Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα, επιστροφή απο ενα υπεροχο διήμερο στην όμορφη αρτα μετα απο πρόσκληση του φίλου Ηλία και του πατερα του κωστα! Περάσαμε πολυ ωραια παρότι δεν ειχε πολλα πουλιά, επιφυλάσσομαι για τη φιλοξενία και ειμαι σίγουρος οτι θα κυνηγησουμε ξανα παρεα στο μέλλον!!
Η χαρά όλη δική μου! Δυστυχώς δεν κατάφερες να πάρεις μια γεύση από τα Μπάσιματα μας... Εύχομαι να ξανασμιξουμε κυνηγετικά!

Καλησπέρα σας.Επιστροφή απο Πρέβεζα κουρασμένος αρκετά αλλά γεμάτος μιας κ περάσαμε πολύ ωραία άλλη μια φορά.. Τα πουλιά λίγα αλλά η καλή επιλογή καρτεριου κ η υπομονή μας αντάμειψε...Χαρηκα που ειδα τον χρηστο για άλλη μια φορα ενα καλοσυνατο κ γελαστο παιδι.Σχεδιάζουμε ήδη το επόμενο ταξίδι;) υγεία να έχουμε κ λίγα ψιλά στην τσέπη

Καλησπέρα στην παρέα ... επιστροφή στο κ@λοχανείο, τέλειωσε η άδεια μιας εβδομάδας ... δουλειά πάλι από αύριο :( :(
(Λες και η άδεια μου ήταν για ... διακοπές ή για κυνήγι !!!) .sarcastic. .hit.Τέλος πάντων ... .buy buy.
Χθες το απόγευμα πήγα πάλι στο καρτέρι, με 7αρια, για την περίπτωση που φανεί και καμιά γαλάζια ... αλλά το απολύτως τίποτα !!! Κατά τις 7 παρά τέταρτο κι ενώ έφευγα πέρασαν 2 τσίχλες χαμηλά, με ξάφνιασαν, έριξα μια τουφεκιά στα 5 μέτρα από πάνω μου ... και φυσικά αστόχησα !.yel. Να δούμε τώρα το επόμενο σ/κ ... .xm.
Ήλπιζα τουλάχιστον ότι αύριο θα ρίξω καμιά πούλα στο σκοπευτήριο, αφού η κακοκαιρία φαινόταν ότι θα μας έρθει εδώ την Τρίτη, αλλά τώρα είδα τα δελτία καιρού και λένε ότι οι βροχές θα αρχίσουν από αύριο το απόγευμα προς βράδυ, οπότε ... προλαβαίνω - δεν προλαβαίνω ... :( .buy buy.

Καλησπέρα στη παρέα. Στο χωριό ακόμα, Δεν μπορώ να από το σοφριτο και τον πουρέ.....
Γιώργη έφαγα και τη μερίδα σου......sarcastic.

Από το σπίτι φενεται το ύψωμα που κυνηγησαμε σήμερα και σε λίγες μέρες θα ψάχνουμε τις βασίλισσες......
Μπουρδετο δεν εχει?.xm.:)

μωρες κοκκινησα σου λεω
Yπαρχουν και χειροτερα.Τα δικα μου!2 κοτσυφια ετοιμα να πεθανουν στα 15 μετρα,μεσα στα μουτρα μου.
3 φυσιγγια το ενα και 3 το αλλο 6,με διαφορα μεταξυ τους 3 λεπτα το πολυ!Τα ξεκουφανα!
Εκατσα στο καρεκλακι,εβαλα και την κουκουλα και εκανα το παπι.Μαλλον απο την ηλιαση θα ηταν.sarcastic..my man.

Yπαρχουν και χειροτερα.Τα δικα μου!2 κοτσυφια ετοιμα να πεθανουν στα 15 μετρα,μεσα στα μουτρα μου.
3 φυσιγγια το ενα και 3 το αλλο 6,με διαφορα μεταξυ τους 3 λεπτα το πολυ!Τα ξεκουφανα!
Εκατσα στο καρεκλακι,εβαλα και την κουκουλα και εκανα το παπι.Μαλλον απο την ηλιαση θα ηταν.sarcastic..my man.
Τυχαίνει σε όλους....σιγά τα αυγά!

Status
Not open for further replies.
Back