Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας
Έτρωγα μουσακά που μόλις είχε βγει απο τον φούρνο και κάηκε η γλώσσα μου...

Έτσι έμαθα πως ότι αγαπάς πιο πολύ σε πληγώνει περισσότερο!!!
Εγω δεν θα σε πληγωσω ποτε-ποτε ελα κοντα μου.my man..crying smile..vert funny..vert funny.

Καλησπέρα από το σπιτι που επιστρέψαμε πριν λίγο! Όλα καλά ! Ευχαριστώ και πάλι όλους!
Βασίλη doctor δεν με φόβιζε τόσο η επέμβαση όσο η αναισθησια..αλλά μου εξήγησε ο αναισθησιολόγος και με καθυσηχασε! Είναι παντως επέμβαση ρουτίνας όπως το λες..
Θα σας καληνυχτησω κιόλας να πάω με τον μικρό! Καλό ξημέρωμα να έχετε!

Καλησπέρα στη παρέα. Φθινοπωριασε για τα καλά εδώ, καθάρισε τέλειος ο ουρανός αλλά έχει ένα μαιστρο που ψιλοξυριζει, μας επιακε απροετοίμαστους. Πριν λίγο μπήκα σπίτι και χωρίς φουτερακι την ακούς. Με τέτοιο μαιστρο χλωμό το βλέπω για κάνα μπάσιμο αυριο αν και το θα την κάνουμε τη βόλτα μας για κάνα ορτυκακι.

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές!!Δόξα το Θεό,μόλις βγήκε,όλα πήγαν τέλεια!
Ταχεία ανάρρωση Γιάννο στον πιτσιρίκο σας.

Χαιρετώ τη παρέα,φθάνοντας Κεφαλονιά με σωστό παπιοκαιρο! Αυριο θα βαφτίσουμε τη μικρή μας στον Άγιο Γεράσιμο! Ο καιρός δείχνει ήλιο, θα δούμε!
Να σας ζήσει Αρίστο, να 'ναι δυνατή σαν τα ψηλά βουνά και πλούσια σαν τη θάλασσα.

Χαιρετώ την παρέα.
Δύσκολο βράδυ απόψε αφού έμεινα σχεδόν άυπνος και δύσκολη η μέρα αυτή για μένα ..Μια μέρα που μας σημάδεψε όλους στο σπίτι και περισσότερο τον μεγάλο μου γιο.
Μπορεί να έχουν περάσει 16 χρόνια αλλά μέσα μου είναι κάτι που με σφίγγει και νοιώθω να με πνίγει ακόμη .Το αναφέρω γιατί κάθε φορά που το μοιράζομαι με φίλους ,αισθάνομαι να ξαλαφρώνω έστω και λίγο.
Ηταν Κυριακή 7 Οκτώβρη 2001 όταν ένα ατσαλόκαρφο 5 εκ. διαπέρασε το μάτι του γιού μου ,στην προσπάθεια να του κόψει το κεφάλι για να το κάνει άξονα .Καθισμένος μάλιστα στο γραφείο του.
Τραγικές στιγμές που δεν ξεχνιούνται ποτέ
Πανικός για μας και ιδιαίτερα για μένα ,αλλά ψύχραιμη αντιμετώπιση χωρίς ένα δάκρυ ,από τον εντεκάχρονο τότε Βασίλη .Ούτε εκείνες τις πρώτες στιγμές ,ούτε σ αυτά που επακολούθησαν .Αυτά που σε κάνουν να βλέπεις τον γιατρό Θεό και να ξεχωρίζεις τον άνθρωπο γιατρό από τον σκατάνθρωπο.Γιατί όσο και να ακούγεται περίεργο ,ακόμη και σε τέτοια δύσκολη κατάσταση ,κάποιοι έβγαλαν τον χειρότερο εαυτό τους .
Δύσκολη μέρα που ξυπνάει άσχημες μνήμες από στιγμές που μακάρι να μην τις περνάει άνθρωπος.
Και μόνο που το διάβασα με έπιασε ένας κόμπος Δημήτρη. Δύσκολες καταστάσεις αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλα. Παλικάρι ο μικρός πάντως, να'στε γεροί να τους καμαρωνεται.

Καλησπέρα από το σπιτι που επιστρέψαμε πριν λίγο! Όλα καλά ! Ευχαριστώ και πάλι όλους!
Βασίλη doctor δεν με φόβιζε τόσο η επέμβαση όσο η αναισθησια..αλλά μου εξήγησε ο αναισθησιολόγος και με καθυσηχασε! Είναι παντως επέμβαση ρουτίνας όπως το λες..
Θα σας καληνυχτησω κιόλας να πάω με τον μικρό! Καλό ξημέρωμα να έχετε!
Καλό ξημέρωμα Γιάννη.

Το ούζο είναι Παπαδημητρίου ?
οινοποιία ποτοποιία Θράκης
image

Status
Not open for further replies.
Back