Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους , ρε παιδια πηγα εκανα τα χαρτια για αδεια αγορας οπλου και μου ειπαν θα ειναι ετοιμη σε ενα μηνα :( Τοσο πολυ κανει το ποινικο μητρωο να παει υπηρεσιακος?
Ποσοοο..;;; :eek:
Εγώ σε 3 μέρες το πήρα.....

Ποσοοο..;;; :eek:
Εγώ σε 3 μέρες το πήρα.....
Ασε μου πεσαν τα μαλλιά ... Και μου λεει επακριβώς : Θα ερθεις σε ενα μηνα να το παρεις . Θα με πάρετε τηλεφωνο αν ειναι πιο νωρις ετοιμο? Οχι σε ενα μηνα θα ειναι σιγουρα.. :( :(

Καλημερα σε ολους , ρε παιδια πηγα εκανα τα χαρτια για αδεια αγορας οπλου και μου ειπαν θα ειναι ετοιμη σε ενα μηνα :( Τοσο πολυ κανει το ποινικο μητρωο να παει υπηρεσιακος?
και το ατ .αχαρνων ενα μηνα κανει.

και το ατ .αχαρνων ενα μηνα κανει.
Eν το μεταξυ ατομο που κανει αυτη την δουλεια μου ειπε οτι 3-4 μερες ...Πως γκεγκεν αυτο? Δηλ αλλου ενα μηνα και αλλου 3 μερες? Ποιος θα μου κρατησει οπλο ενα μηνα? Αχ ελλαδααααααα :(

Καλημερα παρε τηλ στο ποινικο μητρώο και θα σε φτιάξουν

Ασε μου πεσαν τα μαλλιά ... Και μου λεει επακριβώς : Θα ερθεις σε ενα μηνα να το παρεις . Θα με πάρετε τηλεφωνο αν ειναι πιο νωρις ετοιμο? Οχι σε ενα μηνα θα ειναι σιγουρα.. :( :(
Κάτι μου λέει πως.....βαριούνται... :rolleyes: .sarcastic.
Καλημέρα κύριοι....θα φαω δρομο σημερα ανεβαίνω Πάργα για δουλειαα...

Ένα δημοτικό τραγούδι λέει......

"Άϊντε στης Πάργας τον ανήφορο..
Κανέλα και γαρύφαλλο"......sarcastic.

Καλημέρα σε όλους, καλή συνέχεια .......
Καλημερα παρε τηλ στο ποινικο μητρώο και θα σε φτιάξουν
Δεν είναι θέμα ποινικού μητρώου ... Εξάλλου δεν του είπαν κάτι τέτοιο απ' ότι κατάλαβα. Απλά ότι θα πάρει ένα μήνα να βγει η άδεια ... :oops:
Κάτι μου λέει πως.....βαριούνται... :rolleyes: .sarcastic.
Μάγος είσαι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; .sarcastic.
Ρε Κώστα, λέγονται αυτά ;;; ... "Λόγω φόρτου εργασίας" λέμε ... ;).my man..big smile.

Status
Not open for further replies.
Back