Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα, με εμένα να βρίσκομαι στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους στην μέση μου.
Δεν θα αντέξω να το ξανά περάσω αυτο πάλι:(

Έλα ρε Θεόφραστε !!!!!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα :(
Πήγαινε να σου χτυπήσουν μια ένεση και μετά να δεις τι να κάνεις.
Περαστικά!!!!!

Καλημερα σε όλους!
Λίγο προσοχή στα ανοιχτά παράθυρα και τα ιδρωματα. Εγώ είμαι από την Κυριακή με πιασμενη ωμοπλάτη.

Περαστικα σε ολους τους "αναξιοπαθουντες". Ευχομαι να ειστε ολοι γεροι και ετοιμοι το ΣΚ

Χτες δοκιμων συνεχεια μαζι με τον Ευριπιδη στον πινακα. Ετοιμα και για ακομα μερικες δοκιμες το ΣΚ. Αυτη τη φορα ειχα ωχρα μαζι μου, και τα 3 που δοκιμασα μου αρεσαν, ενω ειχαμε μια διχογνωμια σχετικα με καποιο. Οποτε την Κυριακη λογικα θα εχει περισσοτερες δοκιμες στο συγκεκριμενο, με δυο οπλα.

Περαστικα σε ολους τους "αναξιοπαθουντες". Ευχομαι να ειστε ολοι γεροι και ετοιμοι το ΣΚ

Χτες δοκιμων συνεχεια μαζι με τον Ευριπιδη στον πινακα. Ετοιμα και για ακομα μερικες δοκιμες το ΣΚ. Αυτη τη φορα ειχα ωχρα μαζι μου, και τα 3 που δοκιμασα μου αρεσαν, ενω ειχαμε μια διχογνωμια σχετικα με καποιο. Οποτε την Κυριακη λογικα θα εχει περισσοτερες δοκιμες στο συγκεκριμενο, με δυο οπλα.

Αναμένουμε τις διαπιστώσεις Βίκτωρα .

Δεν θα αντέξω να το ξανά περάσω αυτο πάλι:(
Εαν δεν είναι κάποιο προβλημα που εχεις πιυ χρηζει γιατρό κ ειναι οπως εμενα που ειναι συνδυασμό ς νευρου με πιάσιμο συνηθως μετα απο αποτομη κινηση βαρος κλπ ..... ψαξε να βρεις την κρεμα admiral.
Καλη εντριβη τρεις φορες την μερα.
κανει θαυματα.
περαστικα γρηγορα φιλε μου.
Καλημέρα παρεα :)

QλUOTE="averel, post: 42211, member: 187"]Τελικά το μπάνιο κάνει κακό και στην τσέπη και στην υγεία[/QUOTE]
Περαστικά φίλε
Μήπως χθες που μιλούσαμε έκανες απότομες επωμισεις;;;;;; .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back