Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!

Περαστικα Βασιλη ειναι η αλλαγές της εποχής..
Έτσι Τάσο, το πρωί ψύχρα με βροχή μεσημέρι ζέστη ίδρωμα και το βράδυ πάλι ψύχρα και πέρσι τέτοιο καιρό άρρωστος, άντε να μπει κανονικά ο χειμώνας.
εγώ έχω φάει γλίστρα σε πλακάκια. .very funny.
.asking..asking..asking..ha ha ha..ha ha ha..buy buy..buy buy.

Και γω μια από τα ίδια υποπτεύομαι. Ιδρώνω, ξειδρωνω,με τσιμπάει ο λαιμός, φτερνίσματα, καταρροή κτλ...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!

Έτσι Τάσο, το πρωί ψύχρα με βροχή μεσημέρι ζέστη ίδρωμα και το βράδυ πάλι ψύχρα και πέρσι τέτοιο καιρό άρρωστος, άντε να μπει κανονικά ο χειμώνας.

.asking..asking..asking..ha ha ha..ha ha ha..buy buy..buy buy.

Δεν κάνω πλάκα Βασίλη ήταν γενικά μια πολύ αστεία- γκαντέμικη μέρα. (σαν να λέμε μια κλασική μέρα του Δημήτρη στα Τζουμέρκα .sarcastic.)
Έβαλα τον αγκώνα όπως έπεφτα και τον χτύπησα πολύ. Πήγα νοσοκομείο με πολύ πόνο για ακτινογραφία οδηγώντας και αλλάζοντας ταχύτητες μόνο με το αριστερό χέρι. Παρκάρω πρόχειρα και δίνω το αμάξι στην κοπελιά να το τακτοποιήσει. Περνάει από ένα στενό μου σπάει τον αριστερό καθρέφτη και δεν έφτανε μόνο αυτό, με έγραψαν και μου πήραν και τις πινακίδες για 10 μέρες εκει που πάρκαρε. Ευτυχώς δεν είχα κάποιο ράγισμα την έβγαλα με χάπια...

Βασιλη περαστικα. Στο χωριο για ποιον λογο εισαι; Τελος η εξεταστικη;

Μακη με γαλοτσες μηρου, το σιγουρο ειναι οτι θα τα κανεις μουσκεμα. Τα @@ εννοω ... .sarcastic.

Καλησπερα καρντασια

• Like
Reactions: DrV
Δεν κάνω πλάκα Βασίλη ήταν γενικά μια πολύ αστεία- γκαντέμικη μέρα. (σαν να λέμε μια κλασική μέρα του Δημήτρη στα Τζουμέρκα .sarcastic.)
Έβαλα τον αγκώνα όπως έπεφτα και τον χτύπησα πολύ. Πήγα νοσοκομείο με πολύ πόνο για ακτινογραφία οδηγώντας και αλλάζοντας ταχύτητες μόνο με το αριστερό χέρι. Παρκάρω πρόχειρα και δίνω το αμάξι στην κοπελιά να το τακτοποιήσει. Περνάει από ένα στενό μου σπάει τον αριστερό καθρέφτη και δεν έφτανε μόνο αυτό, με έγραψαν και μου πήραν και τις πινακίδες για 10 μέρες εκει που πάρκαρε. Ευτυχώς δεν είχα κάποιο ράγισμα την έβγαλα με χάπια...
Τι είπες τώρα;!;!;!;!;!;! Ξεπερνάει τις τζουμερκιώτικες περιπετειες χαλαρά...... .what..what.
Βασιλη περαστικα. Στο χωριο για ποιον λογο εισαι; Τελος η εξεταστικη;
Παρασκευή τέλος η εξεταστική, κατέβηκα για μια βδομάδα, ανασύνταξη και αναπλήρωση δυνάμεων και ξανά πάλι πίσω :)

Μπίλυ περαστικά! Κώστα ο Τζίμης δεν τις βγάζεις τις κάλτσες από συνήθειο!! .yelling.
socks_during_sex.jpg
γιατι ρε φιλε κακο ειναι?.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back