Mafia Calabria
Moderator
Γειά σας κύριοι
Θα πάω να τον βρω εγώ αύριο ρε συ και έλα εσύ την Κυριακή να τον φάμεΚαλησπέρα σε όλη την ομάδα! προετοιμασία εν όψει γάμου ενός πολύ καλού μου φίλου!όπως πάνε τα πράγματα λογικά δεν έχει εξόρμηση αύριο....θα αφήσω τους μπαρμπαδες μου να βρουν τον λαγό και θα πάω εγώ Κυριακή για να τον ντουφεκισα!χαχαχα
Μόνο αυτός μπορεί να ξέρει. Κάτι θα πείραξε στο κανάλι του.Καλησπερα σας.Τι εγινε βρε παιδια,δε ξερει κανεις τι εγινε με τα βιντεο οπλων του Στεφανου Μπουρατζη στο youtube???
Για στειλε εναν σύνδεσμο φίλε.Καλησπερα σας.Τι εγινε βρε παιδια,δε ξερει κανεις τι εγινε με τα βιντεο οπλων του Στεφανου Μπουρατζη στο youtube???
Στο youtube πληκτρολογουσα "steki kinigon" και μου εβγαζε ολα του τα βιντεο....αυτό.Για στειλε εναν σύνδεσμο φίλε.
Είναι πολύ πιθανό να έφαγε αναφορά...στο κανάλι του έχει βίντεο αλλά όχι κυνηγετικά.Στο youtube πληκτρολογουσα "steki kinigon" και μου εβγαζε ολα του τα βιντεο....αυτό.![]()
Κριμα!!!!Μου αρεσαν τα βιντεακια του....Είναι πολύ πιθανό να έφαγε αναφορά...στο κανάλι του έχει βίντεο αλλά όχι κυνηγετικά.
Δεν ξέρω έτσι το είπα επειδή όλα τα κυνηγετικά του βίντεο έχουν μπλοκαριστεί μόνο...Κριμα!!!!Μου αρεσαν τα βιντεακια του....αναφορα γιατι?? Κι απο ποιον δηλαδη??