Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα και καλο μηνα σε ολα τα παλικαρια ;);)
Το ξυπνητηρι στο κινητο ενος κυνηγου .sarcastic.
vdz3w4.jpg

Καλησπέρα σε όλους! Ο μήνα με την μεγαλύτερη κυνηγετική προσμονή...
Καλημερίζω όλη την παρέα.
Ο αγαπημένος μήνας έφτασε και υπόσχεται πολλές συγκινήσεις.
Εμένα δυστυχώς μου μπήκε στραβά αφού η τροχαντερίτιδα -τεντονίτιδα στο ισχύο-μετα απο ενόχληση ενός μήνα, αποψε με έκανε να μην κλείσω μάτι απο τον πόνο.Με το ζόρι πατάω το αριστερό πόδι και τωρα φευγω γισ το ΚΑΤ.
Δημήτρη περαστικά, γρήγορη ανάρρωση φίλε μου, γιατί οι γαλάζιες στα Τζουμέρκα θέλουν γερό πόδι
καλημέρα και καλόμήνα σε όλους , γ@μημενο αυχενικό με έχει ισοπεδώσει 2 μέρες τώρα
Περαστικά Παύλο, και γρήγορα νασαι καλά!

Καλησπέρα σε όλους! Ο μήνα με την μεγαλύτερη κυνηγετική προσμονή...

Δημήτρη περαστικά, γρήγορη ανάρρωση φίλε μου, γιατί οι γαλάζιες στα Τζουμέρκα θέλουν γερό πόδι

Περαστικά Παύλο, και γρήγορα νασαι καλά!

Σπύρο πιστεύω να είμαι καλά ,γιατί αυτή η τροχαντερίτιδα είναι άτιμο πράμα .Ναι μεν μπορεί να περάσει η οξύα φάση της ,αλλά η ενόχληση παραμένει για μήνες και με το πρώτο ζόρισμα ξαναχτυπά.Ειδικά σε ακινησία σε καρτέρι και μάλιστα εκει που δεν πατάς καλά και τα δύο πόδια, οπότε το βάρος πέφτει στο ένα .Στην προκειμένη στο αριστερό μου.
Ειλικρινά σήμερα αυτό που σκέφτωμαι όλη μέρα και με τρελαίνει δεν είναι ο πόνος που τραβάω αλλά το γιατί τώρα ; αυτόν τον μήνα .

Καλημέρα σας.

Χρήστο πηγες βόλτα σήμερα;

Δεν πήγα Γιάννη. Από όσο μου είπαν φίλοι, δεν είχε τίποτα. Λογικό αφού πίσω από τα βουνά μας προς Βουλγαρία υπήρχε έντονη μαυρίλα από τη συννεφιά. Σήμερα όμως όλα πεντακάθαρα με βοριαδάκι.... ;)

Καλό κουράγιο ρε φίλε. Μήπως ο πόνος έχει σχέση και με την αλλαγή του καιρού;

Οχι χρήστο .Οταν λέμε πόνο εννοούμε πόνο όχι ενόχληση.Να μην μπορώ να πατήσω το πόδι.Είναι πρησμένο και ο γιατρός που πήγα απόψε ,ένας ορθοπεδικός χειρούργος αθλίατρος , με εξέτασε είδε ξεκάθαρα την τροχαντερίτιδα .Μου έγραψε φαρμακα ,εξετάσεις και μου είπε για τις τρεις θεραπείες που υπάρχουν .
Πρώτη και φθηνότερη ενέσεις κορτιζόνης ....αλλά το αποτέλεσμα προσωρινό.
Δευτερον κάτι άλλες ενέσεις δεν θυμάμαι πως μου τις είπε με κόστος 160 €και
Τρίτον θεραπεία με prp και ξεγνιάζεις. Κόστος 250€ τι είναι ακριβώς ; απλά για ενημέρωση .......http://www.themistocleous.gr/prp.html

• Like
Reactions: DrV
Οχι χρήστο .Οταν λέμε πόνο εννοούμε πόνο όχι ενόχληση.Να μην μπορώ να πατήσω το πόδι.Είναι πρησμένο και ο γιατρός που πήγα απόψε ,ένας ορθοπεδικός χειρούργος αθλίατρος , με εξέτασε είδε ξεκάθαρα την τροχαντερίτιδα .Μου έγραψε φαρμακα ,εξετάσεις και μου είπε για τις τρεις θεραπείες που υπάρχουν .
Πρώτη και φθηνότερη ενέσεις κορτιζόνης ....αλλά το αποτέλεσμα προσωρινό.
Δευτερον κάτι άλλες ενέσεις δεν θυμάμαι πως μου τις είπε με κόστος 160 €και
Τρίτον θεραπεία με prp και ξεγνιάζεις. Κόστος 250€ τι είναι ακριβώς ; απλά για ενημέρωση .......http://www.themistocleous.gr/prp.html

Αν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα, σου προτείνω το τρίτο.

γύρω στις 16-18/10 πάρε μου φρέντο κι έλα
υ.σ.μόνος σου :)

Α όλα κι'όλα, μόνος μου δεν πάω πουθενά, παίρνω πάντα μαζί μου τον τρελο-Πανούτσο και τον μίμο-Λεβεντάκο, ο Πανούτσος παίρνει μαζί του άλλους 3-4 επειδή είναι καλά παιδιά, ο λεβεντάκος δεν παίρνει κανέναν. Φαντάζομαι θα είναι και ο Τσάπουρ μαζί, ε θα έρθει και ο Διονύσης, θα πάρουμε και τον Φλαμίγκο, ε μια εντεκάδα υπολόγισε και είμαστε κομπλέ ... .yelling. .my man. .sarcastic. .love.

Α όλα κι'όλα, μόνος μου δεν πάω πουθενά, παίρνω πάντα μαζί μου τον τρελο-Πανούτσο και τον μίμο-Λεβεντάκο, ο Πανούτσος παίρνει μαζί του άλλους 3-4 επειδή είναι καλά παιδιά, ο λεβεντάκος δεν παίρνει κανέναν. Φαντάζομαι θα είναι και ο Τσάπουρ μαζί, ε θα έρθει και ο Διονύσης, θα πάρουμε και τον Φλαμίγκο, ε μια εντεκάδα υπολόγισε και είμαστε κομπλέ ... .yelling. .my man. .sarcastic. .love.

εγώ θα περιμένω στον Γρηγόρη μ άλλους 5 .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back