Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πως την βλέπετε την αυριανή μέρα....θα κάνουμε τίποτα ντουφεκες?

Άμα το πρωί δεν έχει την σημερινή συννεφιά κάτι θα γίνει.

Ακόμα περιμένω τις ουκρανέζες, τις τελευταίες μέρες όλο μία μία τις βλέπω και δε μ αρέσει... :P
 
Άμα το πρωί δεν έχει την σημερινή συννεφιά κάτι θα γίνει.

Ακόμα περιμένω τις ουκρανέζες, τις τελευταίες μέρες όλο μία μία τις βλέπω και δε μ αρέσει... :p
Συμφωνώ στο θέμα της μουνταδας....ο καιρός πάντως είναι ιδανικός,ελαφρύ βοριαδακι...Για να δούμε.Εγω δεν έχω δει ακόμα περασματιαρικη Καρ***α ούτε ένα κοπάδι!
 
"ο βάλτος εκδικείται" νο2
Μόλις φτάνω το πρωί δουλειά ύστερα από λίγο χτυπά το κινητό και ήταν για τον παππού...πάλι αριθμιες και τάσεις λυποθυμιας... Τρέχω στο αμαξι. Φωτεινότητα ΜΗΔΕΝ. Προσπαθούσα να βγάλω τα παπούτσια ασφαλείας και φεύγγοντας με τον φακό του κινητού,το κινητό πέφτει ανάμεσα στην καρέκλα και χωρίς να το καταλαβω ,κουμπωνοντας την καρέκλα... Το κάνω κομμάτια! .hair.
Τα παπούτσια ασφαλείας έμειναν εκεί, έξω από το σημείο που είχα παρκαρισμένο το αμάξι...δεν βρέθηκαν ποτέ από κανέναν!.hair..hair..terror.
Φτάνοντας στο νοσοκομείο κατά τις 9 και έχοντας αφήσει τον παππού σε καλά χέρια πάω να πάρω τα απαραίτητα για το νοσοκομείο πράματα καθώς και να περιμένω να πάει 12:30 να φτάσει το ΚΤΕΛ από Φλώρινα που περιμέναμε κάτι χαρτιά. Αγοράζω τα πράματα κι έχω κενό...δεν πάω για κάνα Περιστέρα κι λέω που κοντά?!! Βγάζοντας το όπλο με αυτά και με κρίμα ξέχασα πως πέλμα στο κοντάκι δεν υπήρχε γιατί την προηγούμενη το βράδυ το εδοσα στον tallas να μου σχεδιάσει από κόντρα πλακέ ένα ένθετο για καλύτερη έδραση στον ώμο. ΦΤΟΥΟΥΟΥ λέω... Δεν υπήρχε άλλη λύση... Βγάζω κάτι παλιούς πλάτους τζελ, ψαλίδι ,ζελοτειπ και φτιάχνω επιτόπου...πέλμα το οποίο έντυσαν με τη μία κάλτσα... Οσπου να φτάσω εκεί τα περιστέρια είχαν ήδη πέραση για τον κάμπο τα οποία έβλεπα κοπαδακια στην ίδια κατεύθυνση με τους γλάρους μέσα από το αμάξι... ΦΤΟΥΟΥΟΥ.. δεν ήξερα καλά τον δρόμο και βγήκα μέσα σε άλλο χωριό που ο κεντρικός του με έβγαλε στον κεντρικό Σερρών...
 
Υγ... Αγοράστηκε νέο κινητό... Η τρέλα ήταν όταν το άφησα στο καθησμα του συνοδηγού και σε ένα φρενάρισμα έπεσε ο βοηθητικός καθρέφτης ακριβώς επάνω στην οθόνη. Δεν έπαθε τίποτα. Ο καθρέφτης έφυγε μπούμερανγκ απ' τα νεύρα και πίσω έμεινε κάποιος που φώναξε κάτι...αυτά!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top