Εγω πηγα απλα στο φαρμακειο 2 φορες και του ειπα βαρα...ουτε γιατρο ουτε τιποταΑυτή η ένεση πάει με συνταγή του γιατρού υποχρεωτικά ή την αγοράζω απευθείας κ την κάνω...;;;
Εγω πηγα απλα στο φαρμακειο 2 φορες και του ειπα βαρα...ουτε γιατρο ουτε τιποταΑυτή η ένεση πάει με συνταγή του γιατρού υποχρεωτικά ή την αγοράζω απευθείας κ την κάνω...;;;
Οκ ευχαριστώ...Εγω πηγα απλα στο φαρμακειο 2 φορες και του ειπα βαρα...ουτε γιατρο ουτε τιποτα
Μην απογοητευεσαι ρε, δυο μερες εισαι ετσι, ολοι το εχουν παθει καποια στιγμηΟκ ευχαριστώ...
Με το καλο!! Σε ποια περιοχη εισαι Παυλο?Ανακαίνισης συνέχεια μέρα 5η
View attachment 3216
Με το καλο!! Σε ποια περιοχη εισαι Παυλο?
Με το καλο!! Σε ποια περιοχη εισαι Παυλο?
Καλα Κυνηγια ΣτελιοΚαλημέρα και καλό ΠΣΚ ...
Πήγα κι εγώ χθες επιτέλους κι έβγαλα την άδεια ... τοπική 112 € ...
Τώρα που έβγαλες την άδεια...χαιρετίσματα.....πέταξε το πουλάκι....μετανάστευσε Στέλιοοοο.....Καλημέρα και καλό ΠΣΚ ...
Πήγα κι εγώ χθες επιτέλους κι έβγαλα την άδεια ... τοπική 112 € ...
Καλα Κυνηγια Στελιο
Ευχαριστώ παιδιά, παρομοίως σας εύχομαι ...Τώρα που έβγαλες την άδεια...χαιρετίσματα.....πέταξε το πουλάκι....μετανάστευσε Στέλιοοοο.....
..... για το τρυγόνι εννοώ που συναντούσες όλο το καλοκαίρι στο χωματόδρομο....
Καλά κυνήγια σου εύχομαι,με κάννες ζεστές.
Hunting with Baikal single shot..Ελπίζω λίγο μόνο στις τσίχλες, να ρίχνω που και που κα-μιά τουφεκιά
Aν εχεις μεσα 9αρια ειναι σιγουρο!!!!!Αντε να πετύχω και καμμιά-δυο γαλάζιες πάλι, και θα είμαι Ο.Κ. !!
Ε ναι ρε φίλε....Κρίμα είναι...Ευχαριστώ παιδιά, παρομοίως σας εύχομαι ...
Αλλά , λίγα θα είναι τα κυνήγια μου φέτος. Τον χρόνο μου θα μου τον φάνε οι ελιές ... Ελπίζω λίγο μόνο στις τσίχλες, να ρίχνω που και που καμιά τουφεκιά, απογευματινή. Αντε να πετύχω και καμμιά-δυο γαλάζιες πάλι, και θα είμαι Ο.Κ. !!
Κώστα, αυτό το τρυγονάκι ακόμη κι αν είναι εκεί και μετά τις 15/9, δεν πρόκειται να το σκοτώσω ...
Ειναι του σπιτιουΕυχαριστώ παιδιά, παρομοίως σας εύχομαι ...
Αλλά , λίγα θα είναι τα κυνήγια μου φέτος. Τον χρόνο μου θα μου τον φάνε οι ελιές ... Ελπίζω λίγο μόνο στις τσίχλες, να ρίχνω που και που καμιά τουφεκιά, απογευματινή. Αντε να πετύχω και καμμιά-δυο γαλάζιες πάλι, και θα είμαι Ο.Κ. !!
Κώστα, αυτό το τρυγονάκι ακόμη κι αν είναι εκεί και μετά τις 15/9, δεν πρόκειται να το σκοτώσω ...