Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους! αφού δυστυχώς, δεν μπορώ να πιω τον καφέ μου στο βουνό, θα τον πιούμε μαζί εδώ μέσα (το ξέρω δεν ακούγεται και πολύ καλά).sarcastic.
Καλημέρα στην παρέα και καλό σκ. 7:50 και μόλις επέστρεψα από την δουλειά. Με βλέπω να μην προλαβαίνω τα σκ να πηγαίνω κυνήγι. Δεν πειράζει θα πηγαίνω καθημερινές...
Α! ρε Κώστα πραγματικά είσαι από τους άτυχους της παρέας....my man..sarcastic.

Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια.
Επίσης καλό κουράγιο στον Κώστα που γαμώ την ατυχία του θα πηγαίνει για κυνήγι μόνο τις καθημερινές. .buy buy..buy buy..buy buy.

Γιατί ρε Σπύρο ; δουλεύεις η βάλανε μπάρες στους δρόμους ; .sarcastic.
Όχι ρε Δημήτρη, ούτε το ένα ούτε το άλλο αλλά έτσι όπως τα΄χω καταφέρει, για να βγώ μια βόλτα για κυνήγι θα πρέπει πέρα από το να μη δουλεύω εγώ, να μη δουλεύει και η γυναίκα μου... που δουλεύει κυκλικό ωράριο και συνήθως τα σαββατοκύριακα δουλεύει ένα κωλοωράριο :
πρωί βράδυ το Σάββατο
βράδυ την Κυριακή
που δεν μπορεί να το δουλέψει μέσα στη βδομάδα που δουλεύω εγώ, έτσι πέφτει σε μένα το BABYSITTING και η μαγεριά για να φάει η οικογένεια.
Κυνήγι κάνα απόγευμα πλέον ή αν έχω κάνα ρεπό μεσοβδόμαδα ή στις άδειες τις δικές μου και της γυναίκας μου.
Καταλαβαίνεις ότι είμαι σε χειρότερη φάση από εσάς που μένετε Αθήνα, είμαι δίπλα στη πηγή και δεν μπορώ να πιώ νερό...
και πίστεψε με αυτό είναι χειρότερο.sarcastic.

Όχι ρε Δημήτρη, ούτε το ένα ούτε το άλλο αλλά έτσι όπως τα΄χω καταφέρει, για να βγώ μια βόλτα για κυνήγι θα πρέπει πέρα από το να μη δουλεύω εγώ, να μη δουλεύει και η γυναίκα μου... που δουλεύει κυκλικό ωράριο και συνήθως τα σαββατοκύριακα δουλεύει ένα κωλοωράριο :
πρωί βράδυ το Σάββατο
βράδυ την Κυριακή
που δεν μπορεί να το δουλέψει μέσα στη βδομάδα που δουλεύω εγώ, έτσι πέφτει σε μένα το BABYSITTING και η μαγεριά για να φάει η οικογένεια.
Κυνήγι κάνα απόγευμα πλέον ή αν έχω κάνα ρεπό μεσοβδόμαδα ή στις άδειες τις δικές μου και της γυναίκας μου.
Καταλαβαίνεις ότι είμαι σε χειρότερη φάση από εσάς που μένετε Αθήνα, είμαι δίπλα στη πηγή και δεν μπορώ να πιώ νερό...
και πίστεψε με αυτό είναι χειρότερο.sarcastic.

Εχεις απόλυτο δίκιο Σπύρο.Το να είσαι δίπλα στα κυνήγια και να μηυν μπορεις να πας είναι χειρότερο απο αυτό που ζούμε εμείς.
Μου θύμισες ,όταν ήμουνα φαντάρος και είχα έρθει με μετάθεση από την Κω στην Αθήνα Ιούνιο μήνα και τον Σεπτέμβρη απολυόμουνα .
Όταν ήρθα λοιπόν ήταν να μπω μέσα Κυριακή .Εγώ όμως πήγα Δευτέρα πρωί και έφαγα 10 μέρες φυλακή.Δεν φτάνει που δεν μπορούσα να πάω στο σπίτι ,ο διοικητής με έβαλε Α.Μ. για να μου τη σπάσει. Ήμουνα σε μια μονάδα τεχνικού δίπλα από το ΓΕΣ και όλοι μέρα έμπαιναν και έβγαιναν αστέρια.Όλοι οι αστερισμοί ......:D
Είμαστε και λίγοι και δεν βγαίναμε και συνέχεια. Έτσι αφου ήμουνα δίπλα στο σπίτι μου και δεν μπορούσα να βγω είχα φτάσει να λέω καλύτερα στην Κω.:(

Ακριβώς το ίδιο έπαθα Δημήτρη όταν ήρθα για δύο μήνες στο κεβοπ!
Μεγάλη πίκρα...
Ένα σκ όμως την έκανα σκαστός.my man.

Εχεις απόλυτο δίκιο Σπύρο.Το να είσαι δίπλα στα κυνήγια και να μηυν μπορεις να πας είναι χειρότερο απο αυτό που ζούμε εμείς.
Μου θύμισες ,όταν ήμουνα φαντάρος και είχα έρθει με μετάθεση από την Κω στην Αθήνα Ιούνιο μήνα και τον Σεπτέμβρη απολυόμουνα .
Όταν ήρθα λοιπόν ήταν να μπω μέσα Κυριακή .Εγώ όμως πήγα Δευτέρα πρωί και έφαγα 10 μέρες φυλακή.Δεν φτάνει που δεν μπορούσα να πάω στο σπίτι ,ο διοικητής με έβαλε Α.Μ. για να μου τη σπάσει. Ήμουνα σε μια μονάδα τεχνικού δίπλα από το ΓΕΣ και όλοι μέρα έμπαιναν και έβγαιναν αστέρια.Όλοι οι αστερισμοί ......:D
Είμαστε και λίγοι και δεν βγαίναμε και συνέχεια. Έτσι αφου ήμουνα δίπλα στο σπίτι μου και δεν μπορούσα να βγω είχα φτάσει να λέω καλύτερα στην Κω.:(
Κωλοβυσμα ζολοοοο αθηνα μεταθεση λαμογιο

• Like
Reactions: DrV
Έτσι κατάντησα και γω Δημήτρη, περιμένω πότε θα βγω εξοδούχος για να πάω για κυνήγι.sarcastic.

Σήμερα έπεσε εκαθάριση στις καταψύξεις και βγήκαν και τα τελευταία περσινά μεζεδάκια.
Ξεχωρίζουν βέβαια τα λιπωμένα και παχιά των Τζουμέρκων μπροστά στα χτικιά της Βοιωτίας. .yelling.

tsixlofassia.jpg

Status
Not open for further replies.
Back