Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κάποιος με μάτιασε! Πρώτη μέρα στη νέα μου δουλειά χθες και το βράδυ στο σπίτι είχα ένα ατύχημα με την σιφινιέρα...αποτέλεσμα 3 σπασμένα νύχια και αβάσταχτος πόνος μέχρι να πάω στο νοσοκομείο!

Περαστικά Βασίλη.

Last edited:
Διαμαντή ο κυνηγός που έχασε την ζωή του απο οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, ήταν γείτονας και γνωστός του πατέρα μου , παλιά ψάρευαν παρέα.
Απ ότι μαθεύτηκε , ο σκύλος του μπήκε σε μια ρεματιά και εκεί έφαγε το δηλητήριο.Μόλις ο άνθρωπος είδε το ζώο του να έχει σπασμούς κατέβηκε να το πάρει .Ανεβαίνοντας την ανηφόρα και βλέποντας το ζώο να ψυχοραγεί , η καρδιά του δεν άντεξε το σοκ και σταμάτησε να λειτουργεί.
Ναι ρε φίλε,το ξέρω και ξέρω και το μαγαζί μπαταριών που είχε.
Ξερω τον τρόπο που πέθανε,αλλά ο λόγος με τις φόλες (εαν ευσταθεί),είναι αυτός που μου είπαν.Μάλλον στην ρεματιά είχαν πέσει,εκει θα ήταν μαζεμένο νερό που ήπιε το σκυλί.
Εαν είναι αλήθεια αυτό,θα πιαστεί ο δράστης και γρήγορα,είδομεν.......

Ποιος είναι ο Πάνος??? .ban. Να είστε καλά παιδιά. Το μόνο που θέλω είναι να μπορέσω να βάλω σύντομα παπούτσι γιατί έχω και ταξίδι Ολλανδία την άλλη εβδομάδα..
Συγνώμη Βασίλη. Και παλι Περαστικά.

Καλησπέρα στα καλά παιδιά. Βασίλη Περαστικά, Τζιμάρα καλωσηρθες. Αντε να δώσω μια ακόμα ευκαιρία στα παπάκια αύριο, ώστε να περάσουν από πάνω μου..sarcastic.

Όλα καλέ Δημήτρη. Περιμένουμε μήπως μας επισπευτεί κανένα ορτυκάκι... :)
Εσύ;
Φίλε μου την έχει δώσει άσχημα. Δεν θέλω να είμαι στην Αθήνα ούτε μια μέρα. Με τη δουλειά έχουμε κάποιες ανακατωσούρες και είμαι εκνευρισμένος απο άτομα και καταστάσεις και περιμένουμε τα νεότερα .

Φίλε μου την έχει δώσει άσχημα. Δεν θέλω να είμαι στην Αθήνα ούτε μια μέρα. Με τη δουλειά έχουμε κάποιες ανακατωσούρες και είμαι εκνευρισμένος απο άτομα και καταστάσεις και περιμένουμε τα νεότερα .

Ψυχραιμία φίλε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Status
Not open for further replies.
Back