Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλο μεσημερι σε ολους! Να ειστε καλα ολοι για τις ευχες!
Ευτυχως το παιδι,πηγε μια χαρα Ηρακλειο κοιμηθηκε στο δρομο.ηταν 4 μηνων επινε μονο γαλα δηλαδη ακομα.ειχαν βαλει στο βραστηρα νερου καθαριστικο αλατων και μετα εβαλαν νερο να βρασει και του εφτιαξαν γαλα,χωρις να ξεπλυνουν το καθαριστικο αλατων.καποια ζημια θα εχει παθει σιγουρα,ελπιζουμε να ειναι αναστρεψιμη η βλαβη.πιστευω θα το ξεπερασει οπως το ειδα.
ζοριστικαμε παρα πολυ να γυρισουμε το βραδυ γιατι δουλευαμε και πρωι χθες δηλαδη 7:00-15:00 και μετα 23:00-7:00.εγω που να κοιμηθω μεσημερι με το χαμο που γινετε σπιτι και τωρα ειμαι κομματια.
Ναι δεν ηταν δικο μου παιδι περιστατικο στη δουλεια.

Καλησπεριζω και γω

Μετακομιδη θα εχει κανει λογικα ο Γιαννης, οποτε δεν θα εχει νεα για το πως παει το παιδακι. Ευχομαι να ειναι ολα καλα παντως
Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος . Εύχομαι από καρδίας να πήγαν όλα καλά για την ψυχούλα αυτή και όχι μόνο. Έχουμε ζήσει στο δικό μου εγγόνι παρόμοια κατάσταση και ειδικά όταν ζεις σε νησί και απαγορεύεται αυστηρά η μετακίνηση με οποιοδήποτε πτητικό μέσο, όλα όμως δόξα το Θεό πήγαν καλά.

Τα πιο πολλά και σοβαρά ατυχήματα νομίζω τα παθαίνουν μες στο σπίτι τα παιδιά. Ειδικά πλέον που δεν βγαίνουν και πολύ από το σπίτι. Και εγώ τώρα μεγαλώνοντας θυμάμαι πολλές φάσεις που κάναμε χαζομάρες με την αδερφή μου και θα μπορούσαμε να έχουμε χτυπήσει ή την σκαπουλάραμε. Καλώς ή κακώς δεν μπορείς να είσαι συνέχεια πίσω από παιδί και ίσως δεν πρέπει κιόλας... Αλλά αν έχει ησυχία το σπίτι μάλλον τότε γίνεται η μεγαλύτερη ζημιά .sarcastic.
Μικρά όταν ήμασταν, δύο φορές κόντεψε η αδερφή μου να με "σκοτώσει" κατά λάθος και τις δύο με τον ίδιο τρόπο και όχι από κακό της εννοείται, ήρθε από πίσω μου να με αγκαλιάσει και φύγαμε και στις δύο περιπτώσεις και οι δύο πίσω .buy buy.τη μία έσκασα πάνω στο τζάμι της κουζίνας και ευτυχώς δεν έσπασε, αλλιώς θα περνούσα από μέσα.hit.και τη 2η εξίσου σοβαρή έπεσα με το κεφάλι στο χέρι της πολυθρόνας και χτύπησα ακριβώς στην ένωση κρανίου-σπονδυλικής στήλης... θα μπορούσε αυτό ειδικά να με αφήσει και ανάπηρο... αλλά ευτυχώς όλα καλά. η μικρή έτσι όπως ήταν μικροσκοπική ξεγλυστρούσε από πίσω μου ευτυχώς.
πιο μικρός ακόμα έχω κοντέψει να βγάλω και τα 2 μάτια μου και μου έχουν μείνει 2 ωραιότατες ουλές κάτω από τα φρύδια .sarcastic..my man.και όλα αυτά ενώ ήμουν αντικειμενικά πολύ ήσυχο παιδί!!!o_O αν έχεις τύχη διάβανε που λένε....pray to God.

Τα πιο πολλά και σοβαρά ατυχήματα νομίζω τα παθαίνουν μες στο σπίτι τα παιδιά. Ειδικά πλέον που δεν βγαίνουν και πολύ από το σπίτι. Και εγώ τώρα μεγαλώνοντας θυμάμαι πολλές φάσεις που κάναμε χαζομάρες με την αδερφή μου και θα μπορούσαμε να έχουμε χτυπήσει ή την σκαπουλάραμε. Καλώς ή κακώς δεν μπορείς να είσαι συνέχεια πίσω από παιδί και ίσως δεν πρέπει κιόλας... Αλλά αν έχει ησυχία το σπίτι μάλλον τότε γίνεται η μεγαλύτερη ζημιά .sarcastic.
Μικρά όταν ήμασταν, δύο φορές κόντεψε η αδερφή μου να με "σκοτώσει" κατά λάθος και τις δύο με τον ίδιο τρόπο και όχι από κακό της εννοείται, ήρθε από πίσω μου να με αγκαλιάσει και φύγαμε και στις δύο περιπτώσεις και οι δύο πίσω .buy buy.τη μία έσκασα πάνω στο τζάμι της κουζίνας και ευτυχώς δεν έσπασε, αλλιώς θα περνούσα από μέσα.hit.και τη 2η εξίσου σοβαρή έπεσα με το κεφάλι στο χέρι της πολυθρόνας και χτύπησα ακριβώς στην ένωση κρανίου-σπονδυλικής στήλης... θα μπορούσε αυτό ειδικά να με αφήσει και ανάπηρο... αλλά ευτυχώς όλα καλά. η μικρή έτσι όπως ήταν μικροσκοπική ξεγλυστρούσε από πίσω μου ευτυχώς.
πιο μικρός ακόμα έχω κοντέψει να βγάλω και τα 2 μάτια μου και μου έχουν μείνει 2 ωραιότατες ουλές κάτω από τα φρύδια .sarcastic..my man.και όλα αυτά ενώ ήμουν αντικειμενικά πολύ ήσυχο παιδί!!!o_O αν έχεις τύχη διάβανε που λένε....pray to God.
Συμφωνώ απολύτως Βασίλη ότι τα περισσότερα και πιο επικίνδυνα ,γίνονται μέσα στο σπίτι.
Αλλωστε το εβλεπα απ αυτα που ζούσα με τους γιους μου.Βέβαια το κερασάκι στην τούρτα ήταν οταν ο μεγάλος γιος σε ηλικία 12 ετών ,καθιστός στο γραφείο του επιχείρησε να κόψει το κεφαλι απο ενα ατσαλόκαρφο 5εκ..Το ατσαλόκαρφο εκτοξευτηκε και διαπέρασε το μάτι μέσα απο την κόρη......
Στα βουνά ,στο χωριό και στα πάρκα ,ποτέ δεν ήμουνα απο πίσω τους και ποτέ δεν έπαθαν κάτι.

Συμφωνώ απολύτως Βασίλη ότι τα περισσότερα και πιο επικίνδυνα ,γίνονται μέσα στο σπίτι.
Αλλωστε το εβλεπα απ αυτα που ζούσα με τους γιους μου.Βέβαια το κερασάκι στην τούρτα ήταν οταν ο μεγάλος γιος σε ηλικία 12 ετών ,καθιστός στο γραφείο του επιχείρησε να κόψει το κεφαλι απο ενα ατσαλόκαρφο 5εκ..Το ατσαλόκαρφο εκτοξευτηκε και διαπέρασε το μάτι μέσα απο την κόρη......
Στα βουνά ,στο χωριό και στα πάρκα ,ποτέ δεν ήμουνα απο πίσω τους και ποτέ δεν έπαθαν κάτι.
Ανατρίχιασα.... είχα και εγώ χούι θυμάμαι μια περίοδο να σπάω καρφίτσες γύρω στα 7 μου... .buy buy.τις έπαιρνα κρυφά από τα σύνεργα της μάνας μου για ράψιμο που είχε.
εγώ ήμουν πιο τυχερός και στην πρώτη που μου πετάχτηκε δίπλα από το μάτι, χ3στηκ@ πάνω μου και το έκοψα...
Με το ματάκι του παιδιού τι έγινε τελικά κύριε Δημήτρη;

Πάντα στο σπίτι τα απορρυπαντικά είναι σε ψηλό σημείο και εννοείται μέσα σε ντουλάπι. Το απόγευμα εκείνο έφεραν στο σπίτι ασετόν για τα νύχια μέσα σε μπουκαλάκι του νερού (ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ) συνηθίζουν να βάζουν στο ψυγείο ρακί κ.λ.π σε μπουκάλια του νερού. Όλα έγιναν στην αυλή τα παιδιά έπαιζαν και ταυτόχρονα γινόταν ο καθαρισμός στα νύχια. Μπερδεύτηκαν τα μπουκαλάκια και το κακό δεν άργησε να γίνε, ευτυχώς δεν πρέπει να είχε προλάβει να κατεβάσει πολύ. Εκεί έμαθα από το λοιμωδών ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε εμείς τους γιατρούς δίνοντας γάλα κ.λ.π επίσης ότι αποτρέπουν να γίνει εμετός.

Συγνωμη παιδια,αλλα ο μικρος δεν σκαρφαλωσε στο πιο ψηλο ντουλαπι η ραφι,πηρε το καθαριστικο αλατων και το ηπιε!!!!!!
Εκει θα λεγαμε οτι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια!!!
Το καθαριστικο αλατων,ακρως καυστικο!!!Το εβαλε ενηλικας στον βραστηρα και εφτιαξε και γαλα με αυτο,δινοντας το στο παιδι!
Εδω ειναι αποδειξη της θεωριας του Αινσταιν!
Λεγοντας πως 2 πραγματα ειναι απεριοριστα στον κοσμο αυτο.
1)Το συμπαν!
2)Η ανθρωπινη βλακεια!
Αν και για το πρωτο εχω τις αμφιβολιες μου!!!

καλησπερα μαγκες. μολις πηρα το οκ απο την γυναικα αν βρω εισητηρια να ερθω με τον γιο αθηνα για το ολυμπιακος barca. αν τα καταφερω και με τη δουλεια ολα καλα. οποτε η ερωτηση ειναι μια
ειστε ετοιμοιιιιιιιι????
ha haaa

Τι να θυμηθώ με ανάλογα περιστατικά.Την αδερφή μου σε ηλικία 7 χρονών που πνίγεται και παιρνει ενα ποτήρι με πετρέλαιο και πίνει ; ξαδερφακι μου κάποιο καλοκαίρι στο χωριιό που παιρνει ενα μπουκάλι με χλωρίνη να πιεί ; το καλύτερο ήταν με την μανα μου.Είναι καλοκαίρι του 2006 .Ο πατερας μου κατάκοιτος απο εγκεφαλικά αλλά τα καλοκαίρια τον πηγαίναμε στο χωριο μαζί με την μάνα μου φυσικά.Καποιο απόγευμα τον ειχαμε στο καροτσάκι εξω στην αυλή.Ειναι η ώρα να παρει κάποια χάπια.Η μάνα μου λοιπόν του τα βάζει στο στόμα και αμέσως του δίνει να πιεί -υποτιθεται- νερό.Ο πατερας μου προσπαθει να αντισταθει αλλά αυτή τον πιέζει όσο μπορεί και του αδειάζει με το ζόρι περισσότερο από μισό ποτήρι στο στόμα και τον πιέζει να πιει κι άλλο.Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να μιλήσει καλά ,αλλά προσπαθούσε όσο μπορούσε να αντισταθει.Τελικά αυτο που τουέδωσε με τα χάπια δεν ήταν νερό αλλά τσίπουρο που το έβαλε στο ψυγείο ο γαμπρός μου.
Α ρε πατέρα τι τράβηξες...
Οσο για τη συνέχεια αφήστε το καλύτερα......

καλησπερα μαγκες. μολις πηρα το οκ απο την γυναικα αν βρω εισητηρια να ερθω με τον γιο αθηνα για το ολυμπιακος barca. αν τα καταφερω και με τη δουλεια ολα καλα. οποτε η ερωτηση ειναι μια
ειστε ετοιμοιιιιιιιι????
ha haaa
χαχαχαχαχαχαχα Ευριπίδη του την έφερες!!!!! .sarcastic.

ειστε ετοιμοιιιιιιιι????
ha haaa
Μόνο που εγω τοτε θα είμαι στα Τζουμέρκα.Αν σου βαστάει κόπιασε.....
Οσο για τον Κομοτηναίο θα τον συγυρίσω εγώ σε λίγες μέρες που θα κανω αποβαση στην Κομοτηνή.

Τι να θυμηθώ με ανάλογα περιστατικά.Την αδερφή μου σε ηλικία 7 χρονών που πνίγεται και παιρνει ενα ποτήρι με πετρέλαιο και πίνει ; ξαδερφακι μου κάποιο καλοκαίρι στο χωριιό που παιρνει ενα μπουκάλι με χλωρίνη να πιεί ; το καλύτερο ήταν με την μανα μου.Είναι καλοκαίρι του 2006 .Ο πατερας μου κατάκοιτος απο εγκεφαλικά αλλά τα καλοκαίρια τον πηγαίναμε στο χωριο μαζί με την μάνα μου φυσικά.Καποιο απόγευμα τον ειχαμε στο καροτσάκι εξω στην αυλή.Ειναι η ώρα να παρει κάποια χάπια.Η μάνα μου λοιπόν του τα βάζει στο στόμα και αμέσως του δίνει να πιεί -υποτιθεται- νερό.Ο πατερας μου προσπαθει να αντισταθει αλλά αυτή τον πιέζει όσο μπορεί και του αδειάζει με το ζόρι περισσότερο από μισό ποτήρι στο στόμα και τον πιέζει να πιει κι άλλο.Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να μιλήσει καλά ,αλλά προσπαθούσε όσο μπορούσε να αντισταθει.Τελικά αυτο που τουέδωσε με τα χάπια δεν ήταν νερό αλλά τσίπουρο που το έβαλε στο ψυγείο ο γαμπρός μου.
Α ρε πατέρα τι τράβηξες...
Οσο για τη συνέχεια αφήστε το καλύτερα......
Δημητρη τι μου θυμισες .sarcastic..sarcastic..buy buy..buy buy.
Ο Παππους μου κατακοιτος σε ηλικια γυρω στα 94
Επειδη δεν μπορουσε να κοιμηθει εβλεπε συνεχεια εφιαλτες με τους Γερμαναραδες τοτε με την κατοχη
ο γιατρος του ειχε δωσει ηρεμιστικα ωστε να χαλαρωνει
Επερνε και χαπια της πιεσης-ζαχαρου κτλ
Η Γιαγια μου ενα πρωι μπερδεψε τα χαπια και του εδωσε ανα μια ωρα και ενα ηρεμιστικο αντι της πιεσεως και της καρδιας με αποτελεσμα σε 3 ωρες να παρει 3 ηρεμιστικα .asking.
Ο Παππους επεσε σε λιθαργο .asking.
Ηρθε το μεσημερι και ο Παππους ακινητος το απογευμα τα ιδια εφτασε το βραδυ ακινητος στο κρεββατι
Τον κουνουσε στο κρεββατι τιποτα ο Παππους ηταν σαν φυτο
Μας παιρνει τηλ κλαιγοντας
και λεει στον Πατερα μου παει ο Γερος πεθανε τον χασαμε .buy buy.
Στο καπακι ο Πατερας μου παιρνει τα τρια Αδερφια του να ειδοποιησει ωστε να κατεβουμε ολοι στο χωριο
Μετα απο ενα διωρο ο Παππους ξυπνησε .sarcastic. και μολις ανοιξε τα ματια του
ειδε διπλα του καμια τριανταρια γεροντισσες μαυροφορεμενες να κλαινε και να τον μοιρολογανε .sarcastic.
Ρε Γρια τι γινεται εδω φωναξε .sarcastic.
Απαντηση :
Ρε Γερο ζεις νομιζα οτι πεθανες γιαυτο φωναξα τις γειτονισσες
Απαντηση :
Ποιος πεθανε γαμω την αγια σου θα με πεθανεις πριν την ωρα μου ? .very funny..very funny.
Παρτες απο εδω να μην βουτηξω την μαγκουρα και σαν λιανισω ολους .very funny..very funny.
Καλησπερα Αρχοντες ;)

Καλησπέρα σας παλικάρια,εύχομαι να είστε όλοι καλά.
Επιστροφή από Χαλκιδική μετά από λίγες ημέρες λόγω δουλειών που έπρεπε να γίνουν.
Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία για ένα κυνήγι περισσότερα στο ανάλογο τόπικ...

Status
Not open for further replies.
Back