Πω ρε Λάμπρο τι μου θύμισες τώρα. Η γυναίκα μου είχε μαστίτιδες για 2 εβδομάδες και ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση. Ο μικρός δίπλα από τον καναπέ, εγώ στον έναν καναπέ και η γυναίκα μου στον άλλον. Έπρεπε να φροντίζω και τους δύο. Παρόλα αυτά αισθάνθηκα ότι έδεσα ακόμα περισσότερο μαζί τους. Και πάλι να χαίρεσαι την οικογένεια σου. Λες να είμαστε εδώ όταν τον πάρεις στο πρώτο κυνήγι τον παλίκαρο σου;Βασίλη αδερφέ κοίτα πως περνούσα τα περισσότερα βράδια. Για να ξεκουράζεται η γυναίκα μού ....
View attachment 3891
ασε τις καλημερες... θα ανεβεις αυριο σκοπευτηριο να τα πουμε?καλημερα!
Aσε τις καλημέρες ,τσοκ πήρες ;ασε τις καλημερες... θα ανεβεις αυριο σκοπευτηριο να τα πουμε?
καλημερα!
Άσε τις καλημέρες, καμία μπυρα θα πιούμε;Aσε τις καλημέρες ,τσοκ πήρες ;
ρε να μας τρελάνεις θες?? αφου εσυ κοιμασαι και η γυναικα σου ειναι ξυπνιαΒασίλη αδερφέ κοίτα πως περνούσα τα περισσότερα βράδια. Για να ξεκουράζεται η γυναίκα μού ....
View attachment 3891
δυστυχως δεν μπορω Σπυρο....εχω την μικρη ταε κβο ντοασε τις καλημερες... θα ανεβεις αυριο σκοπευτηριο να τα πουμε?
καλημερα!
Από ότι είδα Κωστα αλλαξε ωραριο.δυστυχως δεν μπορω Σπυρο....εχω την μικρη ταε κβο ντο
Παρασκευή ειναι ανοιχτο??
Σιγουρα θα ειναι περναν τα χρονια εμενα ερχετε κοντα ακομα και στα ποιο δυσκολα περδικοτοπια Το οπλο του 16αρι robustΠω ρε Λάμπρο τι μου θύμισες τώρα. Η γυναίκα μου είχε μαστίτιδες για 2 εβδομάδες και ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση. Ο μικρός δίπλα από τον καναπέ, εγώ στον έναν καναπέ και η γυναίκα μου στον άλλον. Έπρεπε να φροντίζω και τους δύο. Παρόλα αυτά αισθάνθηκα ότι έδεσα ακόμα περισσότερο μαζί τους. Και πάλι να χαίρεσαι την οικογένεια σου. Λες να είμαστε εδώ όταν τον πάρεις στο πρώτο κυνήγι τον παλίκαρο σου;