Έλα ρε Θεόφραστε !!!!!Καλημέρα, με εμένα να βρίσκομαι στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους στην μέση μου.
Περαστικά, πως το έπαθες;Καλημέρα, με εμένα να βρίσκομαι στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους στην μέση μου.
Δεν θα αντέξω να το ξανά περάσω αυτο πάλι![]()
οπως εβγαινα απο το μπάνιο για να φυγω για το γραφείο ενα τσίμπημα στην μέση και αυτο ηταν, κόκαλο ο ΘεόφραστοςΠεραστικά, πως το έπαθες;
Καλημερα σε όλους!
Λίγο προσοχή στα ανοιχτά παράθυρα και τα ιδρωματα. Εγώ είμαι από την Κυριακή με πιασμενη ωμοπλάτη.
Αυτό το έπαθα προς Βοιωτία, όταν είμαι Τζουμέρκα δε νιώθω...!Και θες να πας και στα Τζουμέρκα .......![]()
Αυτό το έπαθα προς Βοιωτία, όταν είμαι Τζουμέρκα δε νιώθω...!![]()
Περαστικα σε ολους τους "αναξιοπαθουντες". Ευχομαι να ειστε ολοι γεροι και ετοιμοι το ΣΚ
Χτες δοκιμων συνεχεια μαζι με τον Ευριπιδη στον πινακα. Ετοιμα και για ακομα μερικες δοκιμες το ΣΚ. Αυτη τη φορα ειχα ωχρα μαζι μου, και τα 3 που δοκιμασα μου αρεσαν, ενω ειχαμε μια διχογνωμια σχετικα με καποιο. Οποτε την Κυριακη λογικα θα εχει περισσοτερες δοκιμες στο συγκεκριμενο, με δυο οπλα.
Κάτι ξέρουν οι γυφτοι που δεν εχουν μπάνια στα τσαντιρια.οπως εβγαινα απο το μπάνιο για να φυγω για το γραφείο ενα τσίμπημα στην μέση και αυτο ηταν, κόκαλο ο Θεόφραστος
Πέστα Χρυσόστομε ....![]()
Τελικά το μπάνιο κάνει κακό και στην τσέπη και στην υγείαΚάτι ξέρουν οι γυφτοι που δεν εχουν μπάνια στα τσαντιρια.
Εαν δεν είναι κάποιο προβλημα που εχεις πιυ χρηζει γιατρό κ ειναι οπως εμενα που ειναι συνδυασμό ς νευρου με πιάσιμο συνηθως μετα απο αποτομη κινηση βαρος κλπ ..... ψαξε να βρεις την κρεμα admiral.Καλημέρα, με εμένα να βρίσκομαι στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους στην μέση μου.
Δεν θα αντέξω να το ξανά περάσω αυτο πάλι![]()
Αυτό το έπαθα προς Βοιωτία, όταν είμαι Τζουμέρκα δε νιώθω...!![]()
Καλάααααααα θα σας σιαξω και τους δυόΠέστα Χρυσόστομε ....![]()