Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το αμαξι φορτωμενο, τα παντα ετοιμα και σε κανενα 2ωρο-3ωρο αναχωρηση. Τι κι αν δουλευαμε σημερα τι κι αν ειμαστε ξαγρυπνοι δεν μας χαλαει καθολου. Σας ευχομαι το πρωι της 20ης Αυγουστου να σας βρει με την παρεα σας, το ελληνικο το καφεδακι σας και μια υπεροχη ανατολη. '' Και λιγο αργοτερα τα τρυγονακια ε!!!!!!!!!'' Επομενη επαφη με την παρεα την Δευτερα το βραδυ. Καληνυχτα σας - καλημερα σας, να περασετε υπεροχα και πολυ προσοχη.

Το αμαξι φορτωμενο, τα παντα ετοιμα και σε κανενα 2ωρο-3ωρο αναχωρηση. Τι κι αν δουλευαμε σημερα τι κι αν ειμαστε ξαγρυπνοι δεν μας χαλαει καθολου. Σας ευχομαι το πρωι της 20ης Αυγουστου να σας βρει με την παρεα σας, το ελληνικο το καφεδακι σας και μια υπεροχη ανατολη. '' Και λιγο αργοτερα τα τρυγονακια ε!!!!!!!!!'' Επομενη επαφη με την παρεα την Δευτερα το βραδυ. Καληνυχτα σας - καλημερα σας, να περασετε υπεροχα και πολυ προσοχη.
Καλά να περάσετε φίλε Φίλιππα με την παρέα σου :) Προσοχή στον δρόμο και αν βρείτε τρυγονάκια βάλε καμία φωτογραφία την Κυριακή αν μπορέσεις!

Να,σαι καλα Βασιλη μου κι εσυ να περασεις οσο καλυτερα μπορεις. Τωρα εαν το ματωσουμε και παρουμε κανα τρυγονακι θα ζητησω τα ''φωτα σας'' την Δευτερα να μου πειτε πως ανεβαινουν οι φωτογραφιες γιατι απο αυτα δεν εχω ιδεα.

Εφτασαν οι μερες για το πρωινό καφεδακι...την ανατολη του ηλιου από το καρτερι.....ηρθε η ωρα για να πάρουμε ενα υπνακο βλέποντας σκονισματα και τινάγματα....αχ αυτοι οι αμερικανοι παλι τσοκακια θα βλέπω στον ύπνο μου.....χαχαχαχαχ....καλοοο βραδυ

καλημέρα σας καλο ΣΚ σε όλους :)

Φίλιππα καλό δρόμο και να περάσετε υπέροχα :)

Καλημερα και καλο Σ/Κ απο την δροσερη Υπατη.
Καφεδακι, λιγο πρωινο (δυναμωτικο) και βολτα/εξορμηση για αναγνωριση εδαφους, ειναι και λιγο μπερδεμενα εδω με τα απαγορευμενα.
Ευχαριστη πρωινη δροσια, κανει την διαφορα στον καφε σε σχεση με Αθηνα.
Καλη συνεχεια σε ολους, καλη προετοιμασια - ολη η ουσια εδω ειναι - και ολα να πανε καλα.

Status
Not open for further replies.
Back