Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε. Αν και για μενα δεν μπηκε καλα. Μετα απο εξετασεις εχτες, κοιλη σοβαρη στον αυχενα και αγνωστο ακομη αν θα τουφεκισω φετος.
Κωστα περαστικα και ειπαμε....Του χρονου εναρξη στα μερη μου με μαγιο και διχαλο ha haaaha haaaha haaa

Κώστα περαστικά και γρήγορη ανάρρωση ;)
Έχουν γεμίσει τα Δερβενοχώρια με ανεμογεννήτριες δεν υπάρχει κορυφή χωρίς αυτά τα παλούκια
τι στο διάολο έχουν βαλθεί να καταστρέψουν το μέρος ? :mad::mad:
Καλησπέρα Παλικάρια και καλό μήνα .hunter.1.hunter.1.hunter.1
Καλησπερα σε ολα τα παιδια.
Κωστα πριν απο λιγο μιλησα με την πυροσβεστικη Οινοφυτων και μου ειπαν οτι η φωτια εσβησε, εκαψε 3 στρεμματα και οτι παραμενουν εκει δυναμεις για παρακολουθηση. Παντως οπως ανεβαινεις προς δερβενοχωρια, στο κρυο πηγαδι (πανω στο πλατωμα) δεξια στο βουνο, τοποθετουν κι εκει ανεμογεννητριες.

Καλησπερα σε ολα τα παιδια.
Κωστα πριν απο λιγο μιλησα με την πυροσβεστικη Οινοφυτων και μου ειπαν οτι η φωτια εσβησε, εκαψε 3 στρεμματα και οτι παραμενουν εκει δυναμεις για παρακολουθηση. Παντως οπως ανεβαινεις προς δερβενοχωρια, στο κρυο πηγαδι (πανω στο πλατωμα) δεξια στο βουνο, τοποθετουν κι εκει ανεμογεννητριες.
Γι'αυτό το κάψανε όλο αυτό το κομμάτι
Κάποτε εκει κυνηγουσαμε τσιχλες στα μπασιματα και μετά όταν χειμωνιαζε γερακοτσιχλες και κάποιες φάσσες που κράταγε το μέρος χωριά ότι ήταν φουλ στην μπεκάτσα
Τώρα με αυτά τα παλούκια ούτε κοκκινολαίμης δεν ζυγωνει

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε. Αν και για μενα δεν μπηκε καλα. Μετα απο εξετασεις εχτες, κοιλη σοβαρη στον αυχενα και αγνωστο ακομη αν θα τουφεκισω φετος.
Περαστικα Κωστη ευχομαι και γρηγορα

Ωρα για λιγο μπασκετακι παραλληλα με το στιβο στην ερτ3.
Μεγαλη αγαπη ο στιβος.
Κωστα περαστικα και οταν ξαναπας στο γιατρο ρωτα τον αν επιτρεπεται να πας για κυνηγι με μικρο διαμετρημα που θα εχει πολυ μικρη ανακρουση.
Υπομονη οπως και να εχει και πρωτα ειναι η υγεια και έπονται ολα τα αλλα.

μόλις γυρισαμε απο την γιατρό του φίλου μου λεων.εμβολιαστηκε καλωπιστηκε κι είναι έτοιμος για νέες περιπετειες

Ο Λεων εμβολιάστηκε και ειναι ετοιμος
.my man.Εσύ εμβολιάστηκες για να αποβάλλεις το SHOOTING SLUMP ;;;;;

Καλησπερα στα μαχιμια του HL. Σας παρακολουθω αλλα τρεχω ακομα με το οικογενειακο θεμα που ειχε προκυψει τον Ιουλιο. Πλεον τα ευρωπαικα τα τρωει γιατρος και δικηγορος.fiurius..fiurius....να δω τί αλλο θα μου τυχει...
Ουτε αδεια δεν εχω βγαλει....hit..kkk.

Καλησπερα στα μαχιμια του HL. Σας παρακολουθω αλλα τρεχω ακομα με το οικογενειακο θεμα που ειχε προκυψει τον Ιουλιο. Πλεον τα ευρωπαικα τα τρωει γιατρος και δικηγορος.fiurius..fiurius....να δω τί αλλο θα μου τυχει...
Ουτε αδεια δεν εχω βγαλει....hit..kkk.

Υπομονή αλλά κι αυτή θα μου πεις κάποτε εξαντλείται.
Εχω μπλέξει κι εγω τελευταία με πολλά καινούρια προβλήματα τα οποία με έχουν εγκλωβίσει στην κυριολεξία και ωρες ώρες νοιώθω να με πνίγουν.
Οταν έρχονται έτσι τα πράγματα ,θέλει μεγάλη προσπάθεια και αντοχή ψυχική πάνω απ όλα.

Ψάχνοντας βρήκα νεο υλικό ιδιογόμωσης .Οχι για φυσίγγια αλλά για κάτι άλλο ...
20622334_1642373762453833_1656119615758427452_n.jpg

Έτοιμη βαλίτσα και τσαντάκι μέσης, αύριο πρωί πρωί αναχώρηση για τα βόρεια σύνορα... Από Δευτέρα στα γραψίματα...
Να είστε ήσυχοι όσο θα λείπω και να βαρέσετε κάνα γοργόφτερο και για μένα .sarcastic. Άντε και να σας ενημερώνω από νωρίς φέτος για την κάθοδο των "αγίων"... ;)

Status
Not open for further replies.
Back