Καλημέρα στη παρέα απο τα καλοκαιρινά Χανιά τσι Κρήτης
Υπομονή και έρχονται.... Πάμε να ζεσταθούμε...
Υπομονή και έρχονται.... Πάμε να ζεσταθούμε...
Αμάν ρε Πανάγο μ' αυτά τα βιντεάκια !!! .buy buy. Τι έγινε, μας πέρασε το πάθος για τις αγριόγατες ... και το ρίξαμε στα τσιχλάκια ?????Καλημέρα στη παρέα απο τα καλοκαιρινά Χανιά τσι Κρήτης
Υπομονή και έρχονται.... Πάμε να ζεσταθούμε...
Γιάννη, εύχομαι να πάνε όλα καλά.Καλημέρα στη παρέα. Στο νοσοκομείο με τον πατέρα για μια εξέταση ρουτίνας και όπως το κόβω θα μας πάρει το μεσημέρι. Ευτυχώς έχει Wi-Fi όποτε με παρέα το hunterslife θα περάσει ευχάριστα η ώρα.
Γρηγορα ξεμπερδεματα ευχομαι
Καλα αποτελεσματα Γιαννη!
Ευχαριστώ παιδιά. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήρθαμε για να δούμε αν έχει ωριμάσει ο καταρράκτης και τελικά κλείσαμε για τις 6 Νοεμβρίου την επέμβαση. Με την ευκαιρία έριξα και μια μάτια σε μένα γιατί από το δεξί μάτι δεν καλοβλεπω τα μικρά γράμματα κοντά. Το αριστερό ματι μου λέει ο γιατρός είναι τέλειο, στο δεξί χρειάζεσαι γυαλί 1,5 βαθμό για το διάβασμα. Μακριά μου λέει δεν έχεις θέμα, ωραία του λέω για να βλέπω τις κίχλες και τις μπεκατσες......κυνηγός ο γιατρός, γέλασε και μου λέει μια χαρά θα τις βλέπεις......Γιάννη, εύχομαι να πάνε όλα καλά.