Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα αγόρια. Ψιλοκαθαρισε λιγο ο καιρός και βγηκα με τη σκυλίτσα την βολτα μας. Πηγα στο καμπο για κανα φασιανο και για να ξεδωσει λιγο η σκυλίτσα, βρηκα 4-5 πουλιά, τραβηξα και 2 ωραια βίντεο αλλα να δω αν θα μπορεσωνα τα ανεβασω γιατι οπως πηγαινα σε μια φερμα εφαγα μια σουπα στα νερά .sarcastic.και η μηχανή έπεσε μεσα .buy buy., τωρα δεν ανάβει την εχω βαλει στον ηλιο μπας και την γλυτωσω, οχι τίποτα αλλα ειναι δωρο της γυναικας μου και ποιος ακουει τη γκρινια. .vah. .sarcastic.

Καλημέρα αγόρια. Ψιλοκαθαρισε λιγο ο καιρός και βγηκα με τη σκυλίτσα την βολτα μας. Πηγα στο καμπο για κανα φασιανο και για να ξεδωσει λιγο η σκυλίτσα, βρηκα 4-5 πουλιά, τραβηξα και 2 ωραια βίντεο αλλα να δω αν θα μπορεσωνα τα ανεβασω γιατι οπως πηγαινα σε μια φερμα εφαγα μια σουπα στα νερά .sarcastic.και η μηχανή έπεσε μεσα .buy buy., τωρα δεν ανάβει την εχω βαλει στον ηλιο μπας και την γλυτωσω, οχι τίποτα αλλα ειναι δωρο της γυναικας μου και ποιος ακουει τη γκρινια. .vah. .sarcastic.

.buy buy.Πες της να σου πάρει μια καινούρια τελευταίο μοντέλο ......smashfrak.

Καλημέρα στην παρέα! Ξύπνησα με ένα πιάσιμο στον αυχένα που κατεβαίνει όλη την πλάτη και δεν μπορώ να κουνήσω. Ελπίζω να μου περάσει μέχρι αύριο γιατί έχω και ταξίδι! Κανένα γιατρικό ξέρετε? Έβαλα την δικιά μου να με τρίψει με οινόπνευμα και τώρα θα πάρω και ένα μεσουλιντ.

καλό βράδυ φίλοι μου
τσουγκρίσαμε 2 ποτήρια κρασί με την σύζυγο και πάμε για ύπνο
κλείνουμε 28 χρόνια γάμου σήμερα
αύριο έχουμε το μνημόσυνο της μητέρας μου κι έτσι δεν τη πήγα σ ένα καλό εστιατόριο όπως κάθε χρόνο
δεν πειράζει,μου είπε,αυτά έχει η ζωή................................................................................... .love.
.sleepy.
να ειστε παντα ευτυχισμενοι μακη

Καλημέρα στην παρέα! Ξύπνησα με ένα πιάσιμο στον αυχένα που κατεβαίνει όλη την πλάτη και δεν μπορώ να κουνήσω. Ελπίζω να μου περάσει μέχρι αύριο γιατί έχω και ταξίδι! Κανένα γιατρικό ξέρετε? Έβαλα την δικιά μου να με τρίψει με οινόπνευμα και τώρα θα πάρω και ένα μεσουλιντ.
Καλημερα Βασιλη, κανε οτι θες, ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ομως μεσουλιντ!!! Πεταξε το αμεσως!!!

εφαγα μια σουπα στα νερά .sarcastic.και η μηχανή έπεσε μεσα .buy buy., τωρα δεν ανάβει
Το πρώτο πράγμα που κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ΑΜΕΣΩΣ να βγάλουμε την μπαταρία ... και αν την γλυτώσουμε είμαστε τυχεροί.

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι Μάκη μου και να χαίρεστε τα παιδάκια σας να έχετε πάντα υγεία και ότι αγαπάτε. :)

Καλησπέρα σας , ώρα για μαμ!! (μπιφτέκια γεμιστά)ffff

Status
Not open for further replies.
Back