ... πάλι με φυσίγγια Lambro Trap !!! .victory.
Στέλιο ευτυχώς που μόνο τσιμπησατε, που να τρωγατε κιόλας...Καλησπέρα ... Επιστροφή πριν λίγη ώρα από το σκοπευτήριο. Καφεδάκι, καλή παρέα, ρίξαμε τις πούλες μας, και μετά που νύχτωσε μαζευτήκαμε στο κυλικείο και τσιμπήσαμε κάτι ... .eat. ... μια μακαρονάδα με ζυγούρι κοκκινιστό και χωριάτικη σαλάτα ... ήπιαμε ένα κρασάκι, είπαμε τις μ@λακίες μας και πέρασε ή ώρα ...
Έκανα και μια πολύ καλή πούλα σήμερα, μάλλον την καλύτερή μου στη φετινή χρονιά (23/25) ... πάλι με φυσίγγια Lambro Trap !!! .victory.
Μέτριες ... Είμαι εγκρατής και λιτοδίαιτος ... για να μπορώ να ανεβαίνω στα βουνά ... Είμαι ορεινός τύπος ... όπως κι εσύ ...Δεν μας τα λες όλα ρε φίλε .Πέρα απο τα πιατάκια ποιες ήταν οι επιδόσεις σου στο κυρίως πιάτο με το ζυγούρι ;