Καλο μεσημερι σε ολους! Παω για λιγη ξεκουραση και το απογευμα θα γεμισω δυο κουτακια φυσιγγια...
![my man .my man. .my man.](/forums/data/assets/smilies/eye.gif)
Καλο μεσημερι σε ολους! Παω για λιγη ξεκουραση και το απογευμα θα γεμισω δυο κουτακια φυσιγγια...
Να προσεχεις εσυ εκει στο βουνο....τον συνκυνηγο σου...γιατι μετα το ρεχτιφιε...μαρσαρει επικυνδηνα....Καλημερα χρονια πολλα !!!
Μακη υπαρχει ενα ρητο που λεει.....Μαραθωνιτηηηηη πες αλευρι ο Γιαννακης σε γυρευη,λοιπον επειδη η εξοδος εστευθηκε με το απολυτο κουλουρι,θα σου κανω την εξης προταση,εαν μου πεις που εισαι και ερθω θα ειμαι τρυφερος μαζι σου,εαν με βαλεις να σε ψαχνω και μου τσιτωσης τα ηδη τσιτωμενα νευρα, θα πεσει πονος,πολυ πονος, λεμεεεεεε διαλεγεις και παιρνεις.kkk.![]()
δεν έφτασεΔεν ήταν καλή η μεξικάνικη πίτα ή μήπως δε σου έφτασε;![]()
Μαραθωνιτηηηηη πες αλευρι ο Γιαννακης σε γυρευη,λοιπον επειδη η εξοδος εστευθηκε με το απολυτο κουλουρι,θα σου κανω την εξης προταση,εαν μου πεις που εισαι και ερθω θα ειμαι τρυφερος μαζι σου,εαν με βαλεις να σε ψαχνω και μου τσιτωσης τα ηδη τσιτωμενα νευρα, θα πεσει πονος,πολυ πονος, λεμεεεεεε διαλεγεις και παιρνεις.kkk.![]()
Φίλιππα πέρυσι στην Πρέβεζα του ότι τον αγαπώ(φιλικά)και το πήρε αλλιώςΜακη υπαρχει ενα ρητο που λεει.....
Σκυλος που γαυγιζει μην το φοβασαι......
Κανουμε χαβαλε φιλε? Γεμισα 7,5αρια. Ελπιζω ο καιρος να μας αφησει να βγουμε.Για φάσσες ;