Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε ολους και να ειστε ολοι καλα....well done. Ελειπα καιρο και μου ειναι δυσκολο να σας παρακολουθησω...:(
Για καλο έλειπες ψηλε μην σε νοιάζει κ μην στεναχωριεσε:)
να ζησετε φιλε κ παντα με υγεια κ αγαπημενοι:)

Καλησπερα σε ολα τα παλικαρια :D
Εχετε δοκιμασει γαλακτομπουρικο απο το Κοσμικον ?
Ο τυπος κανει θαυματα λεμε .well done.
Κοντεψα να φαω μισο ταψι των δωδεκα κομματιων τουμπανιασα .smashfrak.
Τώρα το ανακαλυψες;;;
Δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά!!!

Καλησπερα σε ολους και να ειστε ολοι καλα....well done. Ελειπα καιρο και μου ειναι δυσκολο να σας παρακολουθησω...:(
Καλός τον νιοπαντρο.
Θερμά συγχαρητήρια, κάθε ευτυχία.
Βαρύ το παπλωμα, σε χάσαμε.,αλλά δικαιολογημενος.
Μετα απο τέτοιες ζειμπεκιες ήταν πολύ μεγάλη η κούραση!

Σε λιγο θα μας πεις δικαιολογια οτι ησουν κ γαμηλιο ταξιδι ρε φιλαρακι, σιγα... .yelling. Κ να σου πω... Οταν θα βγαζεις Selfie (δεν ξερω κ πως στο διαλο λεγονται) θα βαζεις μπροστα τη γυναικα κ οχι την αξυριστη μουτσουνα σου γιατι χαλαει το πλανο... .buy buy..yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

• Like
Reactions: DrV
Ελειπα καιρο και μου ειναι δυσκολο να σας παρακολουθησω...:(

Να παρακολουθήσεις εμάς;;;;;;;;.sarcastic.
Εμείς εδώ ήμασταν ......
Ενω αντίθετα εμείς και να θέλαμε να παρακολουθήσουμε εσένα ήταν αδύνατον αφού γύρισες "τον κόσμο όλο".well done.

Καλώς όρισες Αντώνη:)

Τώρα το ανακαλυψες;;;
Δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά!!!
Δεν ειχε Γιαννη στην περιοχη μου στα δυτικα μαγαζι και δεν ειχε τυχη ποτε να παρω
Κουταμαρα του ομως αν ανοιξει θα παει σουζα

• Like
Reactions: jnp
Σε λιγο θα μας πεις δικαιολογια οτι ησουν κ γαμηλιο ταξιδι ρε φιλαρακι, σιγα... .yelling. Κ να σου πω... Οταν θα βγαζεις Selfie (δεν ξερω κ πως στο διαλο λεγονται) θα βαζεις μπροστα τη γυναικα κ οχι την αξυριστη μουτσουνα σου γιατι χαλαει το πλανο... .buy buy..yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Πουτ.... σε Γαμ... που λεει και ο Κουνος....no.

Πως γινεται ο ''αρχιμηχανικος'' να εχει παντα δικιο ομως... τεσπα...
Οι βεργες ειναι ετοιμες.. 2 για την ακριβεια... Συγγνωμη που ειχα παει γαμηλιο και δεν τις παρεδωσα....yelling.
.buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.

Σήμερα είχα πάει στα βαφτίσια της κόρης ενός παλιού και καλού φίλου , του Χρήστου του samael.

Του ευχήθηκα για την κορούλα του εκ μέρους όλων σας και μου είπε να σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του.

Γαμήλιο ταξίδι σε μηχανουργειο πρώτη φορά ακούω
Αμα δεν σταματησετε να πειραζετε το φιλο μου θα γινει χαμος!!!!! .xm..xm..sarcastic.
Αφου ειπαμε "ΟΙ ΒΕΡΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ"... .buy buy. τις ειχε ετοιμασει πριν το γαμηλιο ταξιδι... Τι να εκανε στο γαμο να του τις εδινε του Γιωρικα???.banana..banana..banana..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

• Like
Reactions: jnp
Σήμερα είχα πάει στα βαφτίσια της κόρης ενός παλιού και καλού φίλου , του Χρήστου του samael.

Του ευχήθηκα για την κορούλα του εκ μέρους όλων σας και μου είπε να σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του.
να τους ζήσει και να την χαρούν όπως ονειρεύονται :)

Status
Not open for further replies.
Back