Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα Παλικαρια ;)
Πριν λιγο ελαβα τηλεφωνημα απο γνωστη κυνηγετικη εφημεριδα που ημουν παλια συνδρομητης
Καλησπερα σας ο Κυριος κτλ ειμαι απο την ταδε εφημεριδα και μαζευουμε τις συνδρομες μηπως μπορουμε να κανουμε κατι ? :eek::eek:
Απαντηση = Μα εχω να ανανεωσω την ετησια συνδρομη μου πανω απο 4 χρονια και επισης η εφημεριδα εχουν να μου την στειλουν αλλα τοσα
Αποκλειεται εμεις σας την στελνουμε καθε μηνα .asking..asking.
Απαντηση = Αδερφε σου ξαναλεω οτι η εφημεριδα εχει να εμφανιστει στο σπιτι μου πανω απο 4 χρονια
και αλλα τοσα εχω να ανανεωσω την συνδρομη τι δεν καταλαβαινεις ?
Οκ ευχαριστω και εκλεισε το τηλεφωνο .xm..xm.
Δεν μας φτανουν τα μαμισιατικα που πληρωνουμε καθε μερα εχουμε και τους γυρολογους που ψαχνουν να βρουν θυματα .hair.

Last edited:
Καλησπέρα στη παρέα. Μόλις τελείωσα το μαμ, μπακαλιάρο μπιάνκο και πέρασα να δω αν είστε φρόνιμοι.......sarcastic.
Τασο με προλαβες και απαντησες για τον Γιαννη στο βαγιανα-σκαθαρι...
γιαννη να χαιρεσαι τις στιγμες με το παλικαρι σου, γιατι τα χρονια περνανε νερο !!!

καλο βραδυ
Ευχαριστώ πολλή. Να χερεσαι τους αγαπημένους σου.

Καληνυχτα παιδες απο το κρεβατι του πονου.Μας εχουν φαει οι αρρωστειες.hair..hair..hair.
.sleepy..sleepy..sleepy.
Θοδωρή ότι και να είναι περαστικά και γρήγορα.......γιατι οι βασίλισσες κοντεύουν όπου να'ναι.......ha ha ha.

Καλημέρα σε όλους..
Φάγαμε το βοι έμεινε η ουρά..Από Σ/Κ κ μετά βιδωμενοι στα καρτέρια..
Φραπεδακι "πλαστικό" nes cafe χτύπημα λίγο πριν ξημερώσει συντροφιά με τους ήχους των τσιπουρογιαννηδων(κοκκινολαιμηδες)..
Το μάτι στριφογυρίζει κ πέφτει πάνω στα φώτα του διπλανού χωριού που ετοιμάζονται να σβήσουν..
Και τότε ακούγεται για πρώτη φορά το χαρακτηριστικό τσιν τσιν για να μας κάνει να αναφωνήσουμε επιτέλους ήρθαν και φέτος πιστες στο ραντεβου τους..
Περιγραφη για Νομπελ.congrats..well done.λιγο στον καφε τα χαλαμε αλλα δεν πειραζει.sarcastic.

Η μέρα ξεκίνησε με ένα όμορφο θέαμα από ένα κοπάδι γύρω στις 200 φάσσες να πετούν ψηλά πάνω από το δρόμο με κατεύθυνση από το βουνό προς τη θάλασσα..
Καλημέρα σας
Δωστου Χρησταρα δωστου να βαλει και στο σωβρακο;).big smile..big smile..big smile.

Καλημέρα σε όλους..
Φάγαμε το βοι έμεινε η ουρά..Από Σ/Κ κ μετά βιδωμενοι στα καρτέρια..
Φραπεδακι "πλαστικό" nes cafe χτύπημα λίγο πριν ξημερώσει συντροφιά με τους ήχους των τσιπουρογιαννηδων(κοκκινολαιμηδες)..
Το μάτι στριφογυρίζει κ πέφτει πάνω στα φώτα του διπλανού χωριού που ετοιμάζονται να σβήσουν..
Και τότε ακούγεται για πρώτη φορά το χαρακτηριστικό τσιν τσιν για να μας κάνει να αναφωνήσουμε επιτέλους ήρθαν και φέτος πιστες στο ραντεβου τους..
.congrats.

Status
Not open for further replies.
Back