Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους αρχοντες![]()
Χρονιά πολλά, φιλε μου απ'οτι βλέπω εσύ είσαι ο άρχονταςΚαλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους αρχοντες
![]()
Μπράβο ρε φίλε !
Πως το καταφέρνεις να τα ψήνεις στο όρθιο ; παντα ήθελα να το κάνω αλλά δεν τα κατάφερνα ...![]()
Παιρνεις τον Ομπαμα και την Οικογενεια και σε δυο ωρες εισαι εδω να σου μαθω απο κοντα την τεχνη![]()
Καλησπερα σε ολους...
Ετσι ετσι βεντουζα στον περιεργο φωνακλα... .buy.
Τον περιμενα κ εγω εχθες να κατεβει Καλαματα να παμε καμια βολτα κ μου στελνει ενα μυνημα κ μου λεει..."δεν κουνιεται φυλο, μαλακια καιρος για Spinning"...Σαν γνησιος φιλος κ βλεποντας οτι τον τρωει ο Κ@λος του τον παιρνω τηλ να παμε μαζι για την παρεα κ ας μην κανουμε τιποτα...
Με εκπληξη διαπιστωσα οτι ο φιλτατος Γιωρικας ηταν ηδη στο μερος στημμενος κ ψαρευε...Με αυτα τα περιεργα τα δωθε-κειθε κολπακια προσπαθει να ψαρευει μονος του στα πονηρα μου τα λημερια για να μην εχει ανταγωνισμο μπας κ βγαλει κανενα λεπι...
Γι αυτο σας λεω.... Βεντουζα στον περιεργο με τρελέγκα...![]()
Καλά ναναι μόνος, άμα έχει φέρει και πεντ-εξη γλυφαδιωτες να βγάλει και καμμια υποχρέωση τότε τι κάνεις;;; ?Γελας σφχιτερμαν ε?
Αφου δεν μου ειπε το κλασσικο "φιλαρακι το μερος ειναι πιασμενο" παλι καλα...
Κοιτα να δεις που κοντοζυγωνει ο χειμωνας κ θα παω κανα πρωι για παπια κ θα τον βρω στη φυλαχτρα μου... .buy buy.
Η σεβασμια μορφή του; Σε κανένα πατρινο καρναβάλι γνωριστηκατε και ήταν ντυμένος άγιος Πέτρος ?Ασε Γιαννη, δεν ξερω πως την πατησα εγω ετσι μαζι του... .buy. Με μπερδεψε η σεβασμια μορφη του... .buy buy.![]()