Μουφα; με εμενα εκει;Έλα Ηλία....sorry είμουν εξω κ πέρασα εκτάκτως....ειχα παει στον Μανδηλαρα στο Ίλιον...ειχε ένα event με τον Ναυπλιώτη...(μουφα) ξενέρωσα κ έφυγα....θα παω ξανα σύντομα ομως!!!
Μουφα; με εμενα εκει;Έλα Ηλία....sorry είμουν εξω κ πέρασα εκτάκτως....ειχα παει στον Μανδηλαρα στο Ίλιον...ειχε ένα event με τον Ναυπλιώτη...(μουφα) ξενέρωσα κ έφυγα....θα παω ξανα σύντομα ομως!!!
φιλε εγω θα το παραγγειλω...περιμενω τηλ οταν θα ξανακανει παραγγελια η dispan...η τελευταια παραγγελια ηταν Μαιο και τα οπλα ηρθαν Σεμπτεβριο..δεν προλαβαινουν τις παραγγελιες πανε μπαλα.Μου βάζεις ιδέες Γιάννη!
Ρίξε μια ειδοποίηση ρε Γιάννη γιατί σε αυτή την τιμή το σκέφτομαι και εγω!φιλε εγω θα το παραγγειλω...περιμενω τηλ οταν θα ξανακανει παραγγελια η dispan...
θα σου πω Ηλια!Ρίξε μια ειδοποίηση ρε Γιάννη γιατί σε αυτή την τιμή το σκέφτομαι και εγω!
Μην κανεις εξοδαΤώρα φίλε μην βιάζεσαι, πίνω τον καφέ και πετάγομαι απο κει.
Πειραμα οπως το ειπες..Καλος ο ενθουσιασμος αλλα για μενα μην βιαστεις ασε να ακουσεις γνωμες κ απο κατόχους που το εχουν "δουλεψει " καποιο διαστημα..θα το κανω το πειραμα γιατι η τιμη ειναι τζαμπα.
Τασο συμφωνω! αυτο θα ηταν το καλυτερο! αλλα που να βρεις κατοχους στην Ελλαδα! στο internet που το εψαξα λενε καλα λογια στα reviews...Γιαννη καλως ο ενθου
Πειραμα οπως το ειπες..Καλως ο ενθουσιασμος αλλα για μενα μην βιαστεις ασε να ακουσεις γνωμες κ απο κατόχους που το εχουν "δουλεψει " καποιο διαστημα..
Οπως κ να το κανουμε οχτώ κατοσταρικα ειναι οχτω κατοσταρικα..
Και εγώ αυτή την στιγμή δεν θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα....άμα βγει αξιόπιστο σαν το cz δεν θα έχουμε κανένα θέμα πιστεύω!θα το κανω το πειραμα γιατι η τιμη ειναι τζαμπα..πουλησα τις 2 franchi που ειχα με σπασμενους σιδηροδρομους και τσιμπησα 700 ευρω..θα βαλω αλλα 100 και θα το χτυπησω.