Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
msyOztN.jpg
Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Παντρεύτηκε ο μικρός μου γιός ο Μιχάλης. Εύχομαι και στων παιδιών σας ότι καλύτερο...
LmojTeV.jpg
Διαμαντη να σου ζησουν τα παιδια με υγεια ευτυχια και αγαπη στην ζωη τους...και καλους απογονους

διοικητικος υπάλληλος σε γραμματεία πανεπιστημίου, καλά θυμάμαι κύριε Διαμαντή; θυμάμαι που τα λέγαμε τότε, Σεπτέμβρη του 2013 ήταν η πρώτη χρονιά που μπήκα στο πανεπιστήμιο και συνεπεσε με τις κινητοποιησεις των ΔΥ στις γραμματειες. Αντί για Σεπτέμβρη γράφτηκα 23/12 στην πρώτη μου σχολή τότε.
Πολύ καλά θυμάσαι Βασιλακη. Στην Γραμματεία της Πρυτανείας ήμουν. Τώρα είμαι στις Διοικητικές υπηρεσίες,απέναντι απο το Στουρνάρα...,χαχα

Σαν να δροσισε λιγο ευκαρια να πιουμε κανενα κοκκινελη .drunk.

Καλησπερα Αρχοντες :D:D
Ρε Κώστα πολύ αγριεμένο σε βρίσκω.Που να δροσίσει και για τα καλά δηλαδή .....
Πάντως έξω είναι καλά ,αλλά εγώ μέσα στο σπίτι ιδρώνω ακόμη .

Καλά ρε φίλε, τα λουκούμια γιατί δεν τα έφαγες; .yelling. .yel. .buy buy.

Και που το περίεργο ρε Λούπη ;Και απ το Αιγάλεω να ήταν ,πάλι θα ετρωγες όλο το κουτί.

To πηγε ολο μαζι.yelling..big smile..big smile..big smile.
αφού ξέρω τι έχει μέσα γιατί να τ ανοίγω ha haaa

Ρε φιλε οταν διαβαζω αυτα που γραφεις συνηθως οι φωτογραφιες μου ανοιγουνε την ορεξη :D:D:D:D:D
Βικτωρα σκέψου να ζούσα και στην Κρήτη .sarcastic..sarcastic.θα είχα ριμαξει τα κοπάδια .sarcastic..sarcastic..my man.
Ρε Κώστα πολύ αγριεμένο σε βρίσκω.Που να δροσίσει και για τα καλά δηλαδή .....
Πάντως έξω είναι καλά ,αλλά εγώ μέσα στο σπίτι ιδρώνω ακόμη .
Εδώ κάτω και να δροσίσει δεν έχει αξία Δημητρηηηηηηη o_Oo_O
Αλλού μπορείς να νοιώσεις την δροσια .RESPECT.

Βικτωρα σκέψου να ζούσα και στην Κρήτη .sarcastic..sarcastic.θα είχα ριμαξει τα κοπάδια .sarcastic..sarcastic..my man.

Εδώ κάτω και να δροσίσει δεν έχει αξία Δημητρηηηηηηη o_Oo_O
Αλλού μπορείς να νοιώσεις την δροσια .RESPECT.

Και είναι ακριβώς στα λημέρια μου ......well done.

Status
Not open for further replies.
Back