Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κωστή περαστικά γρήγορη ανάρρωση
Πάρε για την δουλειά καμία ζώνη φαρδιά και αν μπορείς κάνε και λίγο τον Τσάκι Τσαν στα ξεφορτωματα
κανείς δεν θα σου πει μπράβο ούτε ευχαριστώ αν κάνεις τον χαμαλι τους
Σε ευχαριστώ Κωστή...
Τν Τσάκι Τσαν (κινέζο) θέλω να τν κάνω αλλά δν γίνεται διότι μόνος μου ξεφορτώνω δυστυχώς...:confused:
Κωστα ευχομαι περαστικα και υπομονη...
καλημερα .cofee.[κωστα περαστικα ,οτι χειροτερο.]
Καλημερα και περαστικα Κωστα
Καλημέρα!
Κώστα περαστικά!
Σας ευχαριστώ πολύ ρε λεβέντες.....

Αυτός ο μ@λ@κ@σ που μετράει επιβλαβές δε θεωρείται;; .think.
Πάλι καλά που απαγόρεψαν τον συκοφαγο γιατί θα τους είχαν ξεκληρίσει εδώ...να σωθεί κανα πουλάκι.............
.hair..hair..threat..threat..threat.......................................................................................................!!

Καθυστερημένα και σήμερα λόγω δουλειάς, καλημερίζω την παρέα ... Μάλλον καλό μεσημέρι/απόγεμα !!!:oops:

Την καλημέρα μου στην ομάδα.....:)

Από σήμερα θα με ΦΑΕΙ το Η.L. και γενικότερα το internet.......
Δν υπάρχει άλλη λύση να περάσει η ώρα...o_Oo_O
Κώστα περαστικά με τη μέση σου, υπομονή, και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!! :cool:
3175
Σουβενίρ από την χθεσινή επίσκεψη στο σκοπευτήριο ....yel.
Αδέσποτη 9άρα ... τη βρήκαμε σε ένα τραπεζάκι (ξύλινο καρούλι καλωδίων, που το έχουμε για τραπεζάκι στο νέο γήπεδο σπορτινγκ ...) ανάμεσα στις σανίδες.
.sarcastic.

Καθυστερημένα και σήμερα λόγω δουλειάς, καλημερίζω την παρέα ... Μάλλον καλό μεσημέρι/απόγεμα !!!:oops:

Κώστα περαστικά με τη μέση σου, υπομονή, και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!! :cool:
View attachment 3175
Σουβενίρ από την χθεσινή επίσκεψη στο σκοπευτήριο ....yel.
Αδέσποτη 9άρα ... τη βρήκαμε σε ένα τραπεζάκι (ξύλινο καρούλι καλωδίων, που το έχουμε για τραπεζάκι στο νέο γήπεδο σπορτινγκ ...) ανάμεσα στις σανίδες.
.sarcastic.
Ευχαριστώ πολύ Στέλιο...Από υπομονή..... :confused:

Ορίστε...!!!!
Εκεί που κάθεσε αμέριμνος κ απολαμβάνεις τν καφέ στο σκοπευτήριο με την παρέα σου.....ξαφνικά θα σπάνε τα ποτήρια κ θα ψάχνεστε να βρείτε από τι είναι.........sarcastic..sarcastic..crying smile.

Status
Not open for further replies.
Back