Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στην παρέα ... Καμιά αγωνία και προσμονή για την έναρξη, αφού ποτέ σχεδόν δεν κάνω έναρξη στις 20 Αυγούστου ...Έτσι κι αλλιώς δεν έχω που να πάω, είτε δεν μπορώ για διάφορους λόγους ... οπότε, προσωπικά, η 1η μέρα δε μου λέει τίποτα ... :(

Καλημερα σε ολους... Ζεστη κ υγρασια... Πφφφφφφφφφφφφ... .fiurius.
Βγαλαμε την αδειουλα ομως σημερα... Κοντευουμε...
εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως σε αλλους συλογους βγαζουν αδειες κι εδω ο δικος μας τιποτα. δηλαδη οι αλλοι συλογοι δεν περιμενουν το φεκ???????????

εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως σε αλλους συλογους βγαζουν αδειες κι εδω ο δικος μας τιποτα. δηλαδη οι αλλοι συλογοι δεν περιμενουν το φεκ???????????
Ισως να δινουν μονο την αποδειξη καταβολης του ποσου και αφηνουν εκει το βιβλιαρακι. Οταν δημοσιευτει το φεκ, παιρνεις την επισημη αποδειξη ως επισημη θεωρηση αδειας και μετα απο μερες παραλαμβανεις το βιβλιαρακι σφραγισμενο και θεωρημενο. Δηλαδη πειν το ΦΕΚ απαιτουνται τρεις επισκεψεις ενω μετα το ΦΕΚ δυο επισκεψεις. Τουλαχιστον στον δικπ μας συλλογο ετσι γινεται και δεν βρισκω το λογο να παμε πριν τη δημοσιευση του ΦΕΚ.

απο οτι καταλαβα χθες στο δασαρχειο πυργου λειπουν ολοι με αδεια, γι'αυτο και ο συλλογος δεν δεχεται ακομα( πελατες)?

Και εγω φετος οπως και καθε χρονο
εναρξη θα κανω με την αποδειξη
Οι ανθρωποι ειναι αστειοι
Υπογραφουν την ρυθμιστικη
οριζουν μερες και αριθμο θηραματων
και καθυστερουν την υπογραφη του Φεκ ταλαιπωροντας χιλιαδες Κυνηγους
Καλημερα Παλικαρια ;)

Περσι παραπονιομαστε που υπογραφτηκε η Ρυθμιστικη λιγες μερες πριν την εναρξη. Φετος απο την αρχη του μηνα, και παλι παραπονο. Αντε να δω .sarcastic.

Πληροφοριακα, ειτε ανανεωσεις τωρα, ειτε 19 του μηνα, ενα και το αυτο ειναι.

Περσι παραπονιομαστε που υπογραφτηκε η Ρυθμιστικη λιγες μερες πριν την εναρξη. Φετος απο την αρχη του μηνα, και παλι παραπονο. Αντε να δω .sarcastic.

Πληροφοριακα, ειτε ανανεωσεις τωρα, ειτε 19 του μηνα, ενα και το αυτο ειναι.
Αν πανε ομως ολοι στις 19 θα πουμε οτι ειμαστε οι κλασσικοι Ελληνες της τελευταιας στιγμης. Καποιοι αλλοι ομως εχουν αλλαξει ή ειχαν εξαρχης νοοτροπια ;)

Ας καθιερωσουν τοτε ολοι ενα τροπο να μπορεις να πληρωνεις το παραβολο μεσω τραπεζης, για ανανεωση της αδειας. Ολα τα κρατη το εχουνε κανει, εμας τι διαολο εχουν κολλησει στο 1950

Μεσω αυτης της πληρωμης να λαμβανεις ενα αυτοκολλητακι που θα κολλας στην αδεια, ειτε μεσω Ιντερνετ ειτε με το ταχυδρομειο. Λυσεις εχει, λιγο να σκεφτει καποιος και λιγο να επενδυσει ενα ποσο.

Και εγω φετος οπως και καθε χρονο
εναρξη θα κανω με την αποδειξη
Οι ανθρωποι ειναι αστειοι
Υπογραφουν την ρυθμιστικη
οριζουν μερες και αριθμο θηραματων
και καθυστερουν την υπογραφη του Φεκ ταλαιπωροντας χιλιαδες Κυνηγους
Καλημερα Παλικαρια ;)
Αρε μανα μου αυτο ειναι!!!!! Να σας πω που την εχω γραμενη την εναρξη η το καταλαβατε?:)

Απολαύσαμε την πανσέληνο οικογενειακώς και με φίλους! Κορυφαία στιγμή καθώς πίναμε το ποτό μας παραλιακό μπαράκι, όταν σήκωσα το κεφάλι μου να ρίξω μια ματιά στο φεγγάρι και είδα ένα κοπάδι από περίπου 20 καθαρά να πετά πάνω από τη θάλασσα με φόντο το φως του φεγγαριού! Μιλάμε ανατρίχιασα...
Μου εχει τυχει σε θερινο σινεμα να δω ξαφνικα ψηλα ενα κοπαδι πουλια. Απο εκεινη την ωρα δεν ειδα την υπολοιπη ταινια .sarcastic.

.....Κορυφαία στιγμή όταν σήκωσα το κεφάλι μου να ρίξω μια ματιά στο φεγγάρι και είδα ένα κοπάδι από περίπου 20 καθαρά να πετά πάνω από τη θάλασσα με φόντο το φως του φεγγαριού! Μιλάμε ανατρίχιασα...
Ρε φίλε τι περιγραφή είναι αυτή ;
Πες μας τι προηγήθηκε της ανατριχίλας ,που ακριβώς την ένιωσες και πως ξεκίνησε.Γίνε συγκεκριμένος και πες μας και για πόση ώρα την ενιωσες ,αν συνοδευτηκε με άλλα συμπτώματα και πως το ξεπέρασες.
Αιντε εγω θα στα λέω ; μη ντρέπεσαι....buy.

Status
Not open for further replies.
Back