χρηστο επειγοντως...παιξτο ,,,ψυχαναλυτικες προσεγγισεις..Εισαι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ staff member σε Ελλάδα, Ευρώπη, Βαλκάνια και παλαιοφάρσαλα!!
.cool.
Last edited:
χρηστο επειγοντως...παιξτο ,,,ψυχαναλυτικες προσεγγισεις..Εισαι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ staff member σε Ελλάδα, Ευρώπη, Βαλκάνια και παλαιοφάρσαλα!!
.cool.
Δςν μας ειπες να παμε να πιασουμε το χθεσινο καρτερι σου.....καλημέρα σε όλους,,,,σήμερα ρεπό από τα καρτέρια πρέπει να βγουν κάποιες υποχρεώσεις,,,καλά να περάσετε όσοι βγείτε βόλτα !!!
Και γιατί δεν το κάνεις μόνος σου ρε αδερφέ, να σου βγει και πάμφθηνα, να έχεις και την ευχαρίστηση του χειροποίητου με τα δικά σου χέρια. Στην τελική χειρότερο δεν νομίζω να γίνει...Καλησπέρα παιδια......εχω ένα θέμα με την καραμπίνα μ...την έδωσα για βάψιμο...οχι σε οπλουργο...ο τυπος μ εκανε χαλια δουλεια.....εβαψε κάννη κ βάση κ το όπλο σιγα σιγα αρχίζει να ξεφλουδίζει....κ αποκαλύφθηκε οτι την παλια μπογια κ στην κάννη κ στην βάση δεν την είχε αφαιρέση....υπάρχει καμια λύση για να σώσο την κατάσταση σχετικα οικονομικα??? Ρωτησα στο big hunter στο Περιστέρι κ μ ζήτησε 170 ευρα για να μ βάψει την βάση (να αφαιρέση την παλια μπογια κ να την βάλει στη βουτα) κ για την κάννη 120 ευρα....υπάρχει καμια λύση ρε παιδια???
εισαι μνακιας φιλεΕισαι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ staff member σε Ελλάδα, Ευρώπη, Βαλκάνια και παλαιοφάρσαλα!!
.cool.
Κι εμένα στο Τσακ εγκρίθηκε γιατί κι εδω τωρα τελευταια έχει πεσει πολυ κινησηΚαλησπερα σε ολη την παρεα. Η δουλεια με παει γαμιωντας..η αδεια που ειχα την αλλη εβδομαδα μαλλον ακυρωνεται.
Ωχχχ....πίκρα Καλησπερα σας!!!Καλησπερα σε ολη την παρεα. Η δουλεια με παει γαμιωντας..η αδεια που ειχα την αλλη εβδομαδα μαλλον ακυρωνεται.
Καλησπέρα παιδια......εχω ένα θέμα με την καραμπίνα μ...την έδωσα για βάψιμο...οχι σε οπλουργο...ο τυπος μ εκανε χαλια δουλεια.....εβαψε κάννη κ βάση κ το όπλο σιγα σιγα αρχίζει να ξεφλουδίζει....κ αποκαλύφθηκε οτι την παλια μπογια κ στην κάννη κ στην βάση δεν την είχε αφαιρέση....υπάρχει καμια λύση για να σώσο την κατάσταση σχετικα οικονομικα??? Ρωτησα στο big hunter στο Περιστέρι κ μ ζήτησε 170 ευρα για να μ βάψει την βάση (να αφαιρέση την παλια μπογια κ να την βάλει στη βουτα) κ για την κάννη 120 ευρα....υπάρχει καμια λύση ρε παιδια???
Καλο!Καλησπέρα σας