Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάνο υγεία και πάλι υγεία,ευχομαι να 'ναι περαστικό αυτό το φαινόμενο και όλα να βαίνουν προς το καλύτερο πάντα.
Πέρισυ είχα πάθει και εγω κατι παρόμοιο,μια σκοταδείνη ξαφνική,με αδιαθεσία,κουράγια δεν είχα καθόλου.Πήγα στο Ιπποκράτειο όπου έκανα όλες τις εξετάσεις,παθολογικά τίποτα και το καρδιογράφημα καλό.
Μήπως σηκώθηκες απόταμα απο το κρεβάτι το πρωί; κανονικά οταν ξυπνάμε,πρέπει να καθομαστε σε θέση καθιστή στο κρεβάτι για 1-2 λεπτά και μετά να σηκωνόμαστε..

Κάνω μια κουνέντα με εναν συνάδελφο για κάποιες υποθέσεις... επιστρεφω στο γραφείο μου, κάθομαι και νοιώθω κάψιμο στο στήθος, μουδιασμα πόδια και χέρια και σκοτάδι...
Τέσπα περαστικά και αγύριστα και να είμαστε καλά...

Κάνω μια κουνέντα με εναν συνάδελφο για κάποιες υποθέσεις... επιστρεφω στο γραφείο μου, κάθομαι και νοιώθω κάψιμο στο στήθος, μουδιασμα πόδια και χέρια και σκοτάδι...
πανο περαστικα φιλε κ μια συμβουλη...*ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ*

Πάρε τηλ όταν μπορέσεις...

Τί μαντάτα είναι αυτά ! ! !
Περαστικά ωρέ.......μια μικρή αρρυθμία του εργαλείου, της στιγμής ήταν, μεγαλώνουμε φίλε και αυτά τυχαίνουν.....φαντάσου ένα φυσίγγι που το μάγκωσε το κλείστρο πριν πάρει τη σωστή θέση.....πάει-τελείωσε-το ξέχασες......
Κάποιος δάκτυλος της κοινωνίας των πτερωτών σε ...μάτιασε...
Πάρε τον χρόνο σου, να επανέλθεις πλήρως στους κανονικούς σου ρυθμούς και σε αναμένουμε να φτιάξουμε πρόγραμμμα εκδρομών

περαστικα κι αγυριστα φιλε πανο

Περαστικά μαστρο-Πάνο, πάρε και καμιά άδεια αν γίνεται αυτές τις μέρες από τη δουλειά και προσπάθησε να χαλαρώσεις...

To αεροβόλο γρήγορα...sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ωραίο κελάηδημα του κοκκινολαίμη..Λένε ότι στο τελευταίο λαλημα του, το σουρουπο η μπεκατσα αφήνει το πυκνο..Και το αντίθετο συμβενει το χάραμα.
Ειναι όντως έτσι Τάσο.

Επιστροφή και εξιτήριο μάγκαι από το Νοσοκομείο οπου προσκομίσθηκα χτές μετα από λυποθυμικό και αφασία εκπομπής .. το πρωί στα καλά καθούμενα
Αρχικα το καρδιογράφημα φάνηκε ύποπτο για κάποιο σύνδρομο που οδηγεί σε αιφνίδιο θάνατο από ανακοπή..
Η εξέταση που μου πέρασαν καλώδια μέσα στη καρδιά απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο..

Υγεια πάνω απόλα....

Πανούτσο κράτα γερά φίλε αρχίζουν οι πεζοπορίες.
Εύχομαι η ταλαιπωρία σου να ήταν όσα πέρασες μέχρι εδώ φιλαράκι και τίποτα άλλο.Περαστικά και γρήγορα γιατί έχουμε δουλειές να καμουμε.

Ετοιμαζεις μπαγαζια και συνεργα κυνηγετικα και φευγεις μια εβδομαδα για τσιχλομπασιματα -φασσια και οτι προκυψει ;)
Περαστικα Αρχοντα ολα θα φτιαξουν με τον καιρο τους

Last edited:
Last edited by a moderator:
Όσες έχετε μανάδες, γυναίκες, γκόμενες, αδελφές, φίλες κτλ, κτλ, πάνω από 35 χρονών, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ...σώζει ζωές.

.asking.

Πέρα από την πλάκα είναι πολύ σωστό αυτό που γράφεις Γιώργο.

Καποια κέντρα κάνουν αυτές τις μέρες μαστογραφία με 35€ και χωρίς παραπεμπτικό γιατρού.
Η δικιά μου πήγε σήμερα.
Η πρόληψη σώζει και η αμέλεια φέρνει κακά.

Περαστικά κ αγυριστα Φιλε.
Δυστυχως η αλήθεια είναι οτι οι καταστασεις μας πιέζουν πολυ.
Δεν αξιζουν ομως την υγεια μας.
Πρεπει να μαθουμε κ μεις να μην αγχωνομαστε για ολα.

Σήμερα δούλευα στο Κρθονέρι και απο συνάφελφο που μένει λιγο πιο πάνωπου κυνηγάει και έχει αμπέλια στην περιοχή ,μου είπε οτι φάνηκαν πουλια απο το ΣΚ μέχρι και χθες.Με έστειλε κάπου που βρήκα φυσίγγια και ίσως αύριο να παω μια βόλτα αν τελικά κάθομαι.Εντάξει δεν περιμένω τίποτα ιδιαίτερο, αλλα δεν ειναι και για πιο έξω ακόμη.

Περαστικά και αγύριστα Παναγιώτη, πάμε γερά γιατί οι κιχλιτσες είναι στο δρόμο.

Περαστικά κ αγυριστα Φιλε.
Δυστυχως η αλήθεια είναι οτι οι καταστασεις μας πιέζουν πολυ.
Δεν αξιζουν ομως την υγεια μας.
Πρεπει να μαθουμε κ μεις να μην αγχωνομαστε για ολα.
Το θέμα χρύσανθε ειναι πολύπλοκο.Αν μιλάγαμε παλιότερα για αγχος και γραψαρχιδίνη σήμερα δεν είναι καθόλου το ίδιο.Υπάρχει τεράστια πίεση και το άγχος απο πολλές πλευρές.Πίεση στη δουλειά,οικονομική δυσκολία,ανεργία κλπ.Ειναι πολύ δύσκολο να τα ξεπεράσουμε.

Status
Not open for further replies.
Back