Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευριπιδη καλημερα, δεν φανταζεσαι τι χαρα μου εδωσες με τον γυιο σου. Περναμε λιγο δυσκολα αυτες τις ημερες και το μηνυμα σου ηταν οαση!!!
Να εισαστε παντοτε καλα, θα σε ξεπερασει!!!!
ευχαριστω ειλικρινα παρα πολυ.πραγματικα το ευχομαι να με ξεπερασει και συντομα

Ρουφιανα Αθηνα δεν εμεινε καμιααααααα .victory..victory.
Το βαπορι θα σαλπαρει και μαζι του θα με παρει .flamenco..flamenco.
Καλημερα Αρχοντες .victory.

κωστα σου ευχομαι να φυγεις γρηγορα απ το καμινι μονιμα. καλες διακοπες

ειμαι ενας τρομερα ευτυχης μπαμπας.τα 2 αδερφια ειχαν παει παρεα στο αλλο σκοπευτηριο σημερα στα σφακια μαζι με αλλους φιλους σαν εκδρομουλα.ο μικρος λοιπον που δεν το ειχε μεχρι τωρα και πολυ με το κυνηγι ξεκινησε να τουφεκαει με το δικανο αλλα δεν του αρεσε λεει και πηρε απο τον αδερφο του την 391.γυρισε σπιτι πριν απο λιγο και χωρις πολλα πολλα τρεχει προς το μερος μου και μου λεει θελω τ οπλο του παππου.εβαλα τα γελια γιατι την γρια δεν τη δινω ανθρωπου.και ξανα θελω τ οπλο του παππου.ε με τα πολλα του τη δενω κι αρχιζει μονος του τις επωμισεις.μετα απο λιγο μου λεει τ οπλο ξεχνα το τωρα ειναι δικο μου και θελω να με παρεις μαζι σου στα τρυγονια.

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
.yelling..yelling..victory..victory..congrats..congrats..banana..banana.
Ευριπιδη πιστεψεμε σε ζηλευω ο δικος μου ειναι 25 χρονων.Απο μικρος ακολουθουσε. Τωρα ειναι στην αστυνομια και εχει μονο την κυριακη για ξεκουραση. Τωρα εχει αλλα ενδιφεροντα.................. Οποτε σε ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back