Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημέρα σε όλους,,,,σήμερα ρεπό από τα καρτέρια πρέπει να βγουν κάποιες υποχρεώσεις,,,καλά να περάσετε όσοι βγείτε βόλτα !!!
Δςν μας ειπες να παμε να πιασουμε το χθεσινο καρτερι σου......yelling.

Για να μην στο πιασουν αλλοι......μην νομιζεις τιποτα αλλοha haaa

Καλησπέρα παιδια......εχω ένα θέμα με την καραμπίνα μ...την έδωσα για βάψιμο...οχι σε οπλουργο...ο τυπος μ εκανε χαλια δουλεια.....εβαψε κάννη κ βάση κ το όπλο σιγα σιγα αρχίζει να ξεφλουδίζει....κ αποκαλύφθηκε οτι την παλια μπογια κ στην κάννη κ στην βάση δεν την είχε αφαιρέση....υπάρχει καμια λύση για να σώσο την κατάσταση σχετικα οικονομικα??? Ρωτησα στο big hunter στο Περιστέρι κ μ ζήτησε 170 ευρα για να μ βάψει την βάση (να αφαιρέση την παλια μπογια κ να την βάλει στη βουτα) κ για την κάννη 120 ευρα....υπάρχει καμια λύση ρε παιδια???
Και γιατί δεν το κάνεις μόνος σου ρε αδερφέ, να σου βγει και πάμφθηνα, να έχεις και την ευχαρίστηση του χειροποίητου με τα δικά σου χέρια. Στην τελική χειρότερο δεν νομίζω να γίνει...

Η βαση που λογικα ειναι ergal,μπορει να χτυπηθει,προσεχτικα ,αμμοβολη και να βαφτεί με χρωμα αυτοκινητου.
Κανε μια ερώτηση σε μαγαζιά που ασχολουνται με βαφές ζαντων.
Την καννη μια χαρα μπορεις να την καταφέρεις μονος σου!
Εχει επιχειρηθεί απο παιδια,εδω,με πολυ ωραία αποτελέσματα!

Εγώ δεν εχω άλλο υπόλοιπο
293.jpg

Καλησπερίζωτην παρέα.
Μόλις σχόλασα απο τον Λούκουλο στη Λάρισα.Το άτομο δεν παίζεται.Καθίσαμε και ενω παραγγείλαμε θαλασδινα σήμερα,μας ρωτησε τι θα πιούμε.Εγω τσίπουρο του λέω και ο άλλος κρασί.Ξαφνικά και ενω η παραγγελία δεν εχει έρθει ακόμη ,ερχονται στ τραπέζι τρια πιατα εκτός παραγγελίας.Ενα με δυο κολιούς ψητούς ,το άλλο πατατες με γαλέο και σκορδαλιά και το τριτο κολοκυθάκια..
-"Λαθος έκανε του λέμε ,δεν παραγγείλαμε τετοια πιατα."
-"Στο αφεντικό δώσατε παραγγελία και αυτός ξέρει" ήταν η απάντηση.Με καθε καραφακι τσίπουρο ,εφερνε και πιάτα.Κι εγω ήπια τρία καραφάκια.Καταλαβαίνεται τι εγινε.
Οταν τελικά ο επαγγελματίας είναι μάγκας και γατόνι μόνο κερδίσμένος μπορεί να βγεί.Δεν είναι τυχαίο που στο μαγαζί δεν πέφτει καρφίτσα.

Καλησπέρα παιδια......εχω ένα θέμα με την καραμπίνα μ...την έδωσα για βάψιμο...οχι σε οπλουργο...ο τυπος μ εκανε χαλια δουλεια.....εβαψε κάννη κ βάση κ το όπλο σιγα σιγα αρχίζει να ξεφλουδίζει....κ αποκαλύφθηκε οτι την παλια μπογια κ στην κάννη κ στην βάση δεν την είχε αφαιρέση....υπάρχει καμια λύση για να σώσο την κατάσταση σχετικα οικονομικα??? Ρωτησα στο big hunter στο Περιστέρι κ μ ζήτησε 170 ευρα για να μ βάψει την βάση (να αφαιρέση την παλια μπογια κ να την βάλει στη βουτα) κ για την κάννη 120 ευρα....υπάρχει καμια λύση ρε παιδια???

Λιακος .Λ. Δημοκρατιας 41 Ασπροπυργο ΤΗΛ.2130362776. 6942464120
παρε σειρα και τηλε....νο.

Status
Not open for further replies.
Back