Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επειδή είμαι τρελός με το συγκεκριμένο είδος κυνηγιού για μάθε κανένα καλό καρτερακι να παίξουμε...όσο για το σκοπευτήριο θα την βρούμε την άκρη....τελικά έκανες κίνηση με δίκανο;
αναμενω πληρωφοριες φιλες,απο δικανο μαζευω το χρημα κ θα γινει κινηση

Όποιος εκ της διαχειρίσεως του φόρουμ είναι καψοφυσιγγης να βγει να το δηλώσει μόνος του.....ο διάσημος που τον καλούν και σε εκπομπές!!!ha haaa
Όχι και καψοφυσιγγης ρε.
Απλά τα λυπήθηκε και είπε να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.buy..buy..

Όχι και καψοφυσιγγης ρε.
Απλά τα λυπήθηκε και είπε να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.buy..buy..
Έχει αρχίσει να γίνεται οικολόγος μου φαίνεται...μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να κόψεις Μανώληηηηη...

πηρα δικηγορο αλλα περιμενω αυριο να παρω αντιγραφο της καταγγελιας γιατι σημερα δεν μπορουσανε λεει να μου δωσουνε και θα παω και στον διοικητη της αστυνομιας.το μεροκαματο που θα χασω αυριο ποιος θα μου το πληρωσει??

πηρα δικηγορο αλλα περιμενω αυριο να παρω αντιγραφο της καταγγελιας γιατι σημερα δεν μπορουσανε λεει να μου δωσουνε και θα παω και στον διοικητη της αστυνομιας.το μεροκαματο που θα χασω αυριο ποιος θα μου το πληρωσει??
Φιλε Ευριπιδη μολις δικαιωθεις,γιατι θα δικαιωθεις, αν εχεις χρονο και ορεξη αγωγη για ψευδη καταμυνηση με ολα τα παρελκομενα. Και να ξερεις οτι υποχρεουνται να σου πουν ποιος εκανε καταγγελια.

Status
Not open for further replies.
Back