Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Kαλησπερα ομορφοπαιδα σημερα ειναι μια απο της πιο ομορφες μερες της ζωη μου,εχει γενεθλια η κορακλα (Φραντζεσκα)μου σαν σημερα πριν 14 χρονια να την εχει ο θεος παντα καλα με υγεια...και οτι θελει να ακολουθησει
στην ζωη της εγω θα ειμαι διπλα σε οτι και αν κανεις.love1.χρονια της πολλα καλα.χρόνια πολλά.μωρο μου
Να την χαιρεσαι Δημητρη!!Πολυχρονη με υγεια πανω απ ολα και να την δεις οπως επιθυμεις!!!

Kαλησπερα ομορφοπαιδα σημερα ειναι μια απο της πιο ομορφες μερες της ζωη μου,εχει γενεθλια η κορακλα (Φραντζεσκα)μου σαν σημερα πριν 14 χρονια να την εχει ο θεος παντα καλα με υγεια...και οτι θελει να ακολουθησει
στην ζωη της εγω θα ειμαι διπλα σε οτι και αν κανεις.love1.χρονια της πολλα καλα.χρόνια πολλά.μωρο μου
πολυχρονη και ευτυχισμενη!

Πήρε η κόρη η μεγάλη το χαρτι του proficiency στα χέρια της και είναι με αριστα.γραψαμε και τη μικρή στ αγγλικά και μπήκαμε δυναμικά στο χορο.και εις αλλα με υγεια
Συγχαρητήρια για την κορακλα φίλε Γιούρι,να την καμαρώνεις όπως ποθείς!

Να πω οτι εχθες το βράδυ είδα στο λαιμό του βασανισμενου και κακοποιημένου μου σκύλου ενα λιπωμα.τον πήγα τώρα τ απόγευμα στην κτηνιατρου του κάναμε παρακέντηση και αύριο μετα τις 14.30 θα ξέρω τ αποτελεσματα.θέλω να ελπίζω οτι δεν είναι τιποτα

Πήρε η κόρη η μεγάλη το χαρτι του proficiency στα χέρια της και είναι με αριστα.γραψαμε και τη μικρή στ αγγλικά και μπήκαμε δυναμικά στο χορο.και εις αλλα με υγεια
Συγχαρητήρια στη κόρη σου φιλε Ευριπίδη!

Γειτονα να την χαιρεσαι παντα καλοτυχη και με υγεια .χρόνια πολλά.
Καλησπερα Παλικαρια ;)

Και σ'ανωτερα η κορούλα σου Ευρι,υγεία να'χει . Να'στε γεροί να τη καμαρωνεται.

Συγχαρητήρια φίλε! Να είναι γερά και να σας κάνουν πάντα υπερήφανους! .shake.

Συγχαρητηρια Ευριπο και εις ανωτερα!!!

πολύχρονη αδερφέ να την χαίρεστε και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε :)

συγχαρητήρια και σ ανώτερα φίλε :)

καλησπέρα στην παρέα :)

Γεια σας κι απο μενα. Απουσια σχεδον 3 ημερων και ειχα πολυ υλικο για διαβασμα. Κατι η δουλεια κατι τα προβληματα (προσωπικα), με εκαναν να ριχνω μονο κλεφτες ματιες στο forum αλλα χωρις διαθεση για τιποτα.
Παυλο σου ευχομαι παντα τετοια και καλοφαγωτα. Δημητρη να χαιρεσαι την κορακλα σου, να την καμαρωνεις και παντα να ειναι ευτυχισμενη. Ευριπηδη κι εσυ παντα να την καμαρωνεις, εις ανωτερα κι ευχομαι οτι καλυτερο. Επισης καλη σχολικη χρονια στα παιδακια σας.
Καληνυχτα σε ολη την παρεα και καλη εβδομαδα να εχουμε.

Γεια σας κι απο μενα. Απουσια σχεδον 3 ημερων και ειχα πολυ υλικο για διαβασμα. Κατι η δουλεια κατι τα προβληματα (προσωπικα), με εκαναν να ριχνω μονο κλεφτες ματιες στο forum αλλα χωρις διαθεση για τιποτα.
Παυλο σου ευχομαι παντα τετοια και καλοφαγωτα. Δημητρη να χαιρεσαι την κορακλα σου, να την καμαρωνεις και παντα να ειναι ευτυχισμενη. Ευριπηδη κι εσυ παντα να την καμαρωνεις, εις ανωτερα κι ευχομαι οτι καλυτερο. Επισης καλη σχολικη χρονια στα παιδακια σας.
Καληνυχτα σε ολη την παρεα και καλη εβδομαδα να εχουμε.
Ευχομαι ολα καλα...

Λεβεντες σας ευχαριστω πολυ για της ευχες ευχομαι τα καλυτερα και στα παιδια σας με υγεια.....σε οσους εχουν και σε αυτους που δεν εχουν ακομα με καλο,
Ευριπηδη εις ανωτερα φιλε μου ευχομαι τα καλυτερα στην κορακλες σου.......

Status
Not open for further replies.
Back