Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ξεκίνησε η βροχή εδώ στο Καμίνι αλλά δεν μου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον .buy buy..buy buy.
Αυτός ο καιρός είναι
να βρίσκομαι στα Ανταριασμενα μου βουνά

με αναμμένο το τζάκι
συκωταρια με πλεμονη στην σχάρα
και κοκκινελη να ρέει δίχως τελειωμό .RESPECT.
Και το χειρότερο σημερινο ξενέρωμα ? .buy buy..buy buy.
Εγώ κατά τις 06.00 το πρωί έφευγα για δουλειά στον Ταύρο .buy buy..buy buy.
και ο Πατέρας μου για το χωριό για κανένα μήνα και βάλε .buy buy..buy buy..hunter..hunter.
Ας βάλω λίγο Φιλιω να παρηγορηθω

Καλησπέρα στην παρέα!!! Ο καιρός μου έκανε τελικά το χατήρι, κι έτσι πήγα στο σκοπευτήριο, ήπια τη φραπεδιά μου κι έριξα 2 πούλες! :) Δεν έκανα κανένα σπουδαίο σκορ ... περίπου στον φετινό μου μέσο όρο (30/50) ... αλλά το ευχαριστήθηκα, γιατί έσπασα επανειλημμένα κάποια σχετικά δύσκολα πιάτα, όπως π.χ. το τραπ, δυο με έντονα καμπύλη τροχιά το 4 και το 11 (battue), το mini που το πήρα και τις 2 φορές στου διαόλου τη μάνα με τη 2η τουφεκιά (μάλλον κατά τύχη .yel.) κλπ. ... Μου την έσπασε μόνο το 1, που έρχεται από ψηλά πίσω αριστερά με έντονα καθοδική πορεία και πέφτει μπροστά στα 30-35 μ. περίπου (περδικοτουφεκιά);) ... Δεν κατάφερα να το σπάσω παρά μόνο 1 φορά στις 6, ενώ άλλες φορές το ΄παιρνα σχετικά εύκολα !o_O .buy.
Κατά τις 7 παρά τέταρτο, μόλις που τελειώναμε τη 2η πούλα φαίνονταν αστραπές και κεραυνοί στο βάθος στη θάλασσα, και άρχισαν να πέφτουν χοντρές ψιχάλες ... Τα μαζέψαμε γρήγορα-γρήγορα και την κάναμε ... Τώρα βρέχει κανονικά, σιγανή βροχούλα για την ώρα, αλλά συνεχόμενα ... :)

Καλησπέρα στην παρέα. Δίστομο ρίχνει πολύ βροχή εδώ και ώρες. Φέτος Βοιωτία και Φθιώτιδα έχει ρίξει πολύ νερό!! Και έχει και πολύ ελιά οπότε πιστεύω πως θα δουλέψουν καλά τα μέρη αυτά για τις τσίχλες τον χειμώνα. Εγώ τελικά θα πάρω άδεια την Παρασκευή...τουλάχιστον θα βρέχει Τετάρτη και Πέμπτη και παρηγοριέμαι ότι ίσως πετύχω κανένα καλό πέρασμα!

Status
Not open for further replies.
Back