Σα να βιάζεσαι λίγο Γιάννη γιατί ; Παίζει τίποτα καλό τον άλλο μήνα ;Καλησπέρα καλή εβδομάδα. ...Και φεύγει σιγά-σιγά και ο Σεπτέμβρης.
Κι εγώ πονάω ολόκληρος ρε φιλε...Καλησπέρα σε όλους. Μόλις γύρισα από φυσικοθεραπεία. Έχω ένα θέμα στον γοφό μου που με ταλαιπωρεί εδώ και 3 εβδομάδες. Είπα πως θα περνούσε αλλά τίποτα. Πήγα σήμερα σαν το κλαμμένο μ.... για την αποθεραπεία και μπαίνουν δύο Σλοβάκες και άρχισαν να με τρίβουν. Τετάρτη έχω και άλλο ραντεβού.
Περαστικά...Καλησπέρα σε όλους. Μόλις γύρισα από φυσικοθεραπεία. Έχω ένα θέμα στον γοφό μου που με ταλαιπωρεί εδώ και 3 εβδομάδες. Είπα πως θα περνούσε αλλά τίποτα. Πήγα σήμερα σαν το κλαμμένο μ.... για την αποθεραπεία και μπαίνουν δύο Σλοβάκες και άρχισαν να με τρίβουν. Τετάρτη έχω και άλλο ραντεβού.
...μου έμεινε απορία, αν δεν γίνομαι πολύ αδιάκριτος που σε τρίβανε;;;;Καλησπέρα σε όλους. Μόλις γύρισα από φυσικοθεραπεία. Έχω ένα θέμα στον γοφό μου που με ταλαιπωρεί εδώ και 3 εβδομάδες. Είπα πως θα περνούσε αλλά τίποτα. Πήγα σήμερα σαν το κλαμμένο μ.... για την αποθεραπεία και μπαίνουν δύο Σλοβάκες και άρχισαν να με τρίβουν. Τετάρτη έχω και άλλο ραντεβού.
Εμένα πάντως μετά απο αυτό θα με είχε πιάσει και το κεφάλι....μου έμεινε απορία, αν δεν γίνομαι πολύ αδιάκριτος που σε τρίβανε;;;;