Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στη παρέα.

Ωραίος Αλέξανδρε αλλά θέλουμε λεπτομέριες και φώτο στο ανάλογο θέμα.. ....μη μας αφήνεις με τη γλύκα.....badboys.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Γιαννη κατσε να ξεκινησουν οι κηδειες στις τσιχλες με το 20αρι και θα σε φτιαξω!!
Εχω πιασει ξαπλωστρα στην παραλια με παγωμενη μπυριτσα και εχει εξοκειλει φαλενα μπροστα μου!!
Κοντευω να γινω χορτοφαγος.sarcastic.Κακως που εφυγα απο το καρτερι.hair.

Γειά σας κύριοι.
Αφιερωμενο στον Κωνσταντινο στην ξενητια.Αμα θες να κυνηγησεις παρε 12αρι,για θερισμα 20αρι!!!;).pop.

Καλημέρα στη παρέα.

Ωραίος Αλέξανδρε αλλά θέλουμε λεπτομέριες και φώτο στο ανάλογο θέμα.. ....μη μας αφήνεις με τη γλύκα.....badboys.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Γεια σου Αλέξανδρε όπως λέει και ο Γιάννης βαλε πράμα να ανοίξει λίγο το μάτι μου.

Καλησπερα σε ολη την νεολαια του HL, πιαστε τα περασματα, εντοπιστε τα "καθαροαιμα", και βεβαια, μην τα αφηνετε σε ησυχια.
Με υπομονη και επιμονη τα παντα "πεφτουν", δεν υπαρχει καστρο απορθητο......
Σας ευχαριστουμε Κ.Σταυρο για τις συνβουλες....θα τις εφαρμοσω κατα γραμμα.....my man.

Καλησπέρα αγόρια μου. Σχόλασα και σε λίγο πάμε για πόλη μιας και θέλουμε κάποια ψώνια γιατί έχουμε γάμο το Σάββατο. Ο μικρός χρειάζεται παπούτσια και εγώ ένα παντελόνι καλό γιατί τα παλιά μπήκαν στο πλύσιμο........big smile.

Καλησπέρα παλικάρια... Αυτο το YouTube δεν φτάνει που ρίχνει την ποιότητα, κάνει κ μια ώρα να ανεβάσει τα βίντεο.. .hair.
Είχαμε ωραίο απογευματινο σε κουρουνες... .pop.

Τελικά με ποιό πρόγραμμα αποφάσισες να κάνεις την επεξεργασία Αρι ;

Καλησπερα κι απο εμενα. Καναμε το μπανακι μας, φτιαξαμε τη φραπεδια μας και ειμαστε ετοιμοι για τα ματσακια. Καλη επιτυχια σε οσους παιζουν. ΑΕΚΑΡΑ γερα η προκριση ειναι δικη μας.
Υ.Γ. Πολυ δυσκολη κληρωση για ΟΣΦΠ.

Status
Not open for further replies.
Back