Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχω λιωσει το κορμακι μου αυτες τις μερες με τα παλιοτρυγονα... Ουτε δουλιτσες ουτε καυσεις δεν εχω κουραγιο να κανω... .sarcastic.
Το καλο που τους θελω να κανουν κανενα περασματακι να παρουμε λιγο κουραγιο γιατι μας εφαγε η βραδυνη οδηγηση αυτες τις μερες...
Μια από τα ίδια Άρι. Αλλά εγώ απολαμβάνω την βραδινή δροσιά όταν οδηγάω, βάζω ράδιο να ακούω κανένα καλό άσμα και προγραμματίζω την χρονιά που ξεκινάει Σεπτέμβρη. Τόσο κυνηγετικά όσο και προσωπικά. Πέρυσι έκανα το ίδιο πράγμα όταν πήγαινα τέλη Αυγούστου για ψάρεμα...

Καλησπερίζω την παρέα.
Γύρισα στο μπουρδέλο και άρχισαν οι στραβές.Πάνω που θα πήγαινα στο Περιστέρι να συναντήσω τον Κώστα απο τα Γιάννενα μαζί με τον Μάνο με έπιασε λάστιχο και τραβιόμουνα μια ώρα .Ετσι δεν γνώρισα και τον Κώστα
.hit.

Αφιερωμένη στον Φίλο Γιώργο αφού στο βάθος φαίνεται η Αγνάντια απ όπου έχει και ρίζες.
Αν και με κινητό και κακή λήψη αλλά δεν έχει τόση σημασία.

123_1.jpg
Αρε Μητσάρα ευχαριστώ για την φωτογραφία. Με ταξίδεψες, από το μέρος που την τράβηξες έχουμε κάνει ωραίες ενάρξεις με πολλά τρυγόνια.
Πως περνάν τα γαμημενα τα χρόνια...

Απόψε αποφασισα να ανεβάσω την πιεσή μου βλέποντας την τηλεβλακεία .
Ζαλίστηκα,εκνευρίστηκα, και παω να ξαπλώσω να δω καμιά ταινία.
Καλό σας βράδυ.

Αν σου πω οτι το ιδιο σκεφτομουν και εγω χτες θα με πιστεψεις..?
Γιατί όχι,σε πιστεύω.
Τουλάχιστον όσοι δεν γνωριστούμε απο κοντά, να μπορούμε να αναγνωριζόμαστε σε κανά κυνηγότοπο!Μπλουζάκι,καπελάκι....

Status
Not open for further replies.
Back