Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την καλησπέρα μου απο την ...... "εξωτική" Λάρισα..buy buy.
Ήταν κάποτε ένα νιοπαντρο ζευγαράκι μέσα στο ΚΤΕΛ για την Λάρισα όπου πήγαιναν για το μήνα του μέλιτος, καθόντουσαν στο πισινό κάθισμα και τους έπιασε η επιθυμία για .sex hard.. Κάθισε λοιπόν η κοπελιά πάνω στο γαμπρό, και αυτός με απορία την ρώτησε και τώρα τι γίνεται .xm.Αυτή τον καθησύχασε και του λέει τώρα θα δεις, ανασηκωθηκε λίγο λοιπόν και ρώτησε κάποιον μπροστινό επιβάτη: στην Λάρισα πάτε και εσείς έτσι? Ναι απαντάει αυτός α και μείς λέει αυτή και ξανακαθισε αναπαυτικά, αφού συνεχίστηκε αυτό για κάποια λεπτά η νύφη στο τέλος άρχισε σε ποιο γρήγορους ρυθμούς τα ανεβωκατεβασματα .ha ha ha..exciting. αναφωνώντας - Όλοι για την Λάρισα, Όλοι για την Λάρισα .sarcastic.

Καλησπέρα.... Άλλη μια κουραστική μέρα σήμερα ... Αλλά τον γάιδαρο τον φάγαμε, η ουρά μας έχει μείνει ... ;):)
Σήμερα είδα και την πρώτη τσίχλα, μια και μοναδική! Όχι στο καρτέρι, αλλά πηγαίνοντας να ποτίσω τον κήπο, αφού σχόλασα από τις ελιές κατά τις 4.30 - 5.00 ... Αλλά το ωραίο είναι που λίγο πιο πάνω όπως περνούσα, σηκώθηκαν 3 φάσσες σχεδόν δίπλα από το δρόμο, ανάμεσα από τις καστανιές, στα 20 περίπου μέτρα από μένα !!! Απογειώθηκαν βαριά-βαριά και πέταξαν προς τα πάνω στη ρεματιά ... Δεν είχα πάρει τουφέκι μαζί μου, γιατί ήμουν κουρασμένος και ούτε περίμενα να τις δω εκεί. .hair.

Καλησπέρα παιδια......εχω ένα θέμα με την καραμπίνα μ...την έδωσα για βάψιμο...οχι σε οπλουργο...ο τυπος μ εκανε χαλια δουλεια.....εβαψε κάννη κ βάση κ το όπλο σιγα σιγα αρχίζει να ξεφλουδίζει....κ αποκαλύφθηκε οτι την παλια μπογια κ στην κάννη κ στην βάση δεν την είχε αφαιρέση....υπάρχει καμια λύση για να σώσο την κατάσταση σχετικα οικονομικα??? Ρωτησα στο big hunter στο Περιστέρι κ μ ζήτησε 170 ευρα για να μ βάψει την βάση (να αφαιρέση την παλια μπογια κ να την βάλει στη βουτα) κ για την κάννη 120 ευρα....υπάρχει καμια λύση ρε παιδια???

Καλησπέρα παιδια......εχω ένα θέμα με την καραμπίνα μ...την έδωσα για βάψιμο...οχι σε οπλουργο...ο τυπος μ εκανε χαλια δουλεια.....εβαψε κάννη κ βάση κ το όπλο σιγα σιγα αρχίζει να ξεφλουδίζει....κ αποκαλύφθηκε οτι την παλια μπογια κ στην κάννη κ στην βάση δεν την είχε αφαιρέση....υπάρχει καμια λύση για να σώσο την κατάσταση σχετικα οικονομικα??? Ρωτησα στο big hunter στο Περιστέρι κ μ ζήτησε 170 ευρα για να μ βάψει την βάση (να αφαιρέση την παλια μπογια κ να την βάλει στη βουτα) κ για την κάννη 120 ευρα....υπάρχει καμια λύση ρε παιδια???
Σίγουρα θα πήγαινα σε κάποιον άλλον πάντως συναδελφε;)

Εχεις να μ προτείνεις καποιον Ηλία???
Εγώ όχι γιατί δεν έχω προβεί σε κάποια τέτοια εργασία αλλά τα παιδιά από δω μπορούν να σε βοηθήσουν...ο Μαστρογιάννης σίγουρα...και άλλα παιδιά...αλλά δεν θα πήγαινα εκεί που έγραψες πάντως...έχω ακούσει καλά λόγια για τον Λιάκο

Status
Not open for further replies.
Back