Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερίζω την παρέα.
Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με κυνήγι αγροιγούρουνου και μας πήρε πολύ μέχρι τα σκυλια να βρούν ντορό.Τελικάτο γουρούνι ήταν σε ένα πολύ δυσκολο σημείο σε γκρεμούς με πολύ πυκνό και με 4 άτομα που είμασταν δεν μπορέσαμε να κλείσουμε τον τόπο με τίποτα.Τελικά μας έφυγε και τα σκυλιά το κυνηγούσαν για 5 χλμ.μακρυα απο μας.Εγω έχασα τα κλειδια του σπιτιού και ενώ οι άλλοι μπροσπαθούσαν να μαζέψουν τα σκυλιά εγώ γύρισα και έψαχνα τα κλειδιά.Ευτυχώς τα βήκα γρήγορα και αφου η ώρα ήταν 12 έφυγα με την γυναίκα και τον μικρό για αέριο στα Γιάννενα και απο κει Μέτσοβο και επιστρέψαμε εδω και λίγη ώρα.

Ρε σεις ,ακούω τώρα οτι απο Δευτέρα βράδυ νέο κύμα κακοκαιρίας με περισσότερο χιόνι απο αυτό που έριξε τώρα , σε Αττική και ανατολική Ελλάδα.

Μάκη μου είπαν για κάποιον αράπη με τεράστιο.....και τεράστιες παλάμες που μένει στην Ραφήνα.Εχει εχεμύθεια και έρχεται στον χώρο σου Να βρω τηλέφωνο να στον στείλω για εντριβή και ότι προκύψει. .banana..love..sex hard..buy buy.

Καλησπέρα σε όλους! Ήμουν εκτός Αθηνών και θα με συγχωρέσετε για την καθυστέρηση! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα! Να περνάτε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε και σηκωμένα κεφάλια!!!

Μάκη μου είπαν για κάποιον αράπη με τεράστιο.....και τεράστιες παλάμες που μένει στην Ραφήνα.Εχει εχεμύθεια και έρχεται στον χώρο σου Να βρω τηλέφωνο να στον στείλω για εντριβή και ότι προκύψει. .banana..love..sex hard..buy buy.
Δημήτρη να ξέρεις ότι ο συγκεκριμένος αράπης είναι για όλες τις δουλειές!!!

ρε τι ειναι αυτα που λετε....ο μακης ειναι φιλος θα περιποιηθω ιδιαιτερως....αλλα φοβαμαι τα αερια τωρα που ειναι κρυωμενος......περαστικα μακη

ρε τι ειναι αυτα που λετε....ο μακης ειναι φιλος θα περιποιηθω ιδιαιτερως....αλλα φοβαμαι τα αερια τωρα που ειναι κρυωμενος......περαστικα μακη

Εχω να σου προτείνω μια καλή μάσκα.Αν θέλεις υπάρχει και ολόσωμη στολή για πιο δύσκολες καταστάσεις.

Καλημερα..
Περιμενω να μαζευτουν τα ρεμαλια και βουρρρρ.
Ολοι ειναι φτιαγμενοι για αγριο σεξ....sarcastic.
Καλη Κυριακη και να περασετε καλα...

Μαικ περαστικά και αγύριστα να είναι παλιόγερε...

Η Light καθαρίστηκε από τον γιατρό... και δουλευε χθες με - 9 άνετα....
Μέχρι και κομμάτια υφασμα είχε μεσα η αποθηκη....

Μαικ περαστικά και αγύριστα να είναι παλιόγερε...
ευχαριστώ αδερφέ
Η Light καθαρίστηκε από τον γιατρό... και δουλευε χθες με - 9 άνετα....
Μέχρι και κομμάτια υφασμα είχε μεσα η αποθηκη....
τι λες τώρα;;;;; ύφασμα;;;;;; .big smile.

τι λες τώρα;;;;; ύφασμα;;;;;; .big smile.

Οπως το ακούς Μαικ....
Τι να κάνει το Μπερατάκι .... είχε να καθαριστεί η αποθήκη το ελατηριο κλπ από το 2011...
ειχε και πουπουλα αρκετά...

σολωμός Νορβηγίας,ζοχοί,κρασάκι σαβατιανό και αποχή από το κρέας σήμερα .eat.
μόλις κτύπησα ένα μεγάλο παραγινομένο λωτό με κουταλάκι για δεκατιανό
.well done.

σολωμός Νορβηγίας,ζοχοί,κρασάκι σαβατιανό και αποχή από το κρέας σήμερα .eat.
μόλις κτύπησα ένα μεγάλο παραγινομένο λωτό με κουταλάκι για δεκατιανό
.well done.
Kalhspera makh,θελω να βαλω ενα λωτο δεντρο στο κτημα τη ποικιλια να ζητησω;λενε υπαρχη ποικιλια χωρις στιφαδα στη γευση..

Ολοι ειναι φτιαγμενοι για αγριο σεξ....sarcastic.
Καλη Κυριακη και να περασετε καλα...
Τελικά δεν ηταν μόνο άγριο αλλά ήταν και αχαλίνωτο :D
Περάσαμε όμορφα με άφθονο γέλιο και ακόμα πιο άφθονες τουφεκιές.
Μοναδική παραφωνία τα φυσίγγια.
Φωτό λοιπόν οχι με θηράματα (όλοι στο όριο.banana..banana.) αλλά με χαρούμενες φάτσες.

ZXshGJ7.jpg

Last edited by a moderator:
Ρε σεις , χαρούμενοι είστε ,αλλα νομίζω πως ο ένας τάκανε πάνω του και κάποιος άλλος συγκάηκε......banana.
Κουφάλες Τρίτη βράδυ επιστρέφω στο τρελλάδικο..goodboy.

Status
Not open for further replies.
Back