Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για ορτύκια πήγα και με ολόφρεσκα ψάρια από την Πάχη γύρισα,χαχαχα.
QtbXdba.jpg

Καλημερα στην παρεα απο τα καλοκαιρινα Χανια τσι Κρητης. Με τετοιο καιρο παμε για μεγαλη χιλοπιτα απο τα τσιχλονια....

Καλημερα απο την κλινικη! Θα κανουμε μια μικροεπεμβαση κοιλης στον μεγαλο γιο σημερα! Ο Θεος βοηθος!

Περαστικα Γιαννιο και καλη επιτυχια!!!
Σε λιγα χρονια θα σε ακολουθει στο κυνηγι και θα δινει πονο.shoot..shoot..shoot.

Kαλημερα σε ολους..
Γιαννη καλη αναρωση στον μικρο,κ μην φοβασε ολα οκ τωρα!!
Ηλια περαστικα κ σε σενα!
Αριστο οτι ειπαμεεεεε......
Πουτσουλα πιστεύω να τα καταφέρουμε.... Τώρα κατεβαίνω από καραβι!

Χαιρετώ τη παρέα,φθάνοντας Κεφαλονιά με σωστό παπιοκαιρο! Αυριο θα βαφτίσουμε τη μικρή μας στον Άγιο Γεράσιμο! Ο καιρός δείχνει ήλιο, θα δούμε!
αρη να σας ζησει και να τη δειτε οπως επιθυμειτε και παντα με υγεια

.lazy. Δεν ξέρω αλλά με έπιασε επιθυμία για σουβλάκι .Λέτε να του κάνω έφοδο ;
Mπα!! ασε δεν λεει, πρωτα-πρωτα ξεροψηνει τις πιτες, μετα εχει σπιτικο τζατζικι, τα κρεατα δεν μυριζουν,δεν εχει λαδιλα,το μαγαζι αστραφτει,αυτος και η κυρα πεντακαθαροι,μαπα σουβλακι,δεν μου αρεσουν καθολου,αμα δεν εχει την λιγδατου,την βρωμιτσατου,τι σουβλακι να φας?.sarcastic..sarcastic..big smile..big smile.

Καλησπέρα στην παρέα απο τα φθινοπορινά Χανιά τσι Κρήτης.
Σήμερα δεν ανεβάζω βιντεάκι με τσιχλόνια..αποφάσισα να ανεβάσω αγριόγατα έτοιμη για καρτέρι και μπαλοτάρισμα.....
kendall-jones-2.jpg
Δεν μου λες κουμπαρε,τιποτα μαθηματα κανει?.xm.

Φιλε ετσι μεγάλωσα με το φραπογαλο ελληνικό και Greek καμάκι.καπουτσινο φραπουτσινο και παπαριες τις αφήνω στις γενιές που νομίζουν οτι οι γκομενες ξεφυτρώνουν στο φατσοβιβλιο
ha haaa
Κρητηκιε!! για αυτο δεν θα σταυρωσης γκομενα,.yelling..big smile..big smile.

Χαιρετώ τη παρέα,φθάνοντας Κεφαλονιά με σωστό παπιοκαιρο! Αυριο θα βαφτίσουμε τη μικρή μας στον Άγιο Γεράσιμο! Ο καιρός δείχνει ήλιο, θα δούμε!
Aριστο να σας ζησει και να την δειτε οπως επιθυμειτε!!!

Status
Not open for further replies.
Back