με 9 βαθμους ξημέρωσαKαλημερα σε ολους..
Πολυ ζεστη με απνοια κ σημερα..δεν ειναι καιρος αυτος για περασματα..
Έχει σοδειά φέτος Στέλιο ? Γιατί πέρυσι νομίζω είχαν καεί τα πάντα από την ανομβρία.Καλημέρα σε όλους !!! Καθυστερημένα, αφού έπεσε δουλειά και κοιτάζω να την τελειώσω, γιατί θα πάω το αγροτικό για ΚΤΕΟ το μεσημέρι. Του άλλαξα προχθές και τα λάστιχα, μπαταρία, λάδια-φίλτρο ... Πρέπει νά'ναι εντάξει τώρα... Γιατί φέτος με τις ελιές θα δουλέψει γερά !!!
Εμάς Σπύρο κάνουν κάθε δύο χρόνια (στα ορεινά - ημιορεινά, ποικιλία τσουνάτη). Πέρυσι ήταν άδεια χρονιά, έτσι φέτος κάτι έχουν, καλούτσικη ποσότητα ... Το θέμα είναι τι θα αφήσει ο δάκος, έτσι που πάει ο καιρός, μέχρι να πιάσουν τα κρύα ...Έχει σοδειά φέτος Στέλιο ? Γιατί πέρυσι νομίζω είχαν καεί τα πάντα από την ανομβρία.
Και ο ελαιοκαρπός (έτσι δεν τον λέτε οι σύντεκνοι !!!?) είναι εισόδημα και ανάσα για την Κρήτη, τουλάχιστον για όσους δεν έχουν έσοδα από τον τουρισμό.
Είναι πρώτον πυλών και η ξυλελα δες τι έγινε στην γείτονα Ιταλία 2 εκατομμύρια στρέμματα ξυλωσαν και δεν επηρεάζει μόνο ελιές έχουν πάρει ήδη μέτρα η δικοί μας όπου εμφανιστεί μαζικό ξυλωμα σε μεγάλη περίμετρο Ολόκληρος νόμος ίσως..... ευτυχώς βρέθηκαν λέει μετά από έρευνες δύο ποικιλίες που δεν επηρεάζονται και βάζουν αυτές πλέονΈχει σοδειά φέτος Στέλιο ? Γιατί πέρυσι νομίζω είχαν καεί τα πάντα από την ανομβρία.
Και ο ελαιοκαρπός (έτσι δεν τον λέτε οι σύντεκνοι !!!?) είναι εισόδημα και ανάσα για την Κρήτη, τουλάχιστον για όσους δεν έχουν έσοδα από τον τουρισμό.
Μουρλάθεικες.....;;ήρθε η ώρα του,
Στην υγειά μας....Καλησπερα σας , και στην υγειά όλων
Καλησπερα σας , και στην υγειά όλων
Σιγά σιγά παιδιά...Στην υγειά μας....
Αλκοολικούς μας κατάντησες....