Κωστα περαστικα και ειπαμε....Του χρονου εναρξη στα μερη μου με μαγιο και διχαλο ha haaaha haaaha haaaΚαλημερα και καλο μηνα να εχουμε. Αν και για μενα δεν μπηκε καλα. Μετα απο εξετασεις εχτες, κοιλη σοβαρη στον αυχενα και αγνωστο ακομη αν θα τουφεκισω φετος.
Καλησπερα σε ολα τα παιδια.Κώστα περαστικά και γρήγορη ανάρρωση
Έχουν γεμίσει τα Δερβενοχώρια με ανεμογεννήτριες δεν υπάρχει κορυφή χωρίς αυτά τα παλούκια
τι στο διάολο έχουν βαλθεί να καταστρέψουν το μέρος ?
Καλησπέρα Παλικάρια και καλό μήνα
Παιδιά καταψύκτη να πάρετε για τα πολλά θήραματα!Κωστα περαστικα και ειπαμε....Του χρονου εναρξη στα μερη μου με μαγιο και διχαλο ha haaaha haaaha haaa
Γι'αυτό το κάψανε όλο αυτό το κομμάτιΚαλησπερα σε ολα τα παιδια.
Κωστα πριν απο λιγο μιλησα με την πυροσβεστικη Οινοφυτων και μου ειπαν οτι η φωτια εσβησε, εκαψε 3 στρεμματα και οτι παραμενουν εκει δυναμεις για παρακολουθηση. Παντως οπως ανεβαινεις προς δερβενοχωρια, στο κρυο πηγαδι (πανω στο πλατωμα) δεξια στο βουνο, τοποθετουν κι εκει ανεμογεννητριες.
Περαστικα Κωστη ευχομαι και γρηγοραΚαλημερα και καλο μηνα να εχουμε. Αν και για μενα δεν μπηκε καλα. Μετα απο εξετασεις εχτες, κοιλη σοβαρη στον αυχενα και αγνωστο ακομη αν θα τουφεκισω φετος.
μόλις γυρισαμε απο την γιατρό του φίλου μου λεων.εμβολιαστηκε καλωπιστηκε κι είναι έτοιμος για νέες περιπετειες
Καλησπερα στα μαχιμια του HL. Σας παρακολουθω αλλα τρεχω ακομα με το οικογενειακο θεμα που ειχε προκυψει τον Ιουλιο. Πλεον τα ευρωπαικα τα τρωει γιατρος και δικηγορος...να δω τί αλλο θα μου τυχει...
Ουτε αδεια δεν εχω βγαλει....hit..kkk.