Manos
Staff member
Γεια σας μαγκες...
Που σαι ρε Πάνο; Πότε θα πάμε να τρέξουμε στο βουνό .buy.
Γεια σας μαγκες...
Γεια σου Μαικ καλα κουραγια...Καλημέρα σας καλοί μου φίλοι
Καλημερα Πεντζου με τη 40 αρα που χορευει Βιενεζικο βαλς ωω ποιητα...
Καλημερα σας κυριοι
Βασιλη αυτο που λες για τα κοτσυφια είναι ιδιαίτερα ευχάριστο..Δυστυχώς εχω διαπιστώσει (και όχι μόνο εγώ) ότι τα τρία τελευταία χρόνια που μειώθηκαν αισθητά οι τσίχλες στο νησι,το ίδιο μειώθηκαν κ τα κοτσυφια..Ενώ λίγο πιο παλιά σε κάποια μέρη ηταν πολύ περισσότερα από αυτές..Έκανες περπατητο θυμαμε και μαύρη μαυρίλα πλάκωσε..Ελπίζω φέτος να είναι διαφορετικά..Καλημέρα από τα Δυτικά της χώρας........άνεμοι ασθενείς, θερμοκρασία έως 22 βαθμούς τώρα
Πολλά, πολλά, πολλά κοτσύφια στο νησί........κοταρίζουν 3-5 μαζί παρέα στα 5 μέτρα από τη βεράντα μου......παντού, σε όλους τους δίπλα θάμνους ξεχωρίζει η πρωινή "κουβέντα" τους......αυτή τη στιγμή 2 θρεμμένα και 3 λιανά κοτσύφια τσιμπολογούν στο γκαζόν
Βασιλη αυτο που λες για τα κοτσυφια είναι ιδιαίτερα ευχάριστο..Δυστυχώς εχω διαπιστώσει (και όχι μόνο εγώ) ότι τα τρία τελευταία χρόνια που μειώθηκαν αισθητά οι τσίχλες στο νησι,το ίδιο μειώθηκαν κ τα κοτσυφια..Ενώ λίγο πιο παλιά σε κάποια μέρη ηταν πολύ περισσότερα από αυτές..Έκανες περπατητο θυμαμε και μαύρη μαυρίλα πλάκωσε..Ελπίζω φέτος να είναι διαφορετικά..
Να είσαι καλά Βασίλη..Εύχομαι το ίδιο και για σένα!!Αν επιτρέπεται προς τα που εισαι?Είμαι Κεφαλλονιά και τόσα κοτσύφια μαζί δεν έχω ξαναδεί.......από 07.15 - 08.00 οι θάμνοι ήταν "μαύροι", όπως ακριβώς λες.....εύχομαι να σας πάει καλά η χρονιά !
Καλημερα Πεντζου με τη 40 αρα που χορευει Βιενεζικο βαλς ωω ποιητα...
Καλημερα σας κυριοι
Θα πηδηχτω απο το παράθυρο .llk..buy buy..buy buy..what..asking.Τα σέβη μου κύριε υποκινητή του ποιητικού μου οίστρου...