Ποσο προβλέψιμη γκαντεμιά παππούκο.buy buy.Γαμώ την πουτάνα μου και πάλι.
Μόλις πηγα μεχρι το αμάξι και βλέπω κλαταρισμένο το αρ.μπροστινό.Πρώτη μέρα που μπήκα σε χωματόδρομο και μαλιστα ζόρικο και την πάτησα.Τρίτη φορα που την πατάω τέτοια εποχή και μάλιστα με ολοκαίνουργια λάστιχα .Τις δυο προηγούμενες τα εσκισα.Αυτο δεν φαίνεται να εχει σκίσιμο αλλά αιντε τωρα απο δω που ειμαι στην ερημιά να τρέχω...
Είχα σκοπο να τα αλλάξω οταν επιστρέψω αλλά οι γαμημένοι με τα σύγχρονα μοντέλα πρόγνωσης καιρού και με τις μπούρδες που έλεγαν με παρέσυραν.
Διαβάζοντας αυτά τα γεγονότα το μυαλό μου κι εμένα πήγε εκεί..........Πολύ φοβάμαι μην κάποιος συνάδελφος κυνηγός βλέποντας την περιουσία του να ριμάζεται, προέβει σε αντιδικίες και πράξεις, που δεν θα έχουν γυρισμό... Μακάρι να μην φτάσουμε εκει...
Δεν ξέρω πως να σχολιάσω πιο πολιτισμένα και ήρεμα..
Ευριπίδη, στείλε τούρτα με courier.!!!Καλησπερα παρεα.σε λιγο θα εξαφανιστω γιατι σήμερα έχει γενέθλια η μικρή καθώς γίνεται 8 χρονων κι εχουμε ετοιμασιες
πολύχρονη να την χαίρεστε και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτεΚαλησπερα παρεα.σε λιγο θα εξαφανιστω γιατι σήμερα έχει γενέθλια η μικρή καθώς γίνεται 8 χρονων κι εχουμε ετοιμασιες
Χαχαχα τρελοκομειο.σ ευχαριστώ παρα πολυΕυριπίδη, στείλε τούρτα με courier.!!!
Να τη χαρείς όπως ποθείς, και γερή σαν τα ψηλά βουνά.....!
Απλα δεν υπάρχει.buy buy.Γαμώ την πουτάνα μου και πάλι.
Μόλις πηγα μεχρι το αμάξι και βλέπω κλαταρισμένο το αρ.μπροστινό.Πρώτη μέρα που μπήκα σε χωματόδρομο και μαλιστα ζόρικο και την πάτησα.Τρίτη φορα που την πατάω τέτοια εποχή και μάλιστα με ολοκαίνουργια λάστιχα .Τις δυο προηγούμενες τα εσκισα.Αυτο δεν φαίνεται να εχει σκίσιμο αλλά αιντε τωρα απο δω που ειμαι στην ερημιά να τρέχω...
Είχα σκοπο να τα αλλάξω οταν επιστρέψω αλλά οι γαμημένοι με τα σύγχρονα μοντέλα πρόγνωσης καιρού και με τις μπούρδες που έλεγαν με παρέσυραν.
Τελευταία ακούγεται στην πιάτσα ότι ψάχνουν αιτιες για να μας μαζέψουν τα όπλαΣυνάδελφοι, θέλω να θίξω ένα θέμα που φοβάμαι πως θα έχει, αν ξεφύγουν τα πράγματα, δυσάρεστες εξελίξεις...
Διαβάζοντας στο ιντερνετ είδα οτι αυτές τις μέρες, ομάδες αναρχικών απειλούν κρεοπωλεία, pet shot, ακόμα και εμάς τους ΚΥΝΗΓΟΥΣ...!
Σε πρόσφατες δράσεις τους πέραν των απειλών, σπάσαν κρεοπωλεία και συγκεκριμένα ο Πυρήνας Μαυροπράσινων Εμπρηστών έκαψε φορτηγό κρεοπωλείου και τζιπ κυνηγού, με τη διακήρυξη τους να αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ξημερώματα της 28ης Οκτώβρη τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό σε φορτηγό μεταφοράς κρεάτων καθώς επίσης σπάσαμε και κάψαμε αυτοκίνητο ενός κυνηγού της περιοχής του Ζωγράφου.
Η δράση αυτή έγινε στα πλαίσια του καλέσματος αντισπισιστικών δράσεων, θα ακολουθήσει αναλυτική ανάληψη ευθύνης αργότερα..
Το μόνο που έχουμε να πούμε προς το παρόν είναι πως αυτή η δράση ήταν η αρχή.
Εσύ “κύριε” κυνηγέ που έβλεπες το αμάξι να καίγεται μπροστά στα μάτια σου από το μπαλκόνι, δεν φαντάζεσαι τι ευχαρίστηση νιώσαμε όταν σε είδαμε να τσιρίζεις απεγνωσμένος και να τραβάς τα μαλλιά σου. Είμαστε σίγουροι πως αυτό θα σου γίνει μάθημα.
ALF – Πυρήνας Μαυροπράσινων Εμπρηστών».
Πολύ φοβάμαι μην κάποιος συνάδελφος κυνηγός βλέποντας την περιουσία του να ριμάζεται, προέβει σε αντιδικίες και πράξεις, που δεν θα έχουν γυρισμό... Μακάρι να μην φτάσουμε εκει...
Δεν ξέρω πως να σχολιάσω πιο πολιτισμένα και ήρεμα...
Πηγές:
http://www.iefimerida.gr/news/37168...n-kai-na-pyrpolisoyn-kreopoleia-kai-pet-shops
https://www.eleftherostypos.gr/ella...-anarxikoi-apeiloyn-kreopoleia-kai-pet-shops/
http://www.newsit.gr/egklhma/zograf...fortigo-kreopoleiou-kai-tzip-kynigou/2271453/
Καλησπέρα σε ολους..mornin cof
Ευριπιδη να χαίρεστε την μικρη πολυχρονη!!
σας ευχαριστω παρα πολυ.κι εσεις να χαιρεστε αυτους που αγαπατεπολύχρονη να την χαίρεστε και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε
Να την χαίρεσαι Αδερφε σαν τα ψηλά βουνά του Ψηλορείτη να την καμαρώνειςΚαλησπερα παρεα.σε λιγο θα εξαφανιστω γιατι σήμερα έχει γενέθλια η μικρή καθώς γίνεται 8 χρονων κι εχουμε ετοιμασιες
να εισαι καλα ρε κωστα και να χαιρεσαι την οικογενειαΝα την χαίρεσαι Αδερφε σαν τα ψηλά βουνά του Ψηλορείτη να την καμαρώνεις
Πολύχρονη Ευριπίδη η μικρούλα σου, να τη χαίρεσαι και να τη δεις όπως επιθυμείς και προπάντων υγεία!Καλησπερα παρεα.σε λιγο θα εξαφανιστω γιατι σήμερα έχει γενέθλια η μικρή καθώς γίνεται 8 χρονων κι εχουμε ετοιμασιες