Μακη ολα ενταξει φιλε ;ντουρος;καλησπέρα σας
δουλίτσα αύριο που δεν περιμένει κι έτσι δεν θα κάνω βόλτα
λέω να στείλω τον blanco με την benelli .ha ha ha.
Μακη ολα ενταξει φιλε ;ντουρος;
Ρε μην πειραζετε τον ζολω....
Ξερω οτι θα ξεκινησεις το photoshopΞέεεεερεις εσύ , ξέρεις . ....buy.
δεν έχασες και κάτιΚαλησπέρα σας μάγκες μου, επιστροφή από ένα τετραήμερο στη Σύρο για δουλειά. Έχω πολύ διάβασμα απ'ότι βλέπω στο φόρουμ![]()
Καλησπερα σε ολη την παρεα.
Ζηλευουνε Ζολο, ζηλευουνε!!!
Τα λουκουμια Μανοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!επιστροφή από ένα τετραήμερο στη Σύρο
Πραγματι Δημητρη, η υγρασια ειναι ο απολυτος εχθρος μου. Να ευχαριστησω και δυο φιλους που ρωτησαν για το ματι μου, προκληθηκεΤι κάνεις ρε Σταύρο , ζεσταίνεσαι ;
περαστικά ΣταύρεΠραγματι Δημητρη, η υγρασια ειναι ο απολυτος εχθρος μου. Να ευχαριστησω και δυο φιλους που ρωτησαν για το ματι μου, προκληθηκε
χαλαζιο, το πειραξα και φτασαμε εως εδω. Θα δω πως θα παω αυριο στην δουλεια, συμφωνα με τον γιατρο σε λιγες ημερες θα ειναι ΟΚ.
Ριξε παλι καμμια τουφεκια Δημητρη, οπως βλεπεις, ολοι τις περιμενουνε.
Πραγματι Δημητρη, η υγρασια ειναι ο απολυτος εχθρος μου. Να ευχαριστησω και δυο φιλους που ρωτησαν για το ματι μου, προκληθηκε
χαλαζιο, το πειραξα και φτασαμε εως εδω. Θα δω πως θα παω αυριο στην δουλεια, συμφωνα με τον γιατρο σε λιγες ημερες θα ειναι ΟΚ.
Περαστικα κ γρηγορα στις επαλξεις σταυρο για να προλαβεις τα μπασιματαΠραγματι Δημητρη, η υγρασια ειναι ο απολυτος εχθρος μου. Να ευχαριστησω και δυο φιλους που ρωτησαν για το ματι μου, προκληθηκε
Πραγματι Δημητρη, η υγρασια ειναι ο απολυτος εχθρος μου. Να ευχαριστησω και δυο φιλους που ρωτησαν για το ματι μου, προκληθηκε