Kostas ContraDosi
Moderator
Καλημέρα στα παιδιά....!!
Άντε....1 κ σήμερα.....Μπας κ σηκωθώ από το κρεβάτι τουλάχιστο.....
Get up kαι δεύρο εξω Λαζαρε...εεεε. Κωστάκη ήθελα να πω .Καλημέρα στα παιδιά....!!
Ποσοοο..;;;Καλημερα σε ολους , ρε παιδια πηγα εκανα τα χαρτια για αδεια αγορας οπλου και μου ειπαν θα ειναι ετοιμη σε ενα μηνα Τοσο πολυ κανει το ποινικο μητρωο να παει υπηρεσιακος?
Ασε μου πεσαν τα μαλλιά ... Και μου λεει επακριβώς : Θα ερθεις σε ενα μηνα να το παρεις . Θα με πάρετε τηλεφωνο αν ειναι πιο νωρις ετοιμο? Οχι σε ενα μηνα θα ειναι σιγουρα..Ποσοοο..;;;
Εγώ σε 3 μέρες το πήρα.....
δουλεια δουλεια αλλα ειναι ωραια η παργα να την κανεις την βολτα σου.Καλημέρα κύριοι....θα φαω δρομο σημερα ανεβαίνω Πάργα για δουλειαα...
εχει καλο φαγητο?δουλεια δουλεια αλλα ειναι ωραια η παργα να την κανεις την βολτα σου.
και το ατ .αχαρνων ενα μηνα κανει.Καλημερα σε ολους , ρε παιδια πηγα εκανα τα χαρτια για αδεια αγορας οπλου και μου ειπαν θα ειναι ετοιμη σε ενα μηνα Τοσο πολυ κανει το ποινικο μητρωο να παει υπηρεσιακος?
Eν το μεταξυ ατομο που κανει αυτη την δουλεια μου ειπε οτι 3-4 μερες ...Πως γκεγκεν αυτο? Δηλ αλλου ενα μηνα και αλλου 3 μερες? Ποιος θα μου κρατησει οπλο ενα μηνα? Αχ ελλαδααααααακαι το ατ .αχαρνων ενα μηνα κανει.
εχει ναι ,αλλα αμα μπορεις να γυσισεις να φας στην αμμουδια στην ταβερνα ο' πατερας ',εχει και καλυτερες τιμες.εχει καλο φαγητο?
πρωτη φορα ανεβαινω δε ξέρω από εδώ καθολουεχει ναι ,αλλα αμα μπορεις να γυσισεις να φας στην αμμουδια στην ταβερνα ο' πατερας ',εχει και καλυτερες τιμες.
Καλημερα παρε τηλ στο ποινικο μητρώο και θα σε φτιάξουνΚαλημερα σε ολους , ρε παιδια πηγα εκανα τα χαρτια για αδεια αγορας οπλου και μου ειπαν θα ειναι ετοιμη σε ενα μηνα Τοσο πολυ κανει το ποινικο μητρωο να παει υπηρεσιακος?
Κάτι μου λέει πως.....βαριούνται...Ασε μου πεσαν τα μαλλιά ... Και μου λεει επακριβώς : Θα ερθεις σε ενα μηνα να το παρεις . Θα με πάρετε τηλεφωνο αν ειναι πιο νωρις ετοιμο? Οχι σε ενα μηνα θα ειναι σιγουρα..
Καλημέρα κύριοι....θα φαω δρομο σημερα ανεβαίνω Πάργα για δουλειαα...
Δεν είναι θέμα ποινικού μητρώου ... Εξάλλου δεν του είπαν κάτι τέτοιο απ' ότι κατάλαβα. Απλά ότι θα πάρει ένα μήνα να βγει η άδεια ...Καλημερα παρε τηλ στο ποινικο μητρώο και θα σε φτιάξουν
Μάγος είσαι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Κάτι μου λέει πως.....βαριούνται...