Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα αγοράκια.
Σήμερα δεν μου ξεκινησε καλά η μερα . Πρώτα εχασα ενα cobra W.T. και το μεσημέρι έπλυνα στο πλυντήριο την άδεια κυνηγιου και εγινε μ.κ.
Αύριο θα πάρω τον σύλλογο να δω τι πρέπει να κάνω .
Αν εχει τυχει σε κάποιον,ασχέτως τι απορυπαντικο χρησιμοποίησε και σε τι βαθμούς έγινε πλύση , ας μου πει τι έκανε . .yel.

Καλησπέρα αγοράκια.
Σήμερα δεν μου ξεκινησε καλά η μερα . Πρώτα εχασα ενα cobra W.T. και το μεσημέρι έπλυνα στο πλυντήριο την άδεια κυνηγιου και εγινε μ.κ.
Αν εχει τυχει σε κάποιον,ασχέτως τι απορυπαντικο χρησιμοποίησε και σε τι βαθμούς έγινε πλύση , ας μου πει τι έκανε . .yel.
Χαχα εγώ έβγαλα καινούργιο βιβλιαράκι με 2.50 ευρώ νομίζω κάπου εκεί

Καλησπέρα αγοράκια.
Καλησπερα.εγω την εχασα τελειως αλλα υποθετω πως ειναι το ιδιο.
Μια υπευθυνη δηλωση στα ΚΕΠ προς τον κ.συλλογο σου πως δηλωνεις υπευθυνα οτι εχασες την αδεια θυρας και οτι δεν στην κετεσχεσαν οι δασικες αρχες.
Μετα δινεις στο συλλογο σου αυτη τη δηλωση με μια φωτογραφια σου μικρη την αδεια κατοχης οπλου και σε μια εργασιμη υποθετω εισαι ετοιμος..

Καλησπέρα αγοράκια.
Ειδες τι παθαινεις οταν τα βαζεις με τον Κληρο ? .sarcastic..sarcastic.
Καλησπερα Μορτες ;)
Ελεγα σημερα να ανεβω Δερβενοχωρια που εκανε μπασιμο
αλλα γυρισα τουρνοκολα οταν χτυπησε το ξυπνητηρι .hair..hair.

Status
Not open for further replies.
Back