Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
....ήθελα να βγάλω και τα κρεατικά, αλλα δεν πρόλαβα.... Έπεσαν ακρίδες....
Mπραβο!!!! ομορφη παρεα,και προνοητικος ο χρησταρας,σου λεει παμε μεσα στο μαγαζι,για καλου κακου.
Χρησταρα ηταν και υπερηψωμενο φανταζομαι:).sarcastic..big smile..big smile.

Στελιο καλημερα. Περαστικα στην μητερα σου. Επειδη εχω κανει εξαγωγη σε εναν τραπεζιτη να ξερεις πως ειναι ανωδυνη διαδικασια και θα νιωσει αμεσα καλα! Αν ειναι και πισω δοντι δεν θα φαινεται κιολας! Εγω οταν το ειχα βγαλει ενιωσα τρελη ανακουφιση! Απλα θα πρεπει να προσεχει τον τροπο που θα τρωει μετα για λιγες ημερες. Περαστικα και παλι :)
Ευχαριστώ Βασίλη. Ναι τραπεζίτης είναι. Το ξέρω αυτό που μου λες, αφού κι εγώ πριν 15 μέρες έβγαλα έναν. Απλά εμένα είχε σπάσει εδώ και πολύ καιρό χωρίς να με πονέσει ιδιαίτερα, γι' αυτό τον αμέλησα, προ καιρού έσπασε κι άλλο χωρίς και πάλι να πονάει αλλά μου πλήγωνε τη γλώσσα και το μάγουλο, οπότε πήγα και τον πέταξα και ησύχασα ... .yel.:):)

Περάσαμε ακόμη μια φορά όμορφα με Ζολώ, Νίκο, Κώστα κι εμένα! Όπως έχουμε πει πολλές φορές, πρόκειται για συναντήσεις που όσο χρόνο και να έχεις ποτέ δεν είναι αρκετός. Κρίμα που δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας ο Δημήτρης (@Black eagle), o Νίκος (@Koutos_benelli) και ο Βασίλης (@DrV) με το φιλαράκι του.
Την επόμενη φορά ακόμη περισσότεροι!
Ξενέρωσα πολύ που δεν ήρθαμε, αλλά δεν μπορούσα να το πιέσω περισσότερο το φιλαράκι μου γτ αυτός δίνει ακόμα... Να περνάτε πάντα όμορφα!!
Καλημέρα και καλή δύναμη ...
Χθες το μεσημέρι πήγα στο χωριό, έφερα τη μάνα μου στον οδοντίατρο γιατί είχε φοβερό πονόδοντο 3-4 μέρες, και γυρίσαμε το βράδυ στο χωριό. Έμεινα εκεί και σήμερα το πρωί ήρθα κατευθείαν στη δουλειά. Περίπου 60+60+60+60=240 χλμ. Το θέμα είναι ότι αύριο ή μεθαύριο πρέπει να ξανακάνω το ίδιο δρομολόγιο. Το δόντι ήταν πολύ χαλασμένο, της είπε να πάρει αντιβίωση και θα πάμε για εξαγωγή ... :(:(:(
Προσοχή με τα δόντια, θέλουν πολύ καλή τήρηση της υγιείνης, μην σας γράψω τι επιπλοκές μπορεί να προκύψουν, ειδικότερα σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και τρομάξετε:)
Kυκλοφορηραν εκτακτως χτες..
Το κύνηγι στη δημοκρατία ξέρουμε;

Καλησπερες! Έκανα ένα τηλέφωνο να ρωτήσω κάτι στον μανδηλαρα νωρίτερα και μου είπε ότι το απόγευμα έχει παρουσίαση η franchi και φυσιγγια με δώρα κλπ... Αν τελειώσω νωρίς από μια δουλειά που έχω μπορεί να πάω μια βόλτα.

Καλησπερες! Έκανα ένα τηλέφωνο να ρωτήσω κάτι στον μανδηλαρα νωρίτερα και μου είπε ότι το απόγευμα έχει παρουσίαση η franchi και φυσιγγια με δώρα κλπ... Αν τελειώσω νωρίς από μια δουλειά που έχω μπορεί να πάω μια βόλτα.
Μαλλον θα παω. Στειιλε πμ να τα πουμε

Καλο απογευμα παιχτε! Αφου δεν μπορουσαμε να βρουμε μπλουζα benelli φτιαξαμε μια! Ωραια δουλεια ο τυπος μονο με 12 ευρω!
e7LwCqb.jpg

καλησπέρα σας
το βράδυ το πρόγραμμα λέει:χοιρινή τηγανιά τυρί σαγανάκι ντοματοσαλάτα κρασάκι και Ολυμπιακός με τον ξάδερφο τον γαύρο :)

Καλημέρα και καλή δύναμη ...
Χθες το μεσημέρι πήγα στο χωριό, έφερα τη μάνα μου στον οδοντίατρο γιατί είχε φοβερό πονόδοντο 3-4 μέρες, και γυρίσαμε το βράδυ στο χωριό. Έμεινα εκεί και σήμερα το πρωί ήρθα κατευθείαν στη δουλειά. Περίπου 60+60+60+60=240 χλμ. Το θέμα είναι ότι αύριο ή μεθαύριο πρέπει να ξανακάνω το ίδιο δρομολόγιο. Το δόντι ήταν πολύ χαλασμένο, της είπε να πάρει αντιβίωση και θα πάμε για εξαγωγή ... :(:(:(
να κάνεις και να ξανακάνεις δρομολόγια για την γρά μανούλα
περαστικά της :)

καλησπέρα σας
το βράδυ το πρόγραμμα λέει:χοιρινή τηγανιά τυρί σαγανάκι ντοματοσαλάτα κρασάκι και Ολυμπιακός με τον ξάδερφο τον γαύρο :)

να κάνεις και να ξανακάνεις δρομολόγια για την γρά μανούλα
περαστικά της :)
Παριγορισετον

Καλο απογευμα παιχτε! Αφου δεν μπορουσαμε να βρουμε μπλουζα benelli φτιαξαμε μια! Ωραια δουλεια ο τυπος μονο με 12 ευρω!
e7LwCqb.jpg

Σε “BENEBROWN” βγάζει για να την έχω με ότι όπλο μου καπνίσει να έχω μαζί ;.my man.

Καλησπέρα στα παλιόπαιδα τ ατίθασα.

Status
Not open for further replies.
Back